Нашите кухни-58

• 87 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Безшумната работа работа зависи до огромна степен от нивелацията и транспортирането.След като сте го купили сте чували 2 часа да не се включва,ако сте го транспортирали легнал.Това изобщо не е вярно,Ако един хладилник е транспортиран неправилно и навлезе масло по изпарителя,той ще шуми независимо колко време ще го оставите след като сте го транспортирали.Причината е невъзможноста на маслото да слезе в компресора.Понякога с късмет става ,но често при този проблем се чува нещо като ....ка да ви го обесня,все едно тече вода тихичко.Това се чува и при неправилен монтаж на климатици

# 646
Хладилниците у нас са купувани нови и с доставка и качване до врата от съответните магазини. За 10 год 2 хладилника съм купила. Сегашния вие и стене ужасно. От сервиза казаха, че е нормално, но при положение, че има хладилници, които нямат тези нежелани от мен функции мерси, не искам пак такова чудо.
П.с. Определено беше изправен при транспорта и го носиха според картинката. Вкъщи имаме нивел и определено проблема не идва и от там...
Чудесно е да може да се прочете мнение от първа ръка, защото в магазините не включват уредите, а ако си недоволен връщане няма Tired

# 647
В последно време поради изискванията на хората хладилника да е вграден ,да има и по кухните витрини за вино и да са на един производител,основно  липхер им слагам,от няколко години е това и проблеми няма ,но им ги взимам директно от завода ,чрез хора на които им се полагат разни отстъпки.Между другото имат и добри серии като дизайн,но и там китайски чарколи.При тях обаче има и друго ,по тънка изолация

# 648
# 649
Някой пита за шума на Самсунга - имаме такъв от 7-8 години, не мога да кажа, че е съвсем безшумен, но е напълно поносим шумът и не е постоянен. Сега си купихме за новото жилище пак Самсунг, ето този:
http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … 9FERNDSA/p/661666

Засега е включен само фризерът, но въобще не го чувам като шум. Очкавам, че поради наличието на инв. мотор ще е доста по-тих, и засега ми се оправдават очакванията.

# 650
  • на Мелмак
За Самсунга - от 10 г не съм чула шум , докато за сравнение Либхера ми в другата къща си е като малко тракторче  Laughing.
Но всичко с техниката в БГ си е на късмет , може би като изключение е Миелето  и високият клас на Бош и Сименс .
Аз съм в кухнята с уреди на Тека и Самсунг , доволна съм , засега нямам оплаквания , но следващите ще немски .

# 651
  • София
Здравейте! Дойде и моят ред за нова кухня, но нещо блокирах. Нахвърлих грубо разположение на кухнята и моля за мнение и препоръки.
http://prikachi.com/images.php?images/742/8033742Z.jpg

# 652
  • Добрич
Малко е неясно така, но не предвиждаш ли съдомиялна?

# 653
Sese, не може ли да се смени мястото на колоната с фурната и котлона и аспиратора, и да са едно до друго? Не знам какво е разположението на стаята, не мога много да си го представя, но аз бих заложила на този вариант май Simple Smile А да, и наистина, няма ли да има миялна ?

# 654
  • Русе
Ако е толкова малка кухнята, аз не бих сложила висока фурна, защото не остава никакъв плот. Или вариант отдолу миялна, отгоре фурна, за да не се лиша от нея. Най-отляво хладилник ли е? И да, бих събрала на едно място фурната и котлоните.

# 655
Петя, относно поръчаната съдомиялна, направо се обаждай. Ако не са те предупредили, че очакват доставка и я нямат налична, не е нормално да чакаш месец. Та, недей само да чакаш, а се обаждай и настоявай или да ти я изпратят, или кажи, че ще се откажеш. Дано се постреснат.

# 656
  • София
Правим преустройство от двустаен апартамент на тристаен newsm78. В хола местим кухнята, мислех си пред шкафовете да направим барплот и него да използвам, като работен плот. Формата на стаята е правоъгълна.

# 657
Не знам защо, някак тези барплотове не ми харесват....Остров - да, но барплот... Можеш ли да пуснеш самата скица на стаята? Simple Smile

# 658
И моено виждане за барплот е такова, че според мен само затварят пространството, и не се ползват чак толкова. Разбира се ако имаш голяма стая  е хубаво, виждала съм в къща , стои много добре и отделя кухняна от всекизневната, но там говорим за стая около 30кв..  За апрартамент не мисля че би стояло добре.

# 659
  • София
Здравейте, така и така темата се завъртя покрай кухненско оборудване, та и аз да питам. Поръчахме си миялна машина  BOSCH от фирма Expo 2000. Обаче мина вече цял  месец, а миялната машина не е доставена.  Някой от Вас дали е пазарил от тях? Последно са казали, че ще я доставят преди Великден, но на мен нещата започват да ми загрубяват  Crossing Arms

Аз съм пазарува от тях , но Сименс и всичко беше налично което исках , виж си договора за доставка колко време е и си искаи компенсацията в случай на закъснение, или си смени уреда бих ти препоръчала Сименс вместо Бош, зависи и за каква цена става дума.

Общи условия

Активация на акаунт