Нашите кухни-58

• 87 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • вятърничава
Стената е боядисана. Стъклото не е принт.

Не ги разбирам много,но като съчетание на цветове е свежо и не е прасковено-оранжево.

# 421
За това спор няма  Laughing Свежо е.

# 422
  • Под Сините камъни
Ммм и на мен ми хареса това тюркоазено бижю.
Я да ви задам един малко не на място въпрос.От известно време взех да се зачудвам да сушилня,но има едно голямо НО.Няма да имам място за такава екстра в новата кухня.Знам,че пералните със сушилни не са много сполучливи,но ако някоя от вас използва такова чудо и е доволна нека сподели мнение.И да не е доволна пак да сподели  Mr. GreenМного взех да се навивам значи

# 423
Аз също не бих те посъветвала за комбинирана пералня със сушилня, около мен мнението е същото.
Ако пералнята ти е в мокро помещение, можеш да я сложиш върху нея.

Нашата е отделна и съм доволна, особено когато веднъж завинаги научиш коя ТОЧНО програма да ползваш, за да няма изненади Mr. Green

# 424
Aз имам пералня със сушилня Аристон, но рядко ползвам сушилнята. Когато ми се е налагало да я ползвам-да суши ги дрехите! За новия апартамент ще си купя отделни пералня и сушилня и ще ги сложа една върху друга! Недостатък при комбинираните според мен е, че количеството пране ,което в момента се пере, не може да се изсуши наведнъж ,т.е. трябва да се извадят част от изпраните дрехи и тогава да се пусне на програма сушилня. Суши се на два пъти, защото пералнята ми е за 7 кг пране, а сушилнята е за 3-4кг.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 15:17 от Stediq

# 425
  • Пловдив
Чета ви от известно време, тъй като се каня да реновирам кухня-бокс. Вероятно ще имам доста питанки.
Първото, което ме интересува е дали е проблем вградена фурна да бъде монтирана над пералня. Не предвиждам и абсорбатор над фурната...

За комбинираните уреди пералня+сушилня. Имам Аристон 9 пране, 7сушене. http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … -49-EU-B/p/682512 Купих я август. Знаех, че два уреда е по-добър вариант, но няма как практически да ги вкарам у нас /дори един върху друг/. Цяла зима суша в нея, защото нямам никакво място и за простиране вкъщи. Не пера на макс, суша на някаква програма "за шкафа" /не до сухо/. Случва се да извади малко влажни дрехи.
Негативи:
- в началото имаше странна миризма при сушене. В посредствие разбрах, че е нормално за Аристон. Сега значително понамаля.
- мачка трайно дрехите. Гладенето стана голямо предизвикателство.  Crazy Вероятно това се дължи на факта, че я пускам вечер и тя приключва през нощта. След това дрехите остават в намачкано състояние поне до 7 сутринта.
- свих драстично две блузи на големия ми син  Embarassed Хубавото е, че станаха на малкия.  hahaha
Като цяло съм доволна обаче. Тиха е, не ми качи драстично сметката за ток. А удобството в 11 вечерта да пуснеш пране и в 7 сутринта да е сухо не го коментирам.  Simple Smile

# 426
Ммм и на мен ми хареса това тюркоазено бижю.
Я да ви задам един малко не на място въпрос.От известно време взех да се зачудвам да сушилня,но има едно голямо НО.Няма да имам място за такава екстра в новата кухня.Знам,че пералните със сушилни не са много сполучливи,но ако някоя от вас използва такова чудо и е доволна нека сподели мнение.И да не е доволна пак да сподели  Mr. GreenМного взех да се навивам значи

не бих те посъветвала да взимаш 2 в 1 . Нашата сушилня ще стои на една от терасите ( остъклена ) , защото няма място другаде за нея.

# 427
Чета ви от известно време, тъй като се каня да реновирам кухня-бокс. Вероятно ще имам доста питанки.
Първото, което ме интересува е дали е проблем вградена фурна да бъде монтирана над пералня. Не предвиждам и абсорбатор над фурната...
Никакъв проблем няма да е фурната върху пералнята

# 428
  • Раковски
Хора, относно  аспираторите , те не поемат ли само парата от тенджерите върху котлона , аз не искам да ми засмуква въздуха от цялото помещение, защо трябва да съобрязя със кубици в помещението.
 Моят хол-кухня е 417 кубика, но вратата ми е постоянно отворена към коридора, тогава какъв аспиратор трябва да предвидя, с каква мощност трябва да е, може и направо модел да ми предложите, предпочитам да е телескопичен издърпващ се.

А можете ли да разделите парата от тенджерата с въздуха от цялата стая? Да няма някаква грешка в сметките, тези 417 кубика се равняват на помещение с размер 13/13/2,5?

# 429
Шадоу смятала съм ги така стая 4,88 м * 3,42м., височина 2,5 и това го умножавам по 10 ,защото така обясни един човек ,че се смята колко кубика да ти е абсорбатора в стаята. Но моята врата все е отворена към коридора, та затова незнам колко да ми е мощен абсорбатора.
 Доколкото за парата ,когато е на котлона нали е точно под абсорбанора, и той би трябвало да засмуква именно тази пара, а не въздухът от цялата стая, поправи ме ако греша и дай съвет за аспиратор.

# 430
  • Под Сините камъни
иланг - иланг няма проблем  Peace и моята фурна ще е над пералнята а котлоните с аспиратора ще са на съвсем друго място.
За отделна сушилня нямам никакво място.Пералнята ще  е в кухнята.Мокро помещение нямам,а в банята едвам събирам душ кабина с шкаф мивка и моноблок  ooooh!.Остъклени тераси нямам,защото имам пародия на тераси  Mr. Green Двама души трудно се събират там.Остава варианта да е сместя в детската  Mr. Green че тя е най близо до кухнята.Майтапа на страна ама май ще си остана на сушилките и това е  ooooh!

# 431
  • Пловдив
Имам позната, която си купи влагоабсорбатор. Не знам марка, цена около 300 лв. Суши дрехите с него.
Нарежда ги на сушилник в банята, пуска влагоабсорбатора за 4 часа през ноща и твърди, че на сутринта всички дрехи са сухи, включително и дънки.
Но пък това си е още една джаджа, която да се чудиш къде да прибираш...

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 16:16 от иланг - иланг

# 432
  • Под Сините камъни
иланг - иланг  много точно  Peace Аз сега сушилките се чудя къде да дяна а какво остава по габаритна джаджа

# 433
Пепински , а вграден шкаф в коридор...? Имаш ли място.

# 434
  • Под Сините камъни
Пепински , а вграден шкаф в коридор...? Имаш ли място.
тц, вграденият шкаф го вкарвам в банята за повече място

Общи условия

Активация на акаунт