Нашите кухни-58

• 87 053
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
А това за смяната на Bosch аз пък не мисля, че е правилно. Бош са си добри, пък и в крайна сметка е въпрос на личен избор и преценка.

За бар плотовете - вкъщи сега имаме бар плот, който отделя бокса от трапезарията и върши чудна работа. Първо, прикрива чисто визуално мивката и нещата по плота около нея. Второ, ако се направи с шкафове, които гледат към боксовата част, се осигурява още вместимост. Но за съвсем малко помещение не става, това всеки го знае мисля.

# 661
  • София
Експо 2000 са представители на Бош и Сименс, и предложението ми беше ако нямат Бош машината която чака да си вземе на Сименс . Не съм казала, че Бош не са добри .

# 662
Извинявай, това не го знаех и те разбрах погрешно Peace

# 663
Раличка, би ли ми казала във фризера най-горното тънко чекмедже за ледарници ли е или само ми изглежда, че има и тънко чекмедже. Аз си търся, но-фрост, който да може да се прилепва плътно до стената, да не изисква отцепване от 5 см, да е 60 см тесен и да има чекмедже за лед, защото съм имала хладилник без такова и понеже в къщи се консумира доста лед за коктейли и сокове  редовно разливах ледарките и ... можеш да си представиш какви ледища се образуваха в общите чекмеджета. В настоящия ми, който е ама много дъртичък, имам отделна ледарка и е доста по-удобно и чисто.

# 664
Kimbolina, d koleva, днес ни доставиха друг модел миялна машина (не можели да доставят избрания от нас). Доволни сме, т.к. тази, която ни предложиха е по-скъпа, но ние няма да доплащаме като компенсация за чакането от 1 месец, освен това има горно чекмедже за прибори и е удобно  Crazy

# 665
Петя ,сподели моделът ви миялна машина Бош, защото и аз искам да си взема на Бош ,избрала съм я, но все още не е окончателно решението ми.

# 666
Петя ,сподели моделът ви миялна машина Бош, защото и аз искам да си взема на Бош ,избрала съм я, но все още не е окончателно решението ми.

Mileneira, модела който първоначално бяхме избрали беше:
http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=833
, а този който ни доставиха е:
http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … p;product_id=1082

Един съвет от мен - за да си спестите чакането е добре след като се спрете на някакъв модел да се обадите за да видите дали го имат наличен в момента.

# 667
Раличка, би ли ми казала във фризера най-горното тънко чекмедже за ледарници ли е или само ми изглежда, че има и тънко чекмедже.
Сега виждам въпросът ти, трябва довечера да погледна със сигурност, но мисля, че няма такова чекмедже, за каквото говориш - 3 нормални са. Въпросът е, че е включен сега, но е в приземния етаж и много -много не ми е пред погледа, та не съм забелязала. Ще ти пиша утре   bouquet

# 668
Ретя, абсолютно същата съм харесала, както вашата първоначална, която не са Ви доставили.
Ако обаче имаш добри отзиви от новата ви съдомиялна, моля сподели.

# 669
  • Под Сините камъни
Момичета утре е промоцията на Техномаркет

# 670
  • Пловдив
А каква е промоцията?

# 671
  • Под Сините камъни
А каква е промоцията?
Намаление на някои стоки до 50%

# 672
Привет, мили дами и господа! При уточняването на плота имаме и вариант той да е гранит, но за му се вижда цялата красота мивката ми трябва да е без отцедник. Въпросът ми е към всички ,които имат мивки без отцедници, къде сушите например една чашка от сутрешното кафе или нещо дребно, дето не е за миялната. Незнам какво да измисля за такива дребни нещица, които ще измивам набързичко.

# 673
  • Русе
Нищо не мия на бързичко, всичко в миялната. Simple Smile
Ако наистина съвсем случайно ми се наложи нещо да измия, е за да го използвам пак.

# 674
  • Под Сините камъни
mileneira аз смятам да си сложа ето такъв сушилник
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт