Нашите кухни-58

• 87 111
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Раковски
Точно така е, цена само по размери понеже на 1 кв/м може да има две врати а може да има и 4-ри чекмеджета които като материал и работа е повече от вратите. Ако на някой му се смята колко е за квадрат може да му пратя една спецификация, но за пример бих дал две врати с размер 900/450 (решетки са) 80 лв бройката с ясен и бяла боия, решетката с по-скъпа в случая от таблата.

# 601
  • Русе
Аз нямам нужда от цени, то и нашата не смята на квадрат, но имат някакъв ориентир все пак. Тя моята кухня отдавна си е готова, масив е, просто исках да дам за ориентир, дали има смисъл от такива играчки масив + мдф, да не се окаже цената почти една и съща.

# 602
На нашата предна кухня  вратите и блендите са смятани точно на 240 лв за 100% бук масив. На една цена са, но нямам врати с решетка. Смятани са на всяка врата и бленда размерите и са умножавани по 240 лв. За врата 90/45 илиза 97.20 лв

# 603
Драго врата със същият размер със ддс + боя(защото аз ги искам в цвят) излиза 115 лв от материал: рамка-ясен, табла МДФ, от модела който аз съм харесала.

Така и Мегисън може що годе да се ориентира в цените, от които се интересуваше

# 604
Здравейте! От доста време чета тук темите за кухните и намерих отговори на много въпроси. Сега ми е необходима помощ за избор на абсорбатор и моля за компетентното ви мнение. Спрях се на тези http://www.tehnomix.bg/teka-dbb-60-ix
http://www.technopolis.bg/bg/Hoods/Hood-GORENJE-DK-6315-IX/p/712618
http://www.technopolis.bg/bg/Hoods/Hood-SAMSUNG-HDC-6145/p/711600
Моля ако някой има лични или професионални впечатления да сподели мнение.

# 605
Здравейте, днес след почти двумесечно обсъждане на кухнята получих оферта и още съм в шок от нея! Може и да е нормална, но аз очаквах по-малко затова искам да чуя и вашето  мнение, особено на професионалния ни конуслтант Шадоумен! Кухнята е с размери 1,9/2,6 и барплот с дължина 1,00м, шкафовете са с височина- долните 90см. и горните 1,00м., като над барплота няма горни шкафове, а на реда на долните има свободностояща съдомиялна 45см. Плот от Геталит, плоскости на Кроншпат ЛПДЧ, вратички от МДФ супергланц/ цена доколкото разбрах 130лв./, 8 чекмеджета и 4 вратички отварящи се нагоре, като всички механизми са на Блум.Гърба е от плочки. Офертата ми е 5000лв. с монтажа! Не знам да търся ли друг дърводелец, вече загубих два месеца.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 17:17 от gala66

# 606
gala66, не знам дали ще ти е от помощ тази информация, но нашата кухня, която е 1.4м/ почти 4м с долни и горни шкафове МДФ вратички, плоскости не Егер, гръб - термоплот мисля се казваше, плотът е от технически камък ,което оскъпява всичко + всички механизми са на Блум - излезе около малко под 6000.

# 607
  • Раковски
Здравейте, днес след почти двумесечно обсъждане на кухнята получих оферта и още съм в шок от нея! Може и да е нормална, но аз очаквах по-малко затова искам да чуя и вашето  мнение, особено на професионалния ни конуслтант Шадоумен! Кухнята е с размери 1,9/2,6 и барплот с дължина 1,00м, шкафовете са с височина- долните 90см. и горните 1,00м., като над барплота няма горни шкафове, а на реда на долните има свободностояща съдомиялна 45см. Плот от Геталит, плоскости на Кроншпат ЛПДЧ, вратички от МДФ супергланц/ цена доколкото разбрах 130лв./, 8 чекмеджета и 4 вратички отварящи се нагоре, като всички механизми са на Блум.Гърба е от плочки. Офертата ми е 5000лв. с монтажа! Не знам да търся ли друг дърводелец, вече загубих два месеца.

Малко е трудно да се каже дали е добра офертата понеже има няколко неща които не са ясни.
Механизмите за чекмеджета кой модел са понеже започват от 17 лв и завършват с над 100, плота на геталит кой е понеже те са около 140 лв за цял, но имат 10-на цвята които са по 300 лв за цял, вратите които се отварят нагоре с кой механизъм се понеже блум имат няколко вида и са с различни цени, също така въпроса имам и за вратичките, много хора казват супергланц, но е важно да се знае марката, че пак цените са различни.

# 608
Здравейте, имате ли отзиви и мнения за Димат Омега? Трябва много бързо да обзаведем апартамент, и видях, че те правят и кухни и други мебели. Знаете ли нещо за тях.

# 609
Шадоумен, предполагам наистина е трудно , постарах се да дам максимално подробности, механизмите на четирите отварящи се вратички са по 27лв. по каталог на блум, майстора ми ги показа, защото обмисляхме да направим вместо четири, две по-големи вратички. Механизмите на чекмеджетата не знам точно какви са , имам  две чекмеджета по 35см , две малки за прибори и още 4 по около25 - 30см. По оферта  механизмите, обкова, бутилиера 20см., 2 кошници метални за плодове и 2 бр. тави за прибори са 1250лв. Плота не мисля,че е от най-скъпите, води се ДИВ ОРЕХ на Геталит, вратичките от мдф гланц наистина не знам на коя фирма са, спомена само цена 130лв. на плоскост, защото попитах ако ги сменя с ПДЧ колко ще поевтинее, оказа се само 250лв.

# 610
Колкото и да се смята една оферта ,и колкото и да е точна обикновено има непредвидени в сметката,Личното ми мнение,е ,че офертата е добра.В крайна сметка е 6 метра кухня.Ралика в цената на някой неща може и да има ,но едва ли би мръднала с повече от 500 лева,и то при някой фирми,ще е нагоре.И още нещо има разлика между дърводелци и мебелисти и тя е огромна.Дърводелеца ще направи на тази кухня оферта за 1200 лева примерно и ще понесе скандали и нерви Simple Smile)
По отношение на вратички които коментирате излезна на пазара една фирма която направо поряза останалите с цени  надолу и с качество което досега не бях виждал.Не ме питайте за фирмата,тук не дават да се правят реклами .В нета е има и е пловдивска

# 611
  • Русе
Зя мен цената е горе-долу добре, не са малко механизмите, чекмеджетата, дължината на кухнята, неща, които хвърлят цената. Може, разбира се да потърсиш и друга оферта, но дали евентуалната по-ниска цена, ще отговаря на качеството, ако сегашната фирма/мебелист е проверен.

# 612
ifko. а на ЛС не става ли?

# 613
Не, оказва се ,че ми препращат съобщенията на благословените модератори
мога само да добавя ,че освен познатите ви врати и огъват произволни форми от МДФ

# 614
Добро утро и жалко! Не можах да я позная в Google коя е точно.

Общи условия

Активация на акаунт