Нашите кухни-58

• 87 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Шадоу смятала съм ги така стая 4,88 м * 3,42м., височина 2,5 и това го умножавам по 10 ,защото така обясни един човек ,че се смята колко кубика да ти е абсорбатора в стаята. Но моята врата все е отворена към коридора, та затова незнам колко да ми е мощен абсорбатора.
 Доколкото за парата ,когато е на котлона нали е точно под абсорбанора, и той би трябвало да засмуква именно тази пара, а не въздухът от цялата стая, поправи ме ако греша и дай съвет за аспиратор.
Минимум 450 М3 аспиратор

# 436
Благодаря на всички за отговорите, това което ме интересува е каква е цената на метър, има ли изисквания при монтажа ( майстор ми беше казал, че ако стената не е идеално гладка има опастност на се спука стъклото при монтажа) и как се поддържа, личат ли си много капките? И аз съм за изчистен дизай, но ми се иска нещо за акцент като принт стъкло или фолио.
За сушилните и аз съм с отделни една върху друга в шкаф на коридора, не препоръчвам комбинираните най-малкото, ако се развали оставаш без пералня и сушилня....

# 437
Ифко мерси, мислиш ли ,че едни 550 кубика ще са добре, защото сегашният ми е такъв Телескопичен
2 мотора x 125 W
Капацитет 550 куб.м/час
Осветление 2 х 25 W
Метални филтри

# 438
За това помещение е повече от достатъчно ,само като го монтират си сагай яката 150мм тръба,или правоъгълна с това сечение ,продават ги по мебелните аксесоари и бриколаж

# 439
  • Русе
Добре, реално един сушилник заема място на едно сушилня, че и повече, ако е от тези хоризонталните. Ако ще трябва и влагоабсорбатор да се купува, то на половина на цена на сушилнята. Все си мисля, че някоя ниша, шкаф, може да се отдели за място за сушилнята.

# 440
  • Под Сините камъни
Meggysan сушилките ми са вертикални и ги слагам пред камината  Peace. За съжаление с тая реформа която сме замислили единственото място където ще мога да я сложа е наистина детската стая.Ама това въобще не е добра идея.Така или иначе ще си вземам нова пералня ще я взема с по мощна центрофуга за да ги вади по сухи

# 441
  • Русе
Ако наистина няма никакъв друг вариант, може би бих си взела 2 в 1, колкото и да са по-лоши отзивите. Има пералня 9 кг, сушилня 7, което никак не е лошо. Ползвала съм допреди 3 г комбинирана, купувана преди 12-13 г, не беше зле, а сега новите са дотс по-добри. Така че бих си взела нещо дори и по-скъпо.

# 442
Пепи, и аз бих те посъветвала в такъв случай да вземеш 2в1, по-добре е от това да нямаш сушилня. Много полезно уредче е това, определено  Peace

# 443
  • Пловдив
Пепи, и аз бих те посъветвала в такъв случай да вземеш 2в1, по-добре е от това да нямаш сушилня. Много полезно уредче е това, определено  Peace
Peace
Функцията "сушилня" може и да не се използва, но когато има нужда ще е там.

# 444
  • София
Meggysan сушилките ми са вертикални и ги слагам пред камината  Peace. За съжаление с тая реформа която сме замислили единственото място където ще мога да я сложа е наистина детската стая.Ама това въобще не е добра идея.Така или иначе ще си вземам нова пералня ще я взема с по мощна центрофуга за да ги вади по сухи

Ползвам перална LG 9/7кг със сушиля с директдрайв мотор и мощна центрофуга. Нямам никакви забележки.
Не визждам какъв е проблема от това да са в един уред. Имах такава CANDY над 15 години и накрая я изххвърлих от срам работеща. Дрехите си излизат напаро за гладене.

# 445
  • Под Сините камъни
Имам още малко време да помисля  Peace

# 446
  • София
Здравейте,
Не е много по темата, но дали някой знае от къде в София мога да купя решетка (за събиране на отпадъците) за мивка Blanco, хром-никелова, за вграждане под плот.

# 447
  • Варна
Така и така сте заговорили за сушилни, да задам един малко лаишки въпрос, но ме вълнува. Притеснявам се, че това сушене похабява дрехите, в смисъл по-бързо се износват. Има ли нещо такова? И всички ли дрехи стават за сушене или после делите? И за хора като мен, които мразят, наистина мразят, да гладят и не го правят по принцип, дали няма да си създам работа така? Чудя се дали ще ми е полезен този уред.  newsm78

mileneira, в една от квартирите съм ползвала аспиратор, който беше малък за помещението, но не мога да си кривя душата - вършеше работа до толкова, за да не похабявам шкафовете отгоре. Поемаше парата от готвенето, но пък миришеше на готвено. Сега с това отваряне на прозорец ми идва малко изнервящо през зимата.

# 448

Да , в детската стая не е добър вариант . Може би в този случай по-добре 2 в 1 , ако мислиш , че наистина ти трябва сушилня де.

Аз моята за сега я използвам само за бебешките дрехи . Те са 100% памук , не мисля , че се захабяват . Излизат готови за обличане , не се мачкат .

# 449
  • Пловдив
Така и така сте заговорили за сушилни, да задам един малко лаишки въпрос, но ме вълнува. Притеснявам се, че това сушене похабява дрехите, в смисъл по-бързо се износват. Има ли нещо такова? И всички ли дрехи стават за сушене или после делите? И за хора като мен, които мразят, наистина мразят, да гладят и не го правят по принцип, дали няма да си създам работа така? Чудя се дали ще ми е полезен този уред.  newsm78

Не съм забелязала по-бързо да се износват. Ученическите униформи на синовете ми са си ок, а наистина вече 5 месеца ги пера, суша и гладя само след ден носене.
Но много материи се свиват при сушене. Споделих за двете блузи на големия ми син. Поне при мен памукът се мачка критично много - после доста трудно се изглажда. По спалното бельо най-много си личи: изцяло памучното излиза  ooooh! и после тон пара на квадратен сантиметър и пак не е изгладено както трябва; в същото време другият тип - почти изгладенко си излиза...  Но повечето изкуствени и немачкаеми дрехи нямат никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт