Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 265
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Dream Team, имам две теории по въпроса, понеже и аз се зачудих. Simple Smile
1. Според мен първия път дадоха Ананди, че го гледа, а той не разбра, че идва, след което тя е решила да готви изненада.
2. Видели са се и Джаго я е пратил в стаята му да шета и да го чака, но тъй като се е забавил, тя е решила да излезе и да го потърси.
Ще видим утре какво ще стане, но определено предстоят вълнуващи епизоди. Simple Smile

# 616
  • София
Привет момичета Hug
Все още съм на работа, ще се прибера мноого късно през нощта.
Но със сигурност ще пусна и двете серии Hug

Ени  smile3525 Софи smile3525 Роси smile3525 Джули smile3525Ани smile3525

# 617
Dream Team, имам две теории по въпроса, понеже и аз се зачудих. Simple Smile
1. Според мен първия път дадоха Ананди, че го гледа, а той не разбра, че идва, след което тя е решила да готви изненада.
2. Видели са се и Джаго я е пратил в стаята му да шета и да го чака, но тъй като се е забавил, тя е решила да излезе и да го потърси.
Ще видим утре какво ще стане, но определено предстоят вълнуващи епизоди. Simple Smile

Мисля, че я видя, защото гледаше стреснато ту в едната ту в другата посока, откъдето идваше Гаури  Thinking

# 618
Ени, Бубе - благодаря ви за разказите на епизодите във Войо! Аз още не съм ги гледала, но си спомням епизода, в който разкриха Раджкумар. Тогава Менакши се сети за името му. По време на музиката Сурадж гонеше Раджкумар, а Сандия също го търсеше заедно с полицаите. По едно време един от полицаите намери Раджкумар и му опря пистолет в главата, но Раджкумар го удари и му взе пистолета. После се скри в някакво помещение, но Сурадж видя кръвта и го намери. Много ми хареса как Сурадж удари Раджкумар на 2 пъти и му каза, че ще си плати - но тогава Раджкумар извади пистолет срещу него и каза, че няма да му е толкова лесно. Така свърши. Супер епизоди ...  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart

Ени права си, наистина актьора в ролята на Раджкумар играе много добре! С голяма лекота си сменя погледа и от миловидно момче се превръща в зъл и опасен терорист ...  newsm76

Колкото до новините - аз още се надявам, че всичко това ще излезе невярна информация или трик. Би било ужасно ако сменят Анас или Депика - надявам се, че това няма да стане ...  Praynig Praynig Praynig Определено от цялата тази работа феновете са на тръни и непрекъснато се вълнуват и питат какво става. От друга страна никой от екипа нищо не казва - вероятно нарочно пазят мълчание засега.  newsm78 Много странна работа - тези новини много ме разстройват ...  no Все пак аз се надявам, че между Анас и Депика няма проблем и че тя не го е удряла - а дори да е възникнал някакъв спор се надявам са го изяснят и всичко да се оправи. Двамата заедно са невероятни. Без тях сериала не би бил същия - Дай Боже да не сменяват никого и скоро нещата да се изяснят. Моля се колкото и да продължи сериала Анас и Депика да играят до край и накрая финала да е щастлив. Иначе би било ужасно.  Sad Двамата са невероятни ...  txtloves Two Hearts  love001 hug Praynig

Софи - Новият епизод в Индия е супер - вероятно решиха да отидат при Анкур, за да им е по-лесно да се грижат за Сандия. Пък и с това ходене на сън. Миха ще ни каже повече.  Hug Много се радвам, че Сурадж и Сандия ще имат близнаци ...  newsm44 Flushed Heart Eyes Утрешната серия ще бъде още по-интересна - като видях в промото колко са сладки Сурадж и Сандия с тези розови мечета - как си ги гушкат и се забавляват - обожавам ги ...
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521  ura

# 619
Привет момичета Hug

Ени  smile3525 Софи smile3525 Роси smile3525 Джули smile3525Ани smile3525

Привет Миха   Hug работи си спокойно,ние не бързаме за никъде,
хубаво  че  ни превеждаш този невероятен сериал!

Един поздрав за добро настроение  до края на работното ти време  Heart Eyes Laughing
знам че си го гледала много пъти но ...страхотни са!!
Peace

txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 20:49 от soffita

# 620

Трябва да са луди за да махнат Анас от сериала #Crazy а романтични сцени забрави,ако Депика се е взела много насериозно. Двамата заедно направиха сериала Peace Heart Eyes
Дори в самия сценарий като Сурадж и Сандия всеки им казваше ,че винаги трябва да са заедно,за да имат успех ![/color][/b]

Да,така е. Сериалът изобщо няма да е същият както без Анас, така и без Дипика. А и много отдавна се снима. По всичко личи, че актьорите са вече твърде изтощени и имат нужда от почивка. Тези глупости от сета най-вероятно са породени от умора - и физическа, и психическа. Ами че те живеят в някаква паралелна  реалност вече повече от четири години! Живеят измислен живот в един измислен свят. Повтарят едни и същи сцени и едни и същи думи по няколко пъти.  Вживяват се в образите. Казано в рамките на шегата, може би и самата Дипика се пита на моменти за кого всъщност е омъжена, за Рохит или за Анас Grinning Grinning
Мисля, че след раждането на близнаците сериалът ще приключи, трябва да се настроим психически и за едно такова развитие на нещата.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 20:48 от Juls-556

# 621
  • София
Привет момичета Hug

Peace

Един поздрав за добро настроение  до края на работното ти време Laughing Laughing

txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за поздрава  txtloves newsm76 txtloves Two Hearts  newsm44 txtloves txtloves newsm76 txtloves

# 622
Да,така е. Сериалът изобщо няма да е същият както без Анас, така и без Дипика. А и много отдавна се снима. По всичко личи, че актьорите са вече твърде изтощени и имат нужда от почивка. Тези глупости от сета най-вероятно са породени от умора - и физическа, и психическа. Ами че те живеят в някаква виртуална реалност вече повече от четири години! Живеят измислен живот в един измислен свят. Повтарят едни и същи сцени и едни и същи думи по няколко пъти.  Вживяват се в образите. Казано в рамките на шегата, може би и самата Дипика се пита на моменти за кого всъщност е омъжена, за Рохит или за Анас Grinning Grinning
Мисля, че след раждането на близнаците сериалът ще приключи, трябва да се настроим психически и за едно такова развитие на нещата.

Така е Джулиnewsm10 Възможно е и от преумора и напрежение да възникват спорове - все пак изтощението и забързания ритъм натоварват. В един момент може човек да си изпусне леко нервите. На всеки се случва.  Peace Все пак се надявам, че дори да е имало проблем - Анас и Депика ще успеят да го разрешат. Дано това за шамара и другите глупости да не е вярно и да е просто преувеличено. Надявам се, че няма са сменят нито Анас, нито Депика - това би било ужасно и много ме натъжава ...  Praynig Praynig Praynig Колкото до евентуален финал след раждането на близнаците - аз бих го приела стига финала на сериала да е щастлив, Сурадж и Сандия да са заедно в изпълнение на Анас и Депика ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А ако сериала продължи, се надявам да си е с тях и накрая всичко да е ок ... Praynig Two Hearts txtloves

Миха - успешна работа! За преводите не се притеснявай - ще почакаме колкото трябва ... Hug Hug Hug

# 623
Да,така е. Сериалът изобщо няма да е същият както без Анас, така и без Дипика. А и много отдавна се снима. По всичко личи, че актьорите са вече твърде изтощени и имат нужда от почивка. Тези глупости от сета най-вероятно са породени от умора - и физическа, и психическа. Ами че те живеят в някаква виртуална реалност вече повече от четири години! Живеят измислен живот в един измислен свят. Повтарят едни и същи сцени и едни и същи думи по няколко пъти.  Вживяват се в образите. Казано в рамките на шегата, може би и самата Дипика се пита на моменти за кого всъщност е омъжена, за Рохит или за Анас Grinning Grinning

Така е Джулиnewsm10 Възможно е и от преумора и напрежение да възникват спорове - все пак изтощението и забързания ритъм натоварват. В един момент може човек да си изпусне леко нервите. На всеки се случва.  Peace Все пак се надявам, че дори да е имало проблем - Анас и Депика ще успеят да го разрешат. Дано това за шамара и другите глупости да не е вярно и да е просто преувеличено. Надявам се, че няма са сменят нито Анас, нито Депика - това би било ужасно и много ме натъжава ...  Praynig Praynig Praynig Колкото до евентуален финал след раждането на близнаците - аз бих го приела стига финала на сериала да е щастлив, Сурадж и Сандия да са заедно в изпълнение на Анас и Депика ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А ако сериала продължи, се надявам да си е с тях и накрая всичко да е ок ... Praynig Two Hearts txtloves

Миха - успешна работа! За преводите не се притеснявай - ще почакаме колкото трябва ... Hug Hug Hug

Roxis newsm10

# 624
Здравейте момичета txtloves

На тази снимка, която ми попадна в полезрението, Анас с партньорката си от предишния сериал ли е, или просто е фенка някаква?
Хайде, не се разстройвайте толкова, историята между нашите главни герои май силно се преекспонира!
И да не забравяме, че Сандия е полицайка, значи, че и Дипика е такава до някъде Grinning И ще го плесне Анас, разбира се, когато ръцете му не са където трябва бъдат Grinning Че те мъжете са като децата - винаги изследват докъде могат да стигнат безнаказано Grinning Grinning Grinning

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:05 от Juls-556

# 625
Привет момичета Hug

Peace

Един поздрав за добро настроение  до края на работното ти време Laughing Laughing

Благодаря ти за поздрава  txtloves newsm76 txtloves Two Hearts  newsm44 txtloves txtloves newsm76 txtloves

Laughing LaughingМиха Hugне знам кой поздрав видя,защото първо пуснах от VBOX но нещо не ми тръгна както трябва и затова ти пуснах втори от  YouTube  Laughing ако си видяла и двата
много ще ми е приятно Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:42 от soffita

# 626
  • София
Привет момичета Hug

Peace

Един поздрав за добро настроение  до края на работното ти време Laughing Laughing

Благодаря ти за поздрава  txtloves newsm76 txtloves Two Hearts  newsm44 txtloves txtloves newsm76 txtloves

Laughing LaughingМиха Hugне знам кой поздрав видя,защото първо пуснах от VBOX но нещо не ми тръгна както трябва и затова ти пуснах втори от  YouTube  Laughing ако си видяла и двата
много ще ми е приятно Heart Eyes  bouquet

От телефона ми засичат и двата, като се прибера ще си изгледам както трябва  smile3521 с най- голямо удоволствие newsm10 Two Hearts txtloves  txtloves txtloves txtloves

# 627
Здравейте момичета txtloves

На тази снимка, която ми попадна в полезрението, Анас с партньорката си от предишния сериал ли е, или просто е фенка някаква?
Хайде, не се разстройвайте толкова, историята между нашите главни герои май силно се преекспонира!
И да не забравяме, че Сандия е полицайка, значи, че и Дипика е такава до някъде Grinning И ще го плесне Анас, разбира се, когато ръцете му не са където трябва бъдат Grinning Че те мъжете са като децата - винаги изследват докъде могат да стигнат безнаказано Grinning Grinning Grinning

Хубава вечер на всички!

Джули Hug мисля че това е сестрата на Депика,
на чиято сватба Анас е бил почетен гост но сега не мога да я намеря
където са снимани двете ooooh!

# 628
Приятели, имам страхотна новина! Днес писах под снимката на Анас с Чави и повдигнах въпроса за последните новини около Анас и Депика - шамара и другите глупости. Попитах я дали всичко е наред и че съм много разтревожена. Сега видях, че Чави е отговорила, да не се притесняваме и че всичко е наред. Много се радвам ...  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves След като прочетох съобщението й се успокоих ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все пак тя е на сета по цял ден и е близо до тях двамата - би трябвало да знае много по-добре от тези дето са пуснали новините из медиите. Щом тя го казва вярвам, че е така и всичко между Анас и Депика е наред и това са измислици ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51  Kissing Heart

Ето превод на моето съобщение и отговора на Sehrish Ali/ Чави ...
  Flushed Heart Eyes  Hands Clap

Аз: Страхотна снимка! И двамата сте много хубави. Харесва ми вашето приятелство. Моля те кажи ми, че всичко е наред между Анас и Депика? Какви са тези ужасни новини. Аз съм много разстроена и притеснена. Кажи ми, че не е вярно. Аз не вярвам, че Депика е ударила шамар на Анас. Не вярвам и на глупостите за него. Сурадж и Сандия са чудесна двойка. Искаме да продължим да ги гледаме заедно в сериала. Моля пуснете снимка или кажете нещо, за да опровергаете тази глупост. Кажи им, че ги обичаме. Много прегръдки и целувки от България Sehrish, Анас Heart Eyes

Sehrish Ali: Хора, не се притеснявайте ... Всичко е наред   Laughing

# 629
Рокси Hugотлична новина и специални поздрави за това което си направила и сега го споделяш с нас  smile3501    love001нищо че Чави ми е много противна - като артистка  и като роля в сериала:ooooh:

Не си представям купона за епизод  1000 без Анас и Депика Peace  1dating Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт