Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Някой може ли да каже, какво в крайна сметка представлява това ястие Чапни? От смях, чак ми стана любопитно, чувала съм  преди за него, но сега като че ли стана по известно.

Между другото не е зле да има с кой да обсъждаме и булката, напоследък тоя Джаго много ме дразни. Хубаво казваха Зис и Марвела, че е леке, ама то човек докато не види с очите си както се казва, трудно може да се убеди. Той мина всякакви граници, а Ананди се чуди как да му угоди. Даже каза, че ще се промени заради него, ама той нали си е хлътнал по оная, тя явно все още не знае кой е.

Много ми бяха смешни като заведоха бабушкерата на кино. Тя очакваше да гледа филм за боговете, то се оказа, че го сменили, ама там не разбрах какво толкова даваха, че тя хем се възмущаваше, хем май и харесваше.

# 406
  • София
Казва се чатни, прави се от сезонни плодове и зелечуци.
 По принцип ако трябва да се преведе точно- е нещо с много подправки. Може да се направи от манго, домати, и т.н. от  всичко на практика. Вътре се слага ,чесън, джинджифил и много често повече зелени люти чушки.
Характерното е,че се стрива всичко на много ситно. И винаги да е свежо.  Не го ядат като самостоятелно ястие, а като добавка към други храни за баланс.

Оправяй се
Бубе newsm51

# 407
Добър вечер и от мен! След кошмарната седмица, която изкарах от днес започвам лека полека да се възстановявам. През това време естествено не съм пропускала да ви чета, даже се информирах за някой неща, които не разбирах от епизодите по войо, тъй като освен, че имаше музика, бях и доста неадекватна и на моменти съм проспивала важни части. Въпреки това, сериите бяха много интересни напоследък, особено това с телефона много ме изкефи, дето Сандия го скрои като му го подаряваше на Сурач. Утре все още няма да съм във форма да ги разказвам, но в понеделник вече ще съм си починала напълно.

Благодаря на Миха за преводите на новите серии, които също са много интересни. Жалко, че е много далеч времето, когато ще и излъчат в България. Особено това, дето са крали яденето е супер забавно, даже се учудих, че и Менакши се е включила, ама явно е решила да стане човек след последната случка.

В днешните епизоди не разбрах дали наистина Чатури се обади в къщата, тъкмо когато щяха да отиват в селото и, или Менакши се е престорила. После тя разказа на сестра си, така че не би трябвало да е била тя, ама от къде Чатури знаеше, че са казали, че майка и е болна, нещо не можах да го схвана това. Тя Сандия започна и в нея да се съмнява, понеже и видя портмонето, че е останало там. Не бях разбрала също, че целта на Рачкумар да напръска е била за да може да вземе по този начин флашката, но току що го прочетох от вашите коментари. Дано по скоро го разкрият тоя Рачкумар, че е отвратителен. Вече започвам редовно да следя дискусията, а от понеделник както вече казах, се включвам с разказите.

За сега лека вечер на всички!

Здравей Бубе! Радвам се, че си по-добре ...  Hug Hug Hug

Ще ти обясня това, което не си разбрала от днешните епизоди по Войо! Наистина се обади Чатури. В момента тя е заложница на Радкумар и някакъв негов съучастник. Държат я на някакво място. А докато е в къщата Раджкумар слуша всичко - от там знае какво каза Менакши за Чатури. Нали тя се страхува, че след падането вероятно е мъртва и затова измисли това за селото и болния роднина. Когато днес Сандия и Сантош тръгнаха натам - Менакши реши да си признае за случилото се. Но тогава Сурадж каза, че Менакши се обажда по телефона - Раджкумар за да предотврати да го разкрият е отишъл при нея на мястото, където я държат и с опрян в главата пистолет я е накарал да каже тези неща. Така те няма да заминат и всичко ще си тръгне по старому. Разбира се Чатури още не знае, че е отвлечена от Радкумар - той пред нея е с качулка, както и съучастника му. След като тя им се обади - Мена беше много учудена. Затова започна да пита дали са сигурни, че наистина е била тя. А пък Раджкумар си спомни как след падането на Чатури, той е бил долу и я е отвлякъл докато е в безсъзнание ...  Peace Наистина е ужасен и тепърва ще става още по-лош.  Но не е познал със Сандия ...  #2gunfire  Днес при полицейската проверка той пъхна флашката си в джоба на Сурадж, те тръгнаха да го претърсват но не успяха до край, защото тогава съучастник на Раджкумар се заби с мотора си в бариерата. Сурадж попита дали ще го претърсват още - но те го пуснаха. После той разказа на Сандия и й предложи тя да го претърси ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Докато се задяваха Сурадж и Сандия - тя тръгна да помага на Чави - но Сурадж вървеше назад и си я гледаше, тогава падна и си навехна крака. Когато Сандия му каза да легне, за да го намаже от джоба му изпадна флашката заедно със стотинки. Флашката обаче падна далеч зад стола - Сандия не я видя и събра само стотинките. После в магазина тя му каза за листа с адреса и че е паднал от джоба му - Раджкумар чу и разбра как е станало. Затова искаше и да пръска уж, ама не му се получи ...  Wink

Епизодите в Индия са много забавни и готини, но докато стигнем до тях ни очакват още доста невероятни моменти. За мен всеки епизод на сериала е страхотен ...
smile3525 Two Hearts txtloves

# 408
 По принцип ако трябва да се преведе точно- е нещо с много подправки. Може да се направи от манго, домати, и т.н. от  всичко на практика. Вътре се слага ,чесън, джинджифил и много често повече зелени люти чушки.
Характерното е,че се стрива всичко на много ситно. И винаги да е свежо.  Не го ядат като самостоятелно ястие, а като добавка към други храни за баланс.

Оправяй се
Бубе newsm51

Звучи доста сложно и интересно! Благодаря за инфото Миха - супер си ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 409

Оправяй се
Бубе newsm51

Звучи доста сложно и интересно! Благодаря за инфото Миха - супер си ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Да, Миха от части замества Бандитка, която продължава да липсва. Дано след време се появи, ще е страхотно.
Благодаря и на двете ви за разясненията, яд ме е, че не мога да се сетя и за друго, а знам, че пропуснах доста, ама ми беше толкова зле, че дори не запомних, цяла седмица безсънни нощи и едва издържах, ама като ми се гледаше въпреки всичко, не можах да издържа да чакам да оздравея.

# 410
Да, Миха от части замества Бандитка, която продължава да липсва. Дано след време се появи, ще е страхотно.
Благодаря и на двете ви за разясненията, яд ме е, че не мога да се сетя и за друго, а знам, че пропуснах доста, ама ми беше толкова зле, че дори не запомних, цяла седмица безсънни нощи и едва издържах, ама като ми се гледаше въпреки всичко, не можах да издържа да чакам да оздравея.

Няма за какво Бубе! Радвам се, че сме били полезни ...  Hug Дано наистина Бандитка се появи в бъдеще ... Praynig Praynig Praynig

# 411
newsm51   Светлината на моя живот   в Индия 05.03.15г.

Дават ги дневната дълбоко замислени всичките  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Мена:
   "Какво ще правим откъде ще намерим чатни за етървичката. newsm12
 GrinningИ ето ти го Сурадж с кърпа на главата и мустаци пред къщата на продавача.Ще се прави на водопроводчик thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning
Приготвя си нещата и почва да се труди усърдно над тръбата Grinning Grinning Grinning Grinning
          Подава се Мена на прозореца на кухнята hahaha Joy Joy Joy Joy
   "Сега ще открадна чатни за етървичката. С този апетит дано да и стигне,че не мога да взема цялата тенджера." smile3532
          Е да де, но и Сурадж си мисли наум как да му отвлече вниманието, и го праща да спре водата.
Менакшито бързичко се скрива, а Сурадж през това време тъкмо стига до тенджерата и продавача се връща. Grinning Grinning Grinning Grinning
         Менакшито оправна, с една пръчка стига до тенджерата и си пълни купичката Joy Joy Joy
"Танку"- Joy Joyблагодари си на пръчката rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Измъква се тя и пристига, втора смяна- Сантош Joy Joy Joy Вижда ги двамата със Сурадж вътре, вижда и тенджерата. И на нея не и стигат ръцете до там Grinning и тя с пръчката, бързичко пълни купичката, ама почва да я гризе съвестта  Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Господи, аз не съм крадла. Но какво да направя, снаха ми е бременна а е гладна Joy JoyАз съм и майка, не мога да я гледам така. Ще оставя пари. Господи прости ми." smile3521
Сурадж:
   "Няма нужа да стоиш до мен, отиди си почини. Ще те заболят краката. Като свърша, ще те извикам."
Е да ама той отказва..да работел по-бързо Grinning
          И ето ти го Арунчо Grinningсърцето май започва да му бие по-силно. Мисли,мисли.. и го измисля thumbsup С едно хубаво розово сари и кош на главата за разкош, с една люшкаща походка, нали все пак е жена, дирекно си влиза rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Прави същата процедура Joy Joyвади купичката пълни си я и тъкмо да излезе.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Продавача:
   "Братко какво правиш, въртиш на обратната страна. Знаеш ли въобще какво правиш с водата." tooth
Сурадж:
   "Ти не ми се меси, зная какво правя..." tooth tooth tooth tooth
Арун докато ги слуша, само дето не им се навря пред лицата Joy Joy JoyПак врът,врът..с балетна стъпка се изнася rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          Най после идва и редът на Сурадж newsm62праща го да пусне водата отвън. Отива той до тенджерата и какво да види rotfImbo rotfImboчатнито останало на дъното rotfImbo rotfImboпочва да събира каквото е останало и хоп  Joy Joyпродавача го хваща  smile3534

В къщата всеки от крадците седят  по ъглите и чакат.. Grinning Grinning GrinningСандиика. Идва тя и те хоп, пред нея с купичките едновременно rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мена:
   "Майка да не се е научила да краде като мен." Joy Joy Joy Joy
Арун:
   "Сантош, откъде го донесе това чатни." Grinning
Сантош:
   "Откраднах го от продавача.." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А другите двама:
   "И ние от там!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Анкита:
   "В дома на полицейски офицер, крадци ли има." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обръщат се те и виждат Анкита с Анкур и Булбул. Уж се опитват да си скрият купичките.И двамата ги питат всички ли крадат, но усмивка разбира се thumbsup
Сантош:
   "Откраднах за да има за нея. Човека който го прави отказа да ни даде, и за това откраднахме."
Анкита:
   "Дойдохме не само на гости, а да вземем и Сандия вкъщи, но при такива грижи които полагате всички, с толкова любов. Виждам,че тук и е мястото."
И тъкмо Анкур пита за Сурадж и продавача им го води Joy Joy JoyАрун веднага се светва, че това е водопроводчика който ги е тормозил през цялото време.
Пристъпва той едва, едва Joy Joy А Арун,Мена и Сантош в един глас:"Ти ли беше водопроводчика?!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Продавача:
   "Е вие пък кога сте го видяли..- крият кутиите пак Joy Joy Joy- ама вие всичките ли сте крали днеска от мен"
Сантош:
   "Извинявай братко, Сандия е бременна. Тя харесва чатнито. Трябваше да го вземем на всяка цена." Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Продавача:
   "Добре сега,ще си платите...- всички го гледат с едни умоляващи погледи- щом толкова и харесва, ще и нося всеки ден. Благословете ме и да си вървя."
          Всички се отдъхват а нашите отиват в кухнята да оставят чатнито txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Защо отиде да крадеш. Какво ще кажат хората сега, мъжа на офицер Сандия Рати краде чатни." txtloves
Сурадж:
   "Офицер Рати, искаше точно това чатни. Какво трябваше да направя." txtloves
Дава и да го опита, като му облизва пръстчето newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

Скрит текст:
          Идва Емили да им поднесе чай, но Сантош и прави забалежка, че не е сложила и извара. Тя и казва че е свършила.
Сантош:
   "Как така е свършила. Десет килограма така лесно ли се изяждат." smile3532
Мена:
   "Майко...казвала съм ти и преди. Има една котка която влиза и прави голями бели." hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Анкита и казва да не се притеснява. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Знам аз, кой е направил тази беля. Сандия ще трябва да направим нещо с тази котка, дето обикаля толкова." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          През това време минава Чави покрай всички,но вместо да ги поздрави ги подминава като пътни знаци Grinning Grinning Grinning Grinning Всички от семейството се поглеждат малко сконфузено. Анкита ги пита как е и как се чувства.
Сантош:
   "Дилип я напусна, от тогава тя така си седи все сама и отделно.Боли ме като я гледам така, но не знам какво да направя."
Анкита:
   "Не трябва да се притеснявате, а да вярвате в господ." Сантош и казва,че това и правят, молят се на господ.

newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76[/b][/i]

Миха, благодаря ти от сърце! Ти наистина си нашата Светлина и всеки ден ни озаряваш с прекрасните си и точни преводи!!!  newsm51 newsm76 Two Hearts Каквото и да кажа ще бъде малко - супер си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече с превода придобих съвсем точна представа за нещата и епизода.  newsm44 newsm44 newsm44 Значи продавача като видя какви са семейство Рати се смили и даже ще носи на Сандия всеки ден от Чатнито ...  Joy Joy Joy А как всички си казват от къде са го откраднали ме разби - а и Сурадж като водопроводчик дегизиран и с мустак - Сандия как гледаше ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo За Сандия и Сурадж нямам думи - големи сладурчета са. Всеки път ми пълнят душата ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001  loveuuu

# 412
newsm51   Светлината на моя живот   в Индия 05.03.15г.

Дават ги дневната дълбоко замислени всичките  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Мена:
 GrinningИ ето ти го Сурадж с кърпа на главата и мустаци пред къщата на продавача.Ще се прави на водопроводчик thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning
Приготвя си нещата и почва да се труди усърдно над тръбата Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Сега ще открадна чатни за етървичката. С този апетит дано да и стигне,че не мога да взема цялата тенджера." smile3532
          Е да де, но и Сурадж си мисли наум как да му отвлече вниманието, и го праща да спре водата.
Менакшито бързичко се скрива, а Сурадж през това време тъкмо стига до тенджерата и продавача се връща. Grinning Grinning Grinning Grinning
         Менакшито оправна, с една пръчка стига до тенджерата и си пълни купичката Joy Joy Joy
Измъква се тя и пристига, втора смяна- Сантош Joy Joy Joy Вижда ги двамата със Сурадж вътре, вижда и тенджерата. И на нея не и стигат ръцете до там Grinning и тя с пръчката, бързичко пълни купичката, ама почва да я гризе съвестта  Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Господи, аз не съм крадла. Но какво да направя, снаха ми е бременна а е гладна Joy JoyАз съм и майка, не мога да я гледам така. Ще оставя пари. Господи прости ми." smile3521
Сурадж:
   "Няма нужа да стоиш до мен, отиди си почини. Ще те заболят краката. Като свърша, ще те извикам."
          И ето ти го Арунчо Grinningсърцето май започва да му бие по-силно. Мисли,мисли.. и го измисля thumbsup С едно хубаво розово сари и кош на главата за разкош, с една люшкаща походка, нали все пак е жена, дирекно си влиза rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Прави същата процедура Joy Joyвади купичката пълни си я и тъкмо да излезе.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Продавача:
   "Братко какво правиш, въртиш на обратната страна. Знаеш ли въобще какво правиш с водата." tooth
Сурадж:
Арун докато ги слуша, само дето не им се навря пред лицата Joy Joy JoyПак врът,врът..с балетна стъпка се изнася rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          Най после идва и редът на Сурадж newsm62праща го да пусне водата отвън. Отива той до тенджерата и какво да види rotfImbo rotfImboчатнито останало на дъното rotfImbo rotfImboпочва да събира каквото е останало и хоп  Joy Joyпродавача го хваща  smile3534

В къщата всеки от крадците седят  по ъглите и чакат.. Grinning Grinning GrinningСандиика. Идва тя и те хоп, пред нея с купичките едновременно rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мена:
Арун:
Сантош:
   "Откраднах го от продавача.." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А другите двама:
   "И ние от там!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Анкита:
   "В дома на полицейски офицер, крадци ли има." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обръщат се те и виждат Анкита с Анкур и Булбул. Уж се опитват да си скрият купичките.И двамата ги питат всички ли крадат, но усмивка разбира се thumbsup
Сантош:
   "Откраднах за да има за нея. Човека който го прави отказа да ни даде, и за това откраднахме."
Анкита:
   "Дойдохме не само на гости, а да вземем и Сандия вкъщи, но при такива грижи които полагате всички, с толкова любов. Виждам,че тук и е мястото."
И тъкмо Анкур пита за Сурадж и продавача им го води Joy Joy JoyАрун веднага се светва, че това е водопроводчика който ги е тормозил през цялото време.
Пристъпва той едва, едва Joy Joy А Арун,Мена и Сантош в един глас:"Ти ли беше водопроводчика?!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Продавача:
   "Е вие пък кога сте го видяли..- крият кутиите пак Joy Joy Joy- ама вие всичките ли сте крали днеска от мен"
Сантош:
   "Извинявай братко, Сандия е бременна. Тя харесва чатнито. Трябваше да го вземем на всяка цена." Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Продавача:
   "Добре сега,ще си платите...- всички го гледат с едни умоляващи погледи- щом толкова и харесва, ще и нося всеки ден. Благословете ме и да си вървя."
          Всички се отдъхват а нашите отиват в кухнята да оставят чатнито txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Защо отиде да крадеш. Какво ще кажат хората сега, мъжа на офицер Сандия Рати краде чатни." txtloves
Сурадж:
Дава и да го опита, като му облизва пръстчето newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

Скрит текст:
          Идва Емили да им поднесе чай, но Сантош и прави забалежка, че не е сложила и извара. Тя и казва че е свършила.
Сантош:
Мена:
   "Майко...казвала съм ти и преди. Има една котка която влиза и прави голями бели." hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Анкита и казва да не се притеснява. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Знам аз, кой е направил тази беля. Сандия ще трябва да направим нещо с тази котка, дето обикаля толкова." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          През това време минава Чави покрай всички,но вместо да ги поздрави ги подминава като пътни знаци Grinning Grinning Grinning Grinning Всички от семейството се поглеждат малко сконфузено. Анкита ги пита как е и как се чувства.
Сантош:
   "Дилип я напусна, от тогава тя така си седи все сама и отделно.Боли ме като я гледам така, но не знам какво да направя."
Анкита:
   "Не трябва да се притеснявате, а да вярвате в господ." Сантош и казва,че това и правят, молят се на господ.

newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76[/b][/i]

Миха, благодаря ти от сърце! Ти наистина си нашата Светлина и всеки ден ни озаряваш с прекрасните си и точни преводи!!!  newsm51 newsm76 Two Hearts Каквото и да кажа ще бъде малко - супер си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече с превода придобих съвсем точна представа за нещата и епизода.  newsm44 newsm44 newsm44 Значи продавача като видя какви са семейство Рати се смили и даже ще носи на Сандия всеки ден от Чатнито ...  Joy Joy Joy А как всички си казват от къде са го откраднали ме разби - а и Сурадж като водопроводчик дегизиран и с мустак - Сандия как гледаше ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo За Сандия и Сурадж нямам думи - големи сладурчета са. Всеки път ми пълнят душата ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001  loveuuu

А дали после тоя няма да върне парите на Сантош? Този епизод наистина е много интересен, а на български с дубльорите ще звучи още по готино.

Миха благодаря, много добре си го превела. Поне сега знам какво се е случило, та когато го излъчат няма да се налага да гадая.

# 413
  • София
Скрит текст:
newsm51   Светлината на моя живот   в Индия 05.03.15г.

Дават ги дневната дълбоко замислени всичките  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Мена:
Измъква се тя и пристига, втора смяна- Сантош Joy Joy Joy Вижда ги двамата със Сурадж вътре, вижда и тенджерата. И на нея не и стигат ръцете до там Grinning и тя с пръчката, бързичко пълни купичката, ама почва да я гризе съвестта  Grinning Grinning Grinning Grinning
Сурадж:
Продавача:
Сурадж:
          Най после идва и редът на Сурадж newsm62праща го да пусне водата отвън. Отива той до тенджерата и какво да види rotfImbo rotfImboчатнито останало на дъното rotfImbo rotfImboпочва да събира каквото е останало и хоп  Joy Joyпродавача го хваща  smile3534

В къщата всеки от крадците седят  по ъглите и чакат.. Grinning Grinning GrinningСандиика. Идва тя и те хоп, пред нея с купичките едновременно rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мена:
Арун:
Сантош:
А другите двама:
Анкита:
Сантош:
Анкита:
Продавача:
Сантош:
Продавача:
Сандия:
Сурадж:

Скрит текст:
Сантош:
Мена:
Сантош:
Сантош:
Анкита:

Миха, благодаря ти от сърце! Ти наистина си нашата Светлина и всеки ден ни озаряваш с прекрасните си и точни преводи!!!  newsm51 newsm76 Two Hearts Каквото и да кажа ще бъде малко - супер си!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече с превода придобих съвсем точна представа за нещата и епизода.  newsm44 newsm44 newsm44 Значи продавача като видя какви са семейство Рати се смили и даже ще носи на Сандия всеки ден от Чатнито ...  Joy Joy Joy А как всички си казват от къде са го откраднали ме разби - а и Сурадж като водопроводчик дегизиран и с мустак - Сандия как гледаше ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo За Сандия и Сурадж нямам думи - големи сладурчета са. Всеки път ми пълнят душата ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001  loveuuu
Благодаря ти Роси newsm51
 за хубавите думи Two Hearts ти също си светлина за цялата информация, снимки, клипчета и т.н. които пускаш newsm51

Тази серия надмина всички до сегашни по хумор smile3533 Менкшито винаги ме кефи с нейния английски, уникален като каже "танку" и падам. С този корем как се промъкна rotfImbo rotfImbo и се пресяга ли пресяга да докопа тенжерата rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Арун ми напълни душата Hug той винаги е вкарвал хумор в целия сериал, но този път като жена ме разби Joy Joy Joy Joyто не бяха чупки, физиономии. А за Сантош да не говорим, желязната тя, да отиде да се провира между храстите заради Сандиика smile3501 и нали си е човек на господ, накрая удари и една молитва Joy Joy Joy Joy
Ох, а Сурадж с този мустаак, да ти кажа честно както се бях стреснала в началото от снимката. Сега направо си го харесах така Two Hearts
С тези купички направо ме разбиха Joy Joy Joyтъкмо ги покажат и после пак ги скрият Joy Joy Joy Joy
И накрая Сандиика да вземе да му се скара, ама наужким де  Joy Joyче уронва престижа на цял офицер Joy Joy Joy Ох и това облизване на пръста, така им се получи Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Страхотен епизод много ме зареди  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves

# 414
А дали после тоя няма да върне парите на Сантош? Този епизод наистина е много интересен, а на български с дубльорите ще звучи още по готино.

Миха благодаря, много добре си го превела. Поне сега знам какво се е случило, та когато го излъчат няма да се налага да гадая.

Не ми се вярва да й върне парите! Те не бяха и кой знае колко. Обаче четиримата направо му обраха цялата тенджера с чатни ...  Joy Joy Joy Човека се видя в чудо с това семейство ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така съм се смяла днес - определено супер епизод!  newsm44 Two Hearts Two Hearts Накрая видя колко много обичат Сандия и че затова са го направили ... newsm51  Kissing Heart txtloves

# 415
Депика в момента е в Дубай! Днес е отишла - до колкото разбрах утре там ще се проведе Световния Холи Фест и тя е поканена да присъства. От "Светлината" мисля че Neil Bhatt/ Закир също е канен. Жалко, че Анас няма да ходи, нищо някой друг път ще идат с Депика. Ето една снимка от там ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 416
Между другото на мен полицейските любовни игри на Сурадж и Сандия много ми харесват!  newsm44 newsm76 Two Hearts Ето сега Сурадж иска Сандия да го претърси - да му направи обиск, а той нямало да се съпротивлява ...  Joy Joy Joy Като стане полицай и са си насаме сигурно са го практикували ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сетих се и когато решиха да си играят с белезниците и нарочно се закачиха един за друг - после проблема беше липсата на ключа. Ама и така падна едно гушкане, слагане на гривни на краката, погледи и какво ли още не - а като паднаха на дюшека. Ухааа ...  smile3521 smile3521 smile3521   Kissing Heart txtloves Сетих се, че когато Сурадж беше на отвлечения самолет си спомни как със Сандия са си играли в спалнята с един пистолет играчка. Тогава той го опря в гърба й - правеше се на сериозен, а тя се подхилваше - горе ръцете искал целувка.  txtloves txtloves txtloves Тя после бързо го обезвреди - взе му пистолета и после той вдига ръце - тя му обясни как става. Накрая си го целуна - много готин момент ...  Oha! Flushed Flushed newsm41 ppp smile3521 txtloves Само не си спомням преди да си го спомни дали са го излъчвали в някой епизод и ако да в кой - там са супер сладки. Много обичам техните любовни игри ...  newsm51 luvbed preggo  smile3534 smile3521

# 417
Благодаря ти Роси newsm51
 за хубавите думи Two Hearts ти също си светлина за цялата информация, снимки, клипчета и т.н. които пускаш newsm51

Тази серия надмина всички до сегашни по хумор smile3533 Менкшито винаги ме кефи с нейния английски, уникален като каже "танку" и падам. С този корем как се промъкна rotfImbo rotfImbo и се пресяга ли пресяга да докопа тенжерата rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Арун ми напълни душата Hug той винаги е вкарвал хумор в целия сериал, но този път като жена ме разби Joy Joy Joy Joyто не бяха чупки, физиономии. А за Сантош да не говорим, желязната тя, да отиде да се провира между храстите заради Сандиика smile3501 и нали си е човек на господ, накрая удари и една молитва Joy Joy Joy Joy
Ох, а Сурадж с този мустаак, да ти кажа честно както се бях стреснала в началото от снимката. Сега направо си го харесах така Two Hearts
С тези купички направо ме разбиха Joy Joy Joyтъкмо ги покажат и после пак ги скрият Joy Joy Joy Joy
И накрая Сандиика да вземе да му се скара, ама наужким де  Joy Joyче уронва престижа на цял офицер Joy Joy Joy Ох и това облизване на пръста, така им се получи Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Страхотен епизод много ме зареди  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves

Ох да - и мен също! Аз затова и нямах търпение да го изкоментирам ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts Много хубав, забавен и зареждаш епизод!!! През цялото време не спрях да се смея ...  Oha! Flushed Mr. Green Менакши и на мен ми е супер забавна - днес като я гледах как опитва да краде чатни за етървичката Сандия. Хич не й е лесно на Каника с този корем - обаче пък си се справя супер. Направо ме разбива - как се спотайваше в храстите и се протягаше да грабне тенджерата ...  Joy Joy Joy Сантош и тя - кога друг път е правила подобно нещо, но ето заради Сандия я видяхме и как краде храна.  hahaha hahaha hahaha Разбира се извини и остави пари ...   Wink Арун кърти всеки път - от край време ми е забавен, ама днес като жена вече би всички очаквания - особено как се поклащаше ...  smile3532 smile3532 smile3532 Сурадж и мен ми хареса с мустачките и дегизировката днес - голям сладур е ...  txtloves txtloves txtloves Е иначе си му отива най-много, но определено и така е супер. То на красив човек всичко му отива ...  Two Hearts Two Hearts  mrstraetz Момента със Сурадж и Сандия е невероятен и неповторим. Отлично им се получи това с облизването на пръста - само като видях как Сурадж с пръстче взе от чатнито и хоп Сандия го лапна и облиза. Доста вкусно й се видя от там. А как влюбено и с желание се гледаха после - ухаааааа. Напълниха ми душата. Великолепни Анас и Депика ...  smile3521  Kissing Heart  love001  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3534 luvbed

# 418
добро утро, момичета
И Раджкомар е много сладък, така де, актьорът, който играе неговата роля... Такова сладко младежко лице има това момче, че чак е жалко, че играе върл терорист

на аватара на Ани май е той, нали?

Да, така е Peace Раджкумар има много гадна роля и съжалявам, че играе лош, тук ще има много да ме дразни, но аз съм го запомнила в сериала Phulwa, където участват Ангад и Куки - приятелката на Ичха от гетото и малката сестричка на Гена като по-голяма.

Ето го в част от един епизод на Phulwa.
http://www.dailymotion.com/video/xgqgnb_phulwa-25th-january-2011-part2_shortfilms

# 419
  • София
Между другото на мен полицейските любовни игри на Сурадж и Сандия много ми харесват!  newsm44 newsm76 Two Hearts Ето сега Сурадж иска Сандия да го претърси - да му направи обиск, а той нямало да се съпротивлява ...  Joy Joy Joy Като стане полицай и са си насаме сигурно са го практикували ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сетих се и когато решиха да си играят с белезниците и нарочно се закачиха един за друг - после проблема беше липсата на ключа. Ама и така падна едно гушкане, слагане на гривни на краката, погледи и какво ли още не - а като паднаха на дюшека. Ухааа ...  smile3521 smile3521 smile3521   Kissing Heart txtloves Сетих се, че когато Сурадж беше на отвлечения самолет си спомни как със Сандия са си играли в спалнята с един пистолет играчка. Тогава той го опря в гърба й - правеше се на сериозен, а тя се подхилваше - горе ръцете искал целувка.  txtloves txtloves txtloves Тя после бързо го обезвреди - взе му пистолета и после той вдига ръце - тя му обясни как става. Накрая си го целуна - много готин момент ...  Oha! Flushed Flushed newsm41 ppp smile3521 txtloves Само не си спомням преди да си го спомни дали са го излъчвали в някой епизод и ако да в кой - там са супер сладки. Много обичам техните любовни игри ...  newsm51 luvbed preggo  smile3534 smile3521

txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves newsm44 txtloves

Благодаря ти Рокси txtloves Two Hearts newsm51

Да и на мен ми харесват полицейските им игри txtloves Two Hearts
 Нямам спомен за точно такъв епизод newsm12 но може да съм забравила newsm10Иначе си спомням момента в самолета, когато уж той си припомни тази сцена Two Hearts
Благодаря ти за страхотните снимки txtloves Two Hearts
Целувката им е супер, тя обича така набързичко да си го целуне txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves

Общи условия

Активация на акаунт