Нашите кухни-58

• 87 135
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
"рамката им е масив , а само таблата посредата е МДФ"

Това е подобрена версия на рамка от МДФ, основата ПДЧ.

Виж дали си пасват цветово двата материала. И ако ти харесат - може и така, ако не - Морато.

# 556
Лоренца, доколкото разбрах няма ПДЧ във тези врати, но може би ти знаеш за какви става въпрос. Ако са ПДЧ отказвам се.

# 557
Щом са ти казали масив и вътрешност от МДФ, не трябва да има ПДЧ.
Виж ги все пак и двата варианта ( и комбинираните) и Морато и тогава си реши.
Обикновено като са два материала си има разлики във външния вид, но може и да е ок.

# 558
Утре ще ходя да видя мостра и ще пиша тук за впечатленията си.
Ако някой има такива, или разбира повече от мен ,нека сподели

# 559
  • На брега
Утре ще ходя да видя мостра и ще пиша тук за впечатленията си.
Ако някой има такива, или разбира повече от мен ,нека сподели
А на коя фирма са вратичките? Да не са на Опус-44? Аз преди време пусках запитване към тях и файла с размери им беше на гръцки.
Ако са те, и ти трябва ценоразпис, мога да ти го изпратя.

# 560
Нова Тема, благодаря ти , утре ще разбера тази ли е фирмата. Аз имам цена на вратичките, която незнам дали е висока, средна или ниска . Става въпрос за кухня 1,80 на 1,30, шкафове горе и долу плюс модул за телевизор и още един шкаф с размери 0,90 висок 0,35 широк и дълъг около 1,13, като цената само на вратичките а това нещо ще е около 1300лв. Незнам например Морато за колко биха ми ги направили.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 11:18 от mileneira

# 561
Току-що Морато ми обясниха, че не работят с крайни потребители и ,че немога да си поръчам само вратички от тях. Ако искам мога да си поръчам цялата кухня от тях, но само вратички няма как да стане. Сори Морато но ми отпадате като вариант.
По принцип работели с няколко дистрибутори в страната, а в Бургас,тъй-като те са от там нямат дистрибутур, само те са си.

# 562
nicole_ocean2000, все едно гледам разположението на моята бъдеща кухня! Само фурната ми е под котлоните, а на мястото на твоята имам свободностоящ хладилник.

# 563
  • На брега
mileneira, точно така! Морато не работят с краен клиент. Опус работят! Цените им са, като на Морато почти.

# 564
nicole_ocean2000, кухнята страшно ми харесва! И цветово, и разположението, както и изгледа към двор/ градина, доколкото разбирам? Благородно ви завиждам за двуетажната къща с двор Heart Eyes Да си я направите по ваш вкус и с много мерак! Peace

# 565
  • София
d_koleva , много ти благодаря за милите думи.

Mometo* , ще се радвам ако споделиш реални снимки в последствие след като е готова кухнята Ви. Плота при нас ще е от технически камък, но сега обърнах внимание ,че дизайнера не го е докарал от към цвят с реалния такъв. В момента кухнята, която използвам е с технически камък и сме много доволни. Смятам,че в това нещо си заслужава да инвестира човек ( разбира се ако бюджета го позоволява, не е задължително на всяка цена ).

# 566
  • sofia
Дървесното на пода се "бие" с дървесното на кухнята. Поне на визуализацията изглеждат несъвместими.

# 567
Дървесното на пода се "бие" с дървесното на кухнята. Поне на визуализацията изглеждат несъвместими.

Да , аз бих предложила или долния ред шкафове също да са бели , или да се промени цвета на пода.

# 568
Само ми напомни да ти пратя снимки, живот и здраве. А вашият хладилник къде ще разположен?

# 569
  • София
Mometo* , хладилника ще е разположен зад вратата от която ще се излиза към зимната градина / барбекю зоната.

Може и да се "бият"  Laughing цветовете, честно казано не съм наясно с интериорния дизай и затова избрахме фирма , която да ни изготви вътрешния интериорен проект на къщата. Да, може да не са си свършили работата както трябва , но по-важното е че на нас ни харесва  Simple Smile и нямаме забележки към тях.

Пода ще е гранитогрес имитиращ дърво, а тавана ще е с плоскости от ламинат подходящи за монитране на таван и стена.

Общи условия

Активация на акаунт