МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
здравейте момичета,
От днес стартирах диетата 6х2х2.
Целта ми е 10 кг за 1 месец Simple Smile
Дай Боже  Praynig
Да ви попитам как стои въпроса със захранването след монодиета. Може ли някой да обясни подробно как става захранването, защото това е най-голямото ми притеснение
Здравей, и аз съм на тази диета от 4 дни вече. Аз също се вълнувам от заранването и ще се радвам ако някой сподели как става. Също така, искам да попитам веднага ли се повтаря или се прави почивка.  Flutter
Успех Roh Alby! Peace

# 76
Penelope, благодаря ти  Heart Eyes
Ще се радвам да се подкрепяме взаимно  Hug
Има ли някакъв резултат за изминалите 4 дни?
Питам се каква е идеята на аспирина и витамин C?

# 77
Абе хора,  коя е тази диета на Червенкова, която всички почвате?

# 78
Desinkaaa, на първа страница е публикувана под името 6х2х2  Heart Eyes

6x2x2
2 дена картофи, 2 дена пиле, 2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове и 2 дена кисело мляко. Диетата е 12 дена, като е добре да се повтори! Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С. Вода се пие много, кафе и чай без захар! Независимо печено, пьржено или варено – важното е храните да не се смесват! Успех дами.

# 79
Desinkaaa, на първа страница е публикувана под името 6х2х2 

Да,. Да.. Благодаря ти!  Порових в Гугл и ми стана ясно Wink  Може ли тези, които са на нея да пишат за резултати?

# 80
Penelope, благодаря ти  Heart Eyes
Ще се радвам да се подкрепяме взаимно  Hug
Има ли някакъв резултат за изминалите 4 дни?
Питам се каква е идеята на аспирина и витамин C?

За резултат май е рано, но поне минава лесно! Не съм се мерила, че ме е страх!  Joy
Иначе аз не пия аспирина и витамина. Не мисля, че имат общо с монодиетите, а още по- малко с резултата. Thinking

# 81
И аз не пия аспирин и витамин С

# 82
  • Велико Търново
Здравейте, включвам се и аз в схемата 6х2х2 но ще я променя. Не ям риба и мляко и в тези дни ще хапвам зеленчуци.
Целта ми е да смъкна около 4 кг за 12 дни( което ми се струва доста, но ще видим)
Ще пиша и аз отзиви тук.

# 83
Добро утро!
Имам въпрос относно диетата 6х2х2, овкусяват ли се по някакъв начин храните. На картофите например може ли да се сложат подправки?

# 84
Здравейте и от мен!

Днес ми е първи плодов ден от 6х2х2. До тук съм смъкнала 4,5 кг. Имам още 4- ри дни до края на режима, но и аз почвам от много кг.

Лично аз не съм овкусявала картофите. Салатите- да.

Смятам като приключа да правя моя си монодиета в зависимост от това, какво ми се хапва за деня. И тогава картофите ще ги овкусявам, защото само варени ми бяха отвратителни. Може и да се придържам към 90 дневната, но моно, за да имам някакъв контрол.

Успешен и минусов ден. Днес е пълнолуние, нали така?

# 85
Добро утро!
Имам въпрос относно диетата 6х2х2, овкусяват ли се по някакъв начин храните. На картофите например може ли да се сложат подправки?
Аз ги запекох с малко олио и ги поръсих с малко универсална подправка .

# 86
Аз съм сложила чубрица и черен пипер. Мога да ги ям и чисти, но се чудех просто как е правилно.

# 87
 Simple Smile Хоп тук, за да се похваля. Два дни на сухари "Голдис" (те са в обща опаковка 2 пакетчета-разделих ги за 2 дни), за да не изпитвам глад ядях по сухарче през час. Чувствах се адски лека, но не и гладна (и с извинение) не ме запекоха, както се опасявах. Вода мнооого и 2 кафета без захар. Днес кантара е надолу с 0,500 гр. Сега ще съм 2 дни на краставици, но мисля да си ги посоля леко. Чао засега от мен , ще пиша след "крастевичните" дни (очаквам - 1 кг.) Peace

# 88
  • Пловдив
Давам и аз отчет след вчерашния ден на картофи - 500 гр. Днес , пак картофи , но ще ям по-малко  Grinning два дни на картофи ми е малко странно , но продължавам.

# 89
  • Някъде там
Здравейте.Да се запиша и аз.И аз съм на 6x2x2 днес ми е 5тия ден.салати. До тук -2 кг .
Аспирина и витамин ц не взимам.Пия шише(500мл) гореща вода при ставане .После 30 мин преди хранене по още едно. Надявам се тази диета да ми помогне.Успех и на вас.Ще ви следя.
ПО принцип никога не закусвам.пия само кафе.Водата ме е заситила и до 12-1 не огладнявам. Обядвам в 1 хапвам и в 4 и последното ми хранене е в 7.след това само вода.

Общи условия

Активация на акаунт