МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
здравейте и от мен
още се нахъсвам за тази диета на Червенкова,,,само се чудя как ще издържа 2 дена на плодове???не съм от хората които могат да пазят диети Sad гладна ли съм трябва да хапна ,че ми прилошава Simple Smile
та тези дето я спазват да споделят как се чувстват? ефект има ли ?

# 46
iff2 свиква се. И аз така говорех, че не мога да пазя диети, ама като се наложи...дните на плодове са ми любими.
 ketuna, Asɣta добре дошли

# 47
И аз искам мнения, иначе като за първи ден съм доволна, е.. чувствам малко глад, но като пия много вода и г/д овладявам положението. Сутринта кафе без захар, а за обяд 7-8 пържени картофчета.  Laughing За вечеря мисля да са варени картофи. Peace

cherenlebed, благодаря ти! Hug

# 48
вит. C и аз не бих пила, няма наяждане след него, постоянно съм гладна
плодовете на шейкове и смутита са много лесни  Peace

# 49
TheOneS,   bouquet

Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Днес ми е първи ден от диетата на В. Червенкова, решила съм да я повторя, че ми се иска да сваля доста килограми.Laughing Не мисля обаче да пия аспирина и вит. Ц.

Да разбирам ли, че вече си минала един цикъл? Колко свали, ако е така?

здравейте и от мен
още се нахъсвам за тази диета на Червенкова,,,само се чудя как ще издържа 2 дена на плодове???не съм от хората които могат да пазят диети Sad гладна ли съм трябва да хапна ,че ми прилошава Simple Smile
та тези дето я спазват да споделят как се чувстват? ефект има ли ?

То и с другити е така. Трудно е, но наистина се свиква.

# 50
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Днес ми е първи ден от диетата на В. Червенкова, решила съм да я повторя, че ми се иска да сваля доста килограми.Laughing Не мисля обаче да пия аспирина и вит. Ц.
Да разбирам ли, че вече си минала един цикъл? Колко свали, ако е така?
Не  Laughing от днес я започвам и ако има ефект ще я повторя.

# 51
Здравейте и от мен!  Включвам се като от утре почвам на варени картофи… избрах си една монодиетка от изброените в началото Simple Smile с вас дано успея!

# 52
Добре дошли на всички нови момичета  Hug  bouquet
iff2 И на мен дните на плодчета са ми от любимите  Flutter Издържа се, не се притеснявай  Peace
Herzen, cherenlebed Как сте момичета? Нещо се изгубихте напоследък..   bouquet

Аз нямам търпение утре да се претегля и да докладвам резултатите от 1 месец Монодиетуване.. дано да са добри  Praynig

# 53
И аз съм на тази 6x2x2
Картофите ги минах, днес е третия ден - пилешко месо.
До тук учудващо добре. Peace

Успех на всички.   bouquet

# 54
TheOneS,чакам с нетърпение резултата ти и съм сигурна,че ще е страхотен! Peace
Herzen,на какво си?

# 55
Добро утро! Първият ми ден е успешен, за днес се чудя какво да ги правя тези картофи.. Laughing Забравих да попитам, имате ли ФБ група и съгласни ли сте да си направим и да споделяме резултатите чрез снимки?

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 09:03 от Asɣta

# 56
  • Пловдив
Здравейте, може ли и аз в темата? Някак по-мотивиращо е като четеш за успехите на другите в свалянето на кг. И аз като доста от вас се запалих по диетата на В.Червенкова(въпреки че ми звучи леко нереално да е станало толкова лесно), но... ще видим. Днес ми е втори ден- варени картофи. Не съм се теглила, стартирах от 76кг-ужас!

# 57
Аз съм на втория рибен ден от 6х2х2. За сега се справям, но кг не летят така бързо както ми се иска. Надявам се с предстоящето пълнолуние да потръгната нещата. До сега луната нарастваше и май наистина се отразява на кантара.

Успех на всички!

# 58
rrp, добре дошла!
V V, от като си започнала диетата, мерила ли си се и колко си свалила?

# 59
rrp, добре дошла!
V V, от като си започнала диетата, мерила ли си се и колко си свалила?

3,5 кг за 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт