МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 293
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • СОФИЯ
Еми нaли морковът е кореноплоден, знaм ли... Спомням си,че преди дни някой го беше обсъждaл...
Е то по тая логика и ряпа и цвекло не става, а виждам, че не ги коментират като забранени. Не знам, да не те подведа, не съм навътре в нещата.

Аз също за сега ще пиша и в двете теми, но имам въпрос. Къде се отправят оплаквания срещу своеволия на модератор, защото съм сигурна, че няма да съм единствената, която ще нададе вой.
Не знам, до сега не ми се е налагало да се оплаквам от модератор. Имаше някаква тема правила на форума, но не мога да я намеря.
А, ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.0;topicrefid=20

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 16:06 от мама САННЯ

# 616
Много тъпо  Cry
сутринта си взех мерките, теглих се на кантара.
Дотук добре . Пих едно кафе после пих 500мл. вода минах през ВС и с кой акъл реших пак да се премеря на кантара #Cussing out  А ,де? +0,800кг
Ще почина егати.. как е възможно...

Повече не се тегли по-два пъти на ден. Избери един час и всеки ден в него се тегли. И ако се теглиш и единия ден с дрехи, и другия да е така. Ако си гола, същото, за да отчиташ реалните резултати. Като се теглиш по няколко пъти на ден само ще си развалиш мотивацията, защото това, което кантара показва през деня не е реално и няма да ти хареса.   bouquet

# 617
Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви от известно време и особено след разказите на Ваня много се надъхах и от 2 дни съм на режима. В едно напрегнато ежедневие не е много лесно, но ще бутаме... Надявам се да издържа два пъти по 12 дни. Обмислям покупката на кантар, че другият ми показател са дрехите, но засега май по тях ще се ориентирам.
Много успех ви желая и много минуси за пролетта
   bouquet  bouquet  bouquet

# 618
Мама Саня, това съм го пила и не мръднах.....то е от рода на фет бърнърите и е за активно спортуващи. В един от предишните си постове бях споменала Зарсена. Тя е на билкова основа, струва 8 лева 100 хапчета, но доста разхлабва......но пък не е болезнено като при санието .....и определено върши работа...

# 619
  • Пловдив
Темата включва всички видове монодиети. Диетата на Ваня Червенкова е вид монодиета и е записана на първа страница, в първия пост, заедно с останалите монодиети. Според правилата не може да има няколко теми за една и съща тематика и заради това отделната тема е заключена и пишещите са пренасочени към тази.

# 620
  • СОФИЯ
Мама Саня, това съм го пила и не мръднах.....то е от рода на фет бърнърите и е за активно спортуващи. В един от предишните си постове бях споменала Зарсена. Тя е на билкова основа, струва 8 лева 100 хапчета, но доста разхлабва......но пък не е болезнено като при санието .....и определено върши работа...
Не става Зарсена. Аз имам обратния проблем и зелен чай не смея да пия. Изобщо нищо разхлабващо не пробвам, че иначе ше трябва да си прекарам работния не на бюрото  Laughing
Дайте други идеи за добавки моля!

Много ми се ще и дрениращ масаж да включа. Преди съм имала много добри резултати от него, но тр да се направи серия, напр. от 20 процедури, а сега не разполагам с такова време.

# 621
Мама Саня , благодаря ти за линка. Ще го разгледам подробно и във фейса  ще го пообсъдим  Wink , пък ще решим как да се избавим от тенденционни прояви  Joy
 Съседката ми доста отслабна с калорекс, но излиза доста скъпо.

# 622
  • СОФИЯ
Мама Саня , благодаря ти за линка. Ще го разгледам подробно и във фейса  ще го пообсъдим  Wink , пък ще решим как да се избавим от тенденционни прояви  Joy
 Съседката ми доста отслабна с калорекс, но излиза доста скъпо.
Във фейса ще се вкл. и аз довечера с обсъждането. Ся ше погледна цената на Калорекс.
Утре трети ден ще съм на риба...направо вече имам зачатъци на хриле  Grinning

# 623
  • Варна
Здравейте момичета  wavey
От днес аз и ММ сме на 6*2*2.Аз се премерих преди малко и започвам от 65,3кг.  ooooh! Мислех,че съм около 60кг... Все пак е средата на деня и съм хапнала порция картофи де,но все пак Crossing ArmsЛично аз имам разлика от около 1кг. сутрин/вечер,без значение колко съм ходила до WC и т.н.Сутринта забравих да пия Аспирин и вит.Ц,но от утре започвам.
Успех на всички Peace
П.П Някой започнал от сходни на моите кг-ми,да сподели резултати от една врътка (12д.)? Praynig

# 624
Някой приключил диетата да сподели нещо за захранването, че аз имам лош опит от 90дн диета за 3 месеца свалих 10 кг и след това за същото време си ги качих.

# 625
  • Варна
Прави ли си 90 дена захранване?

# 626
# 627
  • Варна
за това така се е получило  Peace

# 628
Мерси! Ще пиша , тогава.То какво ли да пиша , не мога да се похваля с нищо.Шести ден (2 салатен) и само -1.500.Видимо нямам разлика, отпаднало ми е и съм в много лошо настроение. А така се бях ентусиазирала...Няма да се отказвам де , само си помрънках да ми олекне Sad

# 629
криссанка
не се вкисвай
от колко кг.почваш?
Може и да имаш съвсем малко за сваляне .. според мен дамите които свалят по 2-5кг. за пет дни определено имат много за сваляне .  аз така си го обяснявам някакви грамове 100-300 на ден при Моно диета ми се струват нормални -2кг+... ми звучи  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт