МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 404
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • СОФИЯ
Тъй като никой не иска да си говори с мен , пак ще попитам ooooh!какво количество изяждате на ден при диетата на Червенкова? ThinkingБлагодаря предварително   bouquet
Предполагам, че количествата са индивидуални за всеки. Аз не се ограничавам в това отношение.

# 316
  • Сидни
Ям, колкото ми се яде  Laughing

# 317
Здравейте, момичета Simple Smile Днес е вторият ми плодов ден, хапвам киви ,ябълки и фреш от портокал и ябълка. Резултатът до тук е - 3кг. Успех на всички newsm10

# 318
  • Някъде там
                                          Диета-24 дни
                                               90кг-

2 дена картофи, 2 дена пиле, 2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове и 2 дена кисело мляко-повторение.
1 ден- шише топла вода 1 зелено кафе  9 варени картофа за деня.
2 ден- шише топла вода. 1 зелено кафе 12 варени  картофа за деня.
3- ден шише топла вода. 1 зелено кафе 2 бутчета на пара + 1 пържола:  1 за обяд, пържола следобед,  1 за вечеря за деня.
4 ден- шише топла вода 1 зелено кафе ,1 пиле печено на 3 порции за деня
5 ден шише топла вода 1 зелено кафе салата- 1 маруля, 2 краставици(обяд) 2 марули,една краставица( следобед)
ето какво съм изяла аз до тук.Водя си отчети. Дано ти помогне.

# 319
Здравейте, момичета!
Преди около 5 години правих една монодиета около 21 дни и тогава свалих 9 килограма, от 67 на 58. Бях много доволна. после обаче нещо се случи и се освиних. А последните две години още повече. Най-много съм тежала 75 килограма.
Във вторник почнах диетата на Червенкова.
Mоята схема обаче е малко по-различна по вегетариански причини. И за да не нарушавам формулата 2 дни въглехидрат, 2 дни протеин съм им сменила местата на някои неща. Моят десетдневен план:

Ден 1 и 2: картофи
Ден 3 и 4: риба
Ден 5 и 6: зеленчуци
Ден 7 и 8: мляко
Ден 9 и 10: плодове
След това ще я повторя и според резултатите от 20 дни диета ще преценя как да походя, дали да повторя или не.

Днес ми е втори ден риба. Обичам риба, ама ми втръсна за два дни. Нямам търпение да дойдат салатките утре и плодовете също. Grinning
Понеже съм много умна, не се претеглих първия ден, но да кажем че съм стартирала от 72 килограма.
Вчера, ден 3, бях 71,1
А днес, ден 4, съм 70,3.

От може би 2 години кантарът не е започвал с 6 отпред, надявам се до ден-два да ми се случи!

# 320
Здравейте отново Simple Smile Днес ми е последен ден на мляко и от утре би трябвало да направя и останалите 12 дни, но реших да почина 1 ден и от неделя да я повторя. На мен диетата ми мина много леко, без почти никакви нарушения и резултатът до тук ми е -5 кг, като стартирах от 68. Един съвет- не се чудете как да добавите в менюто нещо различно от изброеното. Пожелавам успех на всички  Peace Peace

# 321
Здравейте отново Simple Smile Днес ми е последен ден на мляко и от утре би трябвало да направя и останалите 12 дни, но реших да почина 1 ден и от неделя да я повторя. На мен диетата ми мина много леко, без почти никакви нарушения и резултатът до тук ми е -5 кг, като стартирах от 68. Един съвет- не се чудете как да добавите в менюто нещо различно от изброеното. Пожелавам успех на всички  Peace Peace

Страхотен резултат! Поздравления!   bouquet

# 322
  • Някъде там
Браво!  bouquet
Имам един два въпроса. Овкусяваше ли с нещо и какво хапваше в плодовите и зеленчукови дни?

# 323
Благодаря ви момичета  Hug През плодовите дни хапвах круши, портокали и ябълки. А през зеленчуковите различно, хапвах и салата зеле и моркови и айсберг с домати и краставици, а веднъж си направих маруля с репички. Овкусявах си ги със зехтин и пресен лимонов сок и мъничко сол Simple Smile

# 324
  • Някъде там
Благодаря ви момичета  Hug През плодовите дни хапвах круши, портокали и ябълки. А през зеленчуковите различно, хапвах и салата зеле и моркови и айсберг с домати и краставици, а веднъж си направих маруля с репички. Овкусявах си ги със зехтин и пресен лимонов сок и мъничко сол Simple Smile
Браво.Аз съм на същия принцип. Колкото по малко добавки толкова по добре.
 Heart Eyes
За плодове аз съм избрала грейпрфрут и мандарини.И ако успея по евтини круши да си намеря добре.

# 325
  • Сидни
... аз си спиах винце Party Mr. Green
( не искам да развалям морала, темата е супер полезна за мен...просто ми трябва малко винце за подкрепа , иначе диетата върви страхотно при мен, макар и да нямам кантар го усещам. Никога не съм спазвала диети, супер ново е за мен, тоя цикъл ще имам няколко прегрешения, но мисля втория да съм супер стриктна...да видим  Heart Eyes )

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:37 от elenaz

# 326
  • СОФИЯ
... аз си спиах винце Party Mr. Green
( не искам да развалям морала, темата е супер полезна за мен...просто ми трябва малко винце за подкрепа , иначе диетата върви страхотно при мен, макар и да нямам кантар го усещам. Никога не съм спазвала диети, супер ново е за мен, тоя цикъл ще имам няколко прегрешения, но мисля втория да съм супер стриктна...да видим  Heart Eyes )

Тихо за винцето, че ше дойде някой да ни се скара  Wink
Аз пък ще съм особено щастлива ако изкарам 12 дни на диета, просто до сега не ми се е случвало. Доста упорита съм в други житейски ситуации, но по отношение на чревоугодничеството...трудно имам спирка.

# 327
  • Сидни
ох от една порода сме с теб...за мен храната е свещена, но пък искам и пак да си изглеждам добре. Мисля, че ще идържа. Притесняват ме само киселите млека...това ще е ад!! Обаче си мисля как ще изляза пред хора и ще ми кажат " оооо мн добре изглеждаш, отслабнала ли си" и ще ми е мн гот и се надъхвам! Simple Smile

# 328
И аз съм от клуба на гурмечревоугодничеството.. НО реших, че щом Преслава певицата може да стопи 20 килограма и да ги задържи толкова време, и аз мога!!! Grinning

# 329
Е, то при нея е с наркотици не знам защо изобщо се сравняваш с нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт