Нашите кухни-58

• 87 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ифко фирмата с Ло ли заточва?

# 616
Здравейте! След дълго отсъствие се включвам пак Simple Smile Нашата кухня е почти към края си, нямам търпение да сложат последната част и да я снимам, за да ви се похваля! Simple Smile Вчера свързахме Ви К и ел-а. Да припомня - кухнята ни е с вратички МДФ на Модекс, корпус - Егер, ПДЧ. Плотът е технически камък, а за гръб -първоначално исках лакобел, после се отказах - сега е термоплот. Целият обков, механизми - BLUM.Така че, надявам се да имам готова кухян за Великден! Simple Smile  newsm44
Не знам дали тук е мястото или има друга тема, но искам да ви попитам.... каква марка хладилник имате? Или каква марка сте избрали за бъдещата си кухня? Ние сме на този етап и не можем да решим. След като поисках пералня самсунг и ми беше отказано категорично "Как така пералня Самсунг?!",сега ММ се е спрял на хладилник от тази марка!
Ще се радвам на вашите съвети, защото днес или утре трябва да купуваме........

Хубав ден и успешен старт на седмицата! Simple Smile

# 617
Всички уреди у дома са на PRIVILEG.

# 618
  • Сф
Escarlata, браво на вас. Бързо действате. Чакаме снимки.
Ние сме се спрели точно на хладилник Самсунг, спечелиха ме с 10годишната гаранция. Чакаме само да пуснат на промоция нашия модел и го взимаме.

# 619
Нашият е иноксов самсунг, комбиниран хладилник с фризер. Също има 10г гаранция, но тя важи само за компресора май, а целия уред си е със стандартна двегодишна гаранция.
Ако финансово не ни ограничаваше нищо, бих си купила със същите екстри Liebherr или Bosch, но цената им беше двойна. Така че като съотношение цена-екстри-цвят самсунга ни устройва.
Пералнята ни също е самсунг - не е дълбока като обикновените перални и няма да стърчи под плота, което визуално ни е голям плюс. Пускала съм я само няколко пъти засега, нямам оплаквания.

# 620
В къщи сме с 13 годишен Snaige. Мисля, че е фирма от Литва. Много сме доволни. Досега да чукна на дърво, проблеми не сме имали. Майка ми има още по-архивен от миналия век, 1993/4 е купуван.Свекърва ми има фризер от тази марка.Всички служат вярно и без грешка.

# 621
  • Раковски
Снайге са бившите ЗИЛ доколкото помня.

# 622
Нашият е Самсунг също. Ето този: http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … RNDEF-EF/p/661601
Отзиви не мога да дам, още не е ползван Grinning

# 623
Много ви благодаря!   bouquet Hug
И моят ММ беше спечелен от тази 10 годишна гаранция и сега сме се спрели на ето този:

http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … RNDSA-EF/p/661662

Miraj, трябваше по-рано да сме готови, но при мебелната фирма имаше забавяне, съответно това забави и поръчката на камъка .....Отделно,че едната вратичка ( на бутилиерата ) моментално я върнах,защото беше крива (!). Имаше и други неща,които ме подразниха, но реших да гледам по-философски на нещата  Laughing

newsm51 newsm51 newsm51

# 624
  • Сф
Ние сме се спрели на по-голямата версия http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … RNDSA-EF/p/661662
, който в Техномаркет с редовна цена е 799лв.

# 625
d_koleva !!!! Hug
Вчера в магазина залепнах пред него! Много ми хареса цвета, но в последствие се спряхме на този, който ви показах. Не искахме много много дисплей отпред.
А всъщност се бяхме засилили към Либхер, даже гледахме един на промоция сега в Техномаркет - 999 лв ( не че беше изложен), но ни показаха "подобен".....Но пък много, твърде много противоречиви мнения чета за тази марка и накрая се отказахме от нея.

Още веднъж ви благодаря за помощта Simple Smile

# 626
Разбира се, при всеки различни аспекти имат значение. При нас беше много важно да е такъв цвета и съответно изборът се ограничи Peace И ние не сме фенове на дисплеите около нас, ама в случая други неща натежаха в негова полза Mr. Green

# 627
И аз взех Самсунг, но черен: http://www.technopolis.bg/bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridg … 1FERNDBC/p/661667

За момента нямам забележки, освен това имам добър опит с друг на 11 години, който за цялото време не е създавал никакви проблеми.
Първоначално и аз се бях насочила към Либхер, но четох доста негативни мнения за шума, сервиза и обслужването им. Другите алтернативи бяха Бош и АЕГ, които обаче не ми допадаха като вътрешно разпределение и за тези пари са по-ограничени откъм характеристики Peace

# 628
Здравейте, някой имали впечатление от качеството на www.silka.com.tr

Здравей, фирмата която ми прави в момента вратичките за кухнята преди е била техен представител., но сега работят с друга фирма. Иначе кухнята на сестра ми е правена с вратички от Силка Simple Smile

# 629
  • Под Сините камъни
Ние сме с хладилник на Горение ,който е над 15г.На първо време ще карам с него,но новият ще е пак от същата марка.

Общи условия

Активация на акаунт