Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 65 470
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Така е Софи!  newsm10 По този начин видяхме невероятните способности и на двамата - Сурадж се прояви като най-добрия готвач в света, а Сандия като най-добрата полицайка - Великолепни са ... newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts ppp   Hands Clap

Какво откритие Laughing направи Сурадж - Че  зад всеки успял мъж ,стои жена Laughing Heart Eyes Peaceа при него ТРИ Joy bowuuнякаква богиня,майка му и съпругата му Hug...
  а Сандийка Heart Eyes Laughing   chef Joy Joy така и не се научи да готви..за нея са другите предизвикателства.. Joy Joy Joy

Така си е!  Wink Сандия хич не я бива в кухнята - няма и да се научи да готви като хората ...  Joy Joy Joy Нейните способности обаче са на по-високо ниво - бива я в доста други работи ... smile3521   Kissing Heart txtloves

Той затова казваше на фамилията когато уж се караше на Сандия ,за да го напусне -"Вие ако искате го изхвърлете rotfImbo rotfImbo но аз трябва да го изям ,защото го е сготвила жена ми... " а Чави..-"Батко,как го преглъщаш това нещо.."Laughing Laughing Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 76
  • София
Приятели, имам страхотна новина. Явно скоро Сандия ще зарадва Сурадж с прекрасната новина, че ще си имат бебе! Излязло е едно невероятно промо, в което тя иска да му каже важна новина!!! Много са сладки двамата - и как го бъзика за джелеби - той веднага тича и носи ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=m8KdMDDrxak

Ето и няколко репортажа от днес! Тук явно цялото семейство някак е разбрало, че двамата ще стават родители. Поне така мисля - Миха може да каже повече! Като гледам Сандия е с дрехите от Холи или поне с нещо подобно - дали след това някак няма да разберат. Ще видим - но явно нашите сладури ще си имат бебе ... Whaasup Flushed Heart Eyes Flushed  ura

https://www.youtube.com/watch?v=BLAXxVTGYa8

https://www.youtube.com/watch?v=WnL65xj-9xg

https://www.youtube.com/watch?v=B_xgOjCYhM0

https://www.youtube.com/watch?v=KMhIniOPA78

Момичета Two Hearts снощи го написах в превода Two Hearts когато тръгва да  види какво става с Емили и се завива свят Two Hearts

Благодаря ти за клипчетата  bouquet Рокси  bouquet
В единия  клип говорят за изпълненията на Сандия за Холи Laughing А втория е ясен Laughing Laughing Laughing Ще има бебе  newsm07 newsm44 Two Hearts

Наистина е страхотна и дълго чакана новина txtloves newsm44 newsm44

# 77
  • София
Скрит текст:
Днес само аз ли ще пиша тук Laughing нищо..покрай новите серии от Индия и тези във Войо,забравих за старите ,по-точно за началото на сериала Winkзатова изгледах няколко и  пак си припомних как започна всичко Hugама Сурадж и Сандия наистина си бяха предопределени един за друг.. колко пъти се срещнаха и стояха един до друг Laughing :lo Сурадж lси я видя Сандийката в полицейска униформа,още в 3-серия,когато Сантош го беше спазарила за Калвита..много се смях ,когато въпросната избяга и Сантош припадна при мисълта как ще и се подиграва Дайса Sunglasses rotfImao

newsm78

А бъдещата жена на Анас започна да се снима с него
вместо Депика..да не я готвят нея  за мястото на Сандия..нали ще има скок с 5 год.!? Shocked[/color][/b]

Naughty Naughty

Софи HugВъобще не я мисли тази Рати Mr. Green Тя винаги е била постоянното присъствие на снимките. Просто сега се показват повече hahahaНяма никакъв шанс според мен да я вмъкнат в сериала Heart Eyes

# 78
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Бубе Hug мерси за разказа на сериите  smile3521 а ти бързичко се оправяй  Hug
Ох и аз не можах да се въздържа и гледах някои моменти  smile3521.Това Сандийче е не само хубаво  ,но и много умно момиче  smile3521Тия очички не и служат само да гледа красиво ами и да виждат мнооого хубаво и вярно нещата  smile3521.Само тя е забелязала ,че бутилките с вино са с червено ,а с оцет са с жълто пръстенче  smile3521.Аууууу ама тая Мети колко е злобна и гадна само  smile3511 обаче хич не можа да прецени и да не се бъзика точно със Сурадж щото той си има ангел дето следи всичко да е наред с него  smile3521
На Сурадж много му отиваше бялата дреха на главен готвач дето му я подариха и в негова чест изидигнага знамето на Индия ,беше много трогателно  smile3521
А на края на втората серия Сурадж и Сандия бяха много красиви-тя с нежно розово сари което и стои чудесно ,а той пак в бели дрехи  smile3521
Роси Hug мерси за клипчетата  smile3521.Супеер Сурадж и Сандия ще стават мама и татко  smile3521.Ей тоя Сурадж мноого бърз бе ,браво на него  smile3521
Софи Hug мерси за снимката  smile3521Обаче хич не я споменавай тая Рати Панди че може да замести Депика ,че се разстройвам само от мисълта  smile3518В реала да си се женят двамата след като се обичат обаче Сурадж и Сандия да не ги пипат .Даже и да има скок не от пет ами от десет години Депика пак спокойно може да си играе Сандия  smile3521
Миха Hug мерси за превода на серията от Индия  smile3521.Сурадж и Сантош здраво налъгаха Емилито ,та чак и ожениха горкия Мухит за Суда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Мена не им ли стига ,та и още един член от семейството и ожениха за син на Рати  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Джули Hug страхооотни колажи правиш  smile3525
Sahasrara Hug аз за съжаление не я гледала Кармата  и нищо не мога да споделя по тая тема  smile3521
Шарин Hug

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 15:20 от Eny87

# 79
  • София
Скрит текст:
Добро утро на всички  Hug
Рокси,благодаря ти за прекрасната тема ,а и за всички коментари ,разкази и снимки ,които постваш в темата.Страхотна си  bouquet
Миха,благодаря и на теб за всички преводи ,които правиш за нас.Ти си нашата "Светлина"както беше писал някой по-рано.  bouquet
Бубе,благодаря ти за разказите на сериите по Войо,Също така и за разнообразието да пишеш и за "Малката булка"Аз му хвърлям по един поглед  когато съм у дома  bouquet Crazy
Искам да Благодаря на всички момичета фенове на "Светлината",които коментират и качват страхотни снимки и колажи в темата и я правят пъстра и красива.Ани,Ени,Софита,Зиги,Джули и Глорита  bouquet
Благодаря и на момичетата ,които не са фенове на "Светлината",но са фенове на другите сериали ,които дават в БГ в момента.Зиз,Марвела,Сахара и др.Включвайте се по-често,приятели.Темата е за всички   bouquet
Благодаря ви за постоянството  newsm51 ,а аз искам да се извиня ,че се включвам ,много рядко и не мога да коментирам заедно с вас ooooh! Weary.Но винаги ви чета smile3525,не пропускам нищо.
Ако съм пропуснала някой,моля  Praynigда ме извини.
Продължавайте в същия дух ,приятели Hug Hug Hug
Желая ви хубав ден. smile3503 newsm10 wavey

Ширин Hug Благодаря ти newsm51 Радвам се,че все пак намираш време да ни четеш, всеки влиза когато може smile3503

# 80
Намерих едно готино клипче Където Сурадж и Сандия играят на улицата с децата  smile3521

http://youtu.be/gpflburrKK4

# 81
# 82
  • София
Софи, не мисли такива глупости! Въпросната Рати чат пат ходи на сета - има снимки и с Депика и Анас!!! Това не значи нищо - още не е потвърдено за скока. Може да са имали в предвид измисления скок от 6 години, с който излъгаха Емили. Но дори да има се говори за 5 години - вярвам, че всичко ще е наред и със скок или без Анас и Депика ще ни радват в ролите на Сурадж и Сандия до края! Те са уникални и неповторими!!! Надявам се, че колкото и да продължи сериала - финала му ще е щастлив и с тях ...  Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts

Точно така newsm10 нищо не е потвърдено. Но и да има, за нас няма никакво значение, ще си ги гледаме в нови предизвикателства, като родители. Такава  харизматична двойка като тях  txtloves трябва да направят и един хубав финал, когато и да е той txtloves Two Hearts

# 83
  • София
Намерих едно готино клипче Където Сурадж и Сандия играят на улицата с децата  smile3521

Мерси Ени  Hug за тези красоти които пусна Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts
Клипчето е сурпер thumbsup Това е момента в който Сурадж беше изчезнал през целия ден. Беше и сърдит, като разбра че тя уж няма желание да учи. Нали Сантош тогава я вайосваше да избере дълга си на домакиня и съпруга.
Мерси,че ми го припомни Two Hearts Two Hearts newsm10

# 84
Момичета Two Hearts снощи го написах в превода Two Hearts когато тръгва да  види какво става с Емили и се завива свят Two Hearts

Благодаря ти за клипчетата  bouquet Рокси  bouquet
В единия  клип говорят за изпълненията на Сандия за Холи Laughing А втория е ясен Laughing Laughing Laughing Ще има бебе  newsm07 newsm44 Two Hearts

Наистина е страхотна и дълго чакана новина txtloves newsm44 newsm44

Аз снощи прочетох и гледах, че нещо й се зави свят, но си мислех, че ще мине време докато стане ясно! Те Сурадж и Сандия излязоха бързи - големи майстори. Ще е супер да ги гледаме като родители ...  newsm51 newsm76 Two Hearts txtloves  Two Hearts newsm44smile3521

# 85

Мерси Ени  Hug за тези красоти които пусна Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts
Клипчето е сурпер thumbsup Това е момента в който Сурадж беше изчезнал през целия ден. Беше и сърдит, като разбра че тя уж няма желание да учи. Нали Сантош тогава я вайосваше да избере дълга си на домакиня и съпруга.
Мерси,че ми го припомни Two Hearts Two Hearts newsm10

Ени и аз много ти благодаря за красотите и за невероятния клип! Напълно съм съгласна с мнението ти!!! Сандия и Сурадж са прекрасна двойка - ще бъде чудесно да ги гледаме и като родители. Важното е Анас и Депика да продължават да ни радват със страхотната си игра ... newsm10 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 hug txtloves

# 86
Софи, не мисли такива глупости! Въпросната Рати чат пат ходи на сета - има снимки и с Депика и Анас!!! Това не значи нищо - още не е потвърдено за скока. Може да са имали в предвид измисления скок от 6 години, с който излъгаха Емили. Но дори да има се говори за 5 години - вярвам, че всичко ще е наред и със скок или без Анас и Депика ще ни радват в ролите на Сурадж и Сандия до края! Те са уникални и неповторими!!! Надявам се, че колкото и да продължи сериала - финала му ще е щастлив и с тях ...  Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts

Точно така newsm10 нищо не е потвърдено. Но и да има, за нас няма никакво значение, ще си ги гледаме в нови предизвикателства, като родители. Такава  харизматична двойка като тях  txtloves трябва да направят и един хубав финал, когато и да е той txtloves Two Hearts

Напълно съм съгласна с теб Миха!  newsm10 Трябва да мислим позитивно и да вярваме в добрия финал. Този Великолепен сериал и прекрасните актьори го заслужават ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Надявам се, че колкото и да продължи сериала - със скоци или без Анас и Депика ще продължат да ни радват с ролите си на Сурадж и Сандия и финала ще е хубав ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  love001  loveuuu Praynig  Нямам търпение да ги видя като родители. Със сигурност ще е много интересно и забавно - те са уникална двойка ...  txtloves txtloves txtloves Oha! smile3521  preggo ylinfant  smile3504  newsm44

# 87
Ухааа, само гледайте този клип - направо паднах от смях с Анас и Депика! Тук дават интервю от сцената на Сураж и Сандия с плъховете. Депика като видя плъха така се уплаши и се гушна в Анас и после почна да вика и да бяга, а той се скъса да се хили ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Двамата са уникално забавни ...  txtloves  Kissing Heart  loveuuu В сериала Сандия беше хладнокръвна и даже се бъзикаше със Сурадж и го щипеше по крака все едно е плъх, а в живота как крещи и бяга Joy Joy Joy  Много ми хареса как сладко Депика се гушна в Анас да я пази, а той по едно време й вика - ела, ела, ела ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3532  grinning039

https://www.youtube.com/watch?v=WKjIoLVeZfg

# 88
Ухааа, само гледайте този клип - направо паднах от смях с Анас и Депика! Тук дават интервю от сцената на Сураж и Сандия с плъховете. Депика като видя плъха така се уплаши и се гушна в Анас и после почна да вика и да бяга, а той се скъса да се хили ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Двамата са уникално забавни ...  txtloves  Kissing Heart  loveuuu В сериала Сандия беше хладнокръвна и даже се бъзикаше със Сурадж и го щипеше по крака все едно е плъх, а в живота как крещи и бяга Joy Joy Joy  Много ми хареса как сладко Депика се гушна в Анас да я пази, а той по едно време й вика - ела, ела, ела ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3532  grinning039

https://www.youtube.com/watch?v=WKjIoLVeZfg

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Просто неповторими са Peace със снимките от интервютата и купоните
 могат да пуснат втори сериал със същия успех
Peace Heart Eyes
 bowuu Heart Eyes Crazy Crazy

Hug  Фестивал на цветовете baloni baloni

Изгледах новата индийска серия Heart Eyes шоуто с танците ще е утре,сега е подготовката Laughing Laughing
доколкото разбрах на Сандия и казаха че е бременна по телефона preggo и тръгна към Сурадж ,може би да му каже,но нали на този празник се гонят,този път реши той да бяга от нея Laughing Laughing Laughing тя хапна от едни сладки които и поднесе Дайса..тогава и стана весело,като вместо един  bowuu видя трима Сураджи Heart Eyes newsm51 newsm03  Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 19:48 от soffita

# 89
  • София
Поредния хубав епизод dancing dancing dancing  dancing dancing
Сега като си хапна сладките Drunk: очаквам в следващия епизод Сандиика Two Hearts докато пее да вземе да му каже,че е бременна Two Hearts kiss,че както и бяга smile3533 smile3532 Two Hearts Two Hearts txtloves

Общи условия

Активация на акаунт