Нашите кухни-58

• 87 285
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
  Lady April, благодаря за бързият отговор   bouquet, страшно ми помогна в избора, а и цената на този модел ме устройва, аз от много отдавна съм ги харесала тези вградени аспиратори, ще си сбъдна мечтата. И прозорец имам на 30см от аспиратора. Стига вече с тези терзания, взимвам го този EUROLUX INTEGRA LUX A52, че ме чакат и други уреди да ги избирам.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 18:18 от ginger tea

# 406
Lady April, а когато е отворен прозорец по-малко ли се чува? За пръв път чувам това  newsm78 ? Странно , вероятно има някакво обяснение.

# 407
Някой беше питал за котлоните. С четири съм и забелязвам, че ползвам само предните два.

# 408
  • На брега
Някой беше питал за котлоните. С четири съм и забелязвам, че ползвам само предните два.
И аз съм така!
Някой коментираше и функциите на миялните машини. И там ползвам само 1-2.

# 409
Напред в темата питах за технически камък "на живо" в Русе дали мога да видя. Някой има ли предложение?

# 410
Явно никой не е използвал принт стъкло за гръб на кухня....или нещо друго различно от плочки или плот. И отново моят въпрос за тези, които имат прозорци около печката, имате ли проблем с мухъл по стените, заради влагата от парата и ползвали ли сте някакви специални бои за стените?
Аз имам прот с 4 котлона и ползвам 3 от тях, защото са с различни големина, а на съдомиялната ползвам 4 от 6 програми, според замърсеността на съдовете и количеството, така че всеки ползва според нуждите си....
В момента приемам всякакви идеи и вдъхновения как да направим малка и функционална кухня с трапезария....Wink))

# 411
Явно никой не е използвал принт стъкло за гръб на кухня....или нещо друго различно от плочки или плот.

Тифани, нашата кухня ще е с принт стъкло, но още не е монтирана...Какво те интересува по-точно?

# 412
Хора, относно  аспираторите , те не поемат ли само парата от тенджерите върху котлона , аз не искам да ми засмуква въздуха от цялото помещение, защо трябва да съобрязя със кубици в помещението.
 Моят хол-кухня е 417 кубика, но вратата ми е постоянно отворена към коридора, тогава какъв аспиратор трябва да предвидя, с каква мощност трябва да е, може и направо модел да ми предложите, предпочитам да е телескопичен издърпващ се.

# 413
Принтиране на стъкло се прави от много малко печатници и като цена е доста ,за това аз поне му хванах цаката и не принтирам стълкото ,а му лепя напечатано фолио отзад.Има само една подробност при монтажа за да стане както трябва.Предимството на стъклото е лесната подръжка за разлика от плочките,а както вече съм споменавал гърбовете не ги харесвам ,защото се губи ефекта на кухнята и ми простее.а да не говорим пък за гръб да се използва плот който хем отнема много място хем стои като китук

# 414
Ние си сложихме стъкло, но не е с принт, едноцветно си е
Много ми харесва
С принт ми е малко...кичозно и претенциозно Simple Smile Лично мнение.

# 415
  • Mostly in my mind
наши приятели си сложиха стъкло. кухнята им е чисто бяла. само стъклото е черно с някакъв мост. хубаво е. особено вечер като светнат лампичките.  Simple Smile

# 416
LOST, може ли снимка на кухнята ти със стъклото  Praynig  и ние мислим да слагаме едноцветно и ми се иска да видя реализирано как стои! Кухнята ни ще е бяла с дървен плот и съм в чуденка за цвета на гърба!

# 417
Здравейте, аз също съм с принт стъкло на кухнята - със снимка е. На мен мн ми харесва, защото когато правих проекта за кухнята си я направих напълно изчистена - слонова кост, а уредите ми са черни. Принт стъклото е акцента в нея! Наистина е скъпо, нооооо .... щом исках нещо по-различно трябваше да платя цената за него.
Много е лесно за подръжка. За красиво е красиво, за качеството - поставено е само спре 3 месеца така, че за сега всичко е наред. Аааа и да добавя, че нашето стъкло е и закалено, а не обикновено.

# 418
  • вятърничава
Цветовете на тази кухня с принт стъкло ми харесаха много:
http://i0.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/03/IR7.jpg
http://i1.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/03/IR9.jpg
това е апартамента http://www.planete-deco.fr/page/6/

# 419
Стената е боядисана. Стъклото не е принт.

Общи условия

Активация на акаунт