Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 250
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Булката.

Нямам търпение до утре, направо ще умра от кеф, Ананди да го разкрие най-сетне. Въпреки, че ми е гадно, че тя ще страда искам да видя развръзката и най-вече реакцията на тая Гаури. Аз също това не го разбрах с Ананди, но мисля, че тя първо си представяше как ще го изненада, вероятно докато е подготвяла изненадата. В следващия момент дават него, как Гаури му е организирала изненада и сигурно тогава Ананди ще се появи наистина. Дано само не го излъчат в края на епизода, че не ми се чака още един ден.

# 646
Роксис, благодаря ти за разяснението, както и з хубавата новина, която си пуснала. Щом е от Чави предполагам, че би трябвало да е много по вярна от клюките, които се носят напоследък. Честно казано като чух, че Сандия ще има близнаци се сетих за Разврати, как щяха да имат близнаци и точно тогава пак трагедия, ама щом Чави така е казала явно са измислици и всичко ще е наред. Предпочитам да свърши с раждането на близнаците, но да е със щастлив край, отколкото да завърши неприятно.

Нямам търпение за утрешните епизоди, сигурно няма много да мога да ги разбера, но добре, че има кой да разяснява.

Благодаря на всички, които се включват с разяснението на сериите.

# 647
Здравейте момичета txtloves

На тази снимка, която ми попадна в полезрението, Анас с партньорката си от предишния сериал ли е, или просто е фенка някаква?
Хайде, не се разстройвайте толкова, историята между нашите главни герои май силно се преекспонира!
И да не забравяме, че Сандия е полицайка, значи, че и Дипика е такава до някъде Grinning И ще го плесне Анас, разбира се, когато ръцете му не са където трябва бъдат Grinning Че те мъжете са като децата - винаги изследват докъде могат да стигнат безнаказано Grinning Grinning Grinning

Хубава вечер на всички!

На мен ми прилича на партньорката му в сериала Aise Karo Naa Vidaa, но може и да се бъркам. Гледала съм малко клипчета от този сериал и се надявам в бъдеще да видим и него на българси екран. Анас пак е в главна роля, но има и съперник. txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=xnc08n1jKJw
https://www.youtube.com/watch?v=wnqjl4CF4Es Two Hearts

# 648
Роксис, благодаря ти за разяснението, както и з хубавата новина, която си пуснала. Щом е от Чави предполагам, че би трябвало да е много по вярна от клюките, които се носят напоследък. Честно казано като чух, че Сандия ще има близнаци се сетих за Разврати, как щяха да имат близнаци и точно тогава пак трагедия, ама щом Чави така е казала явно са измислици и всичко ще е наред. Предпочитам да свърши с раждането на близнаците, но да е със щастлив край, отколкото да завърши неприятно.

Нямам търпение за утрешните епизоди, сигурно няма много да мога да ги разбера, но добре, че има кой да разяснява.

Ени, Софита, Джули благодаря ви за снимките и колажите hug hug hug newsm51 newsm51 newsm51
Рокси зарадва ме с тази новина Hug благодаря ти smile3525 много хубаво си им писала. Нека да знаят, че ги обичаме txtloves txtloves txtloves На мен Чави сега ме дразни, но в индийските серии ми харесва, както и Сантош.
Да им е честито на Сурадж и Сандия за близнаците! newsm44 Heart txtloves

Ани, Бубе - няма за какво да ми благодарите! И аз много се радвам на отговора на Чави - определено тя трябва да е много по-наясно с нещата, защото непрекъснато е на сета с тях.  newsm51 Two Hearts newsm44 Дано скоро всичко се изясни и по сайтовете!  Praynig Praynig Praynig Надявам се, че колкото и да продължи сериала Анас и Депика ще си играят до край и финала ще е щастлив ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Много съм щастлива и за близнаците на Сурадж и Сандия - надявам се и покрай тях всичко да е наред. Искам да ги видя като родители ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts За сериите по Войо - ще ти обясним каквото не си разбрала ...  Hug

# 649
Аз пък се надявам да е истина!

Кое се надяваш да е истина и защо? Нещо не можах да те разбера newsm78 Едва ли искаш нещата на сета да не вървят и глупостите дето се изписват по адрес на Анас и Депика да са верни - не ми се вярва.  Naughty Знам колко обичаш сериала и двамата сладури - затова не мисля, че искаш това и имаш друго в предвид.  Peace Аз се надявам, че всичко е измислица и нещата са наред и че колкото и да продължи сериала Анас и Депика ще си играят до край, че няма да сменят никого от тях и че накрая финала ще е щастлив ...  Praynig Praynig Praynig

Роси HugМиха Hug
Роси мерси за новичката снимка  smile3525
Аз днес надникнах в индийския форум и там много сериозно се вълнуват по случая Излезнали са още две клипчета според които продуцентите май се чудели дали да не ,махнат Анас от сериала.Съжлаявам ,че не ги запазих и сега не мога да ви ги пусна ,че нямам време да се връщам при индийците.Но те тези клипчета са си от клюкарски предавания ,както и всички други до сега ,няма нищо официално все още .Всички от екипа на Светлината си били изключили телефоните и никой нищо не коментирам.Сигурно шефчетата се чудят как да го оправят  гафа .
Не знам дали цялата работа е истина обаче дано по скоро някой каже нещо официално ,че да се спрат с клюките и разните тълкувания на историята.
Лошото е ,че от всичко това само и единствено губи сериала и Сурадж и Сандия.Ако е наистина вярно ,че Анас е опипвал Дипика от тука на татък ако изобщо двамата продължат то готините и романтични сцени между тях  май трябва да ги забравим.Е всъщност няма да има прегръдки ама другото ще си остане ,а Анас и Дипика даже само от погледи могат да направят една сцена хубава и ако прибавим и хубава музика ,някоя усмивка и романтиката ни е на лице  smile3521
Въпроса е дали ако цялата тази смрад е истина Анас и Дипика ще могат да продължат да работят заедно  newsm78Дано да успеят да намерят път един към друг ,да си изгладят различията ако е необходимо да се извинят един на друг и да си спомнят времето когато бяха щастливи  smile3521

Не ми се вярва да махнат Анас особено след като разбрахме хубавата новина дано да е така newsm17 newsm17 newsm17 Съгласна съм с вас, че без Анас и Депика сериала няма да е същия Crossing Arms няма други като тях за ролите им.

# 650

И аз се сетих за близнаците на Ананди и Шив, но съм сигурна, че тук ще е различно.  Peace

# 651
  • Prague Czech Republic
Роси  Hug Джули  Hug Миха  Hug Ени  Hug  Софи  Hug Благодаря ви  :  bouquet

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 09:08 от Glloriyta

# 652
Поредните серии от Войо  са страхотни Peace
Бубето ще ги разкаже подробно...толкова много овации и любов получи Сандия отвсякъде Heart Eyes
аз ще споделя тук малко от веселата част на превода,защото се смях с глас Laughing Laughing
Първо Сурадж как гледаше Сандия докато обезвреждаше бомбата със зъби и почти онемял я пита*Сандия Shockedкакво правиш..* Joy Joy..и после в дома на Рати ,думите на Дайса -***Сандия,спомените плашат всички,помня когато пребори онзи бик Laughing а днес грабна ужасната бомба и побегна..ами ако беше загинала Praynigбоя се само да си помисля какво можеше да стане..ти спаси хиляди  Peaceако бях на твое място щях да се разплача Cryщо за момиче си ТИ толкова си смела,от нищо ли не те е страх,от нищо ли не се боиш Laughing !?***...и тук я прекъсва Сантош Laughing- ** Дайса ,всеки човек се страхува,снаха ми също се бои..тя не е по-различна от нас  Laughing и тя е жена като мен ..като теб,но НАЙ-МНОГО САНДИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ..ГОТВЕНЕТО rotfImbo ако я накарам да сготви ,тя веднага пребледнява Laughing ако я накарам да направи пудинг - ръцете и започват да треперят rotfImbo rotfImboима две леви ръце,що се отнася до шиенето Laughing Laughingако я накарам да изчисти - направо се ужасява rotfImbo rotfImbo rotfImaoдомакинските задължения са най-големия кошмар който я преследва...ТЯ просто е такава  моята снаха Сандия.. Heart Eyes Heart Eyes./всички се смеят ,а Сандийка мига невинно/....Снахо,какво мислиш да сготвиш днес**** Crazy Heart Eyes Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 11:41 от soffita

# 653
Ани  bouquet
Дано наистина скоро разберат, че момичето е фалшива дъщеря. Много ми е мъчно, че Дивиа не вярва на Джоги, но спомни си, че той не беше казал и за това, че с Пушкар са блъснали бащата на Ичха, все пак колкото и да е мил, това, че един път е скрил нещо, буди съмнение.

# 654
  • София
 Светлината на моя живот в Индия 10.03.15г.  newsm51

Епизодът започва с разговора на Сурадж и Сандия в болницата:
Сурадж:
   "Докторът каза, че хормоните ти ще се нормализират в рамките на два, три месеца. Двамата ще се справим."
Сандия:
   "Докторът каза, че няма лекарство за тази болест."
Сурадж:
   "Аз ще съм твоето лекарство, ще се грижа за теб и детето ни."
Сандия:
   "Трябва да отидем да видим Анкита. Да и дадем сила и кураж."
      newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Булбул поднася закуска на Анкита и и подарява цвете на нея и Анкур:
"Едно за теб, едно за татко, за мен и малкото бебе."
Анкита:
   "То няма да дойде сега."
Булбул:
   "Господ ще ни изпрати ново бебе. Когато си загубих куклата, вие ми купихте друга."
Анкур:
   "Куклата не е като бебето. Господ не може да ни прати друго."
Малката си иска друго дете. Дава пример с Мишри и братчето което чакат. Пита майка си защо тя не може да направи същото. Анкита е доста разтроена, а Анкур си изпуска нервите и казва,че второ дете няма да има. Малката излиза разплакана и тогава влизат Сурадж и Сандия.
Сандия:
   "Искам да се успокоиш, ние ще ти помагаме във всичко."
Анкита:
   "Булбул си иска братчето, много ми е трудно да и обясня истината."
Анкур:
   "Тя си мисли, че детето е кукла и може да я сменим."
Сандия им казва, че тя ще и обясни всичко.
Анкур:
   "Аз я нараних, аз трябва да и обясня. Сурадж защо сте ходили на лекар?"
Сурадж им казва, че Сандия е сомнамбул и всичко ще се оправи до няколко месеца. Анкита е притеснена и им казва, че трябва да се пази много.

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart
          Вечерта докато всички вечерят и са разбрали за проблема на Сандия, Мена първа се изказва по въпроса:
"Искам да те питам, дали този навик наистина толкова често се проявява. Аз заспивам от умора..добре, че не ставам и аз като теб."
Сантош ги пита дали има някакъв лек.
Сурадж:
   "Трябва да се грижа за нея повече и да я държа далече от стълбите."
Чави:
   "Искам да ти благодаря за всичко, вече си приготвих багажа. Много съм щастлива, но и много уплашена, защото там ще бъда напълно сама."
Сандия:
   "Не се притеснявай за това. Говорила съм с един приятел полицай там, той ще ти помогне да се адаптираш."
Мена:
   "И аз това казвам, ти само се установи и аз непременно ще ти дойда на гости в Мумбай.Ще видя големия град, светлините и известни личности."
Анкур ги слуша, но е някак тъжен. Сандиика забелязва това и го пита какво му е. Но той и казва, че не му се говори. Сантош ги праща да си лягат всичките.

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
          В спалнята Сандия и Сурадж се суетят кой  да остане буден и кой да спи.
Сандия:
   "Няма да будуваш цяла нощ заради мен. Ще си намеря нещо за четене и нощта ще мине."
Сурадж:
   "Няма да стоиш будна цяла нощ, детето има нужда от сън. Нали ще ставам баща, хубаво е да свиквам с недоспиването от сега."
През това време при Сантош и Арун няма сън. Седнали са и двамата в леглото и гледат в тавана, и се чудят дали Сандия е заспала. Арун я успокоява, че Сурадж ще я наблюдава.

newsm07  Сураджи и пее приспивна песен..заспива тя , а той започва да си прави пликове за сладки.
Сантош не е спокойна и се качва при тях, като му предлага той да спи при Арун а тя да остане при Сандия. Сурадж я отпраща, но по някое време задремва и Сандиика става. Този път обаче отива в молитвената стая. Сурадж я наблюдава, Сантош я наблюдава..всичко се е наред, като при един сомнамбул.
Сантош се моли всичко да мине добре, господ да пази снаха и.

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Светлината на моя живот в Индия 11.03.15г.  newsm51

На сутринта Чави си е приготвила багажа за заминамаване. Арун пак мълчи и е видимо претеснен.
Чави:
   "Не се притеснявай за прегледа при лекаря. Със Сандия всичко ще е наред."
Пристигат най- накрая тримата и Сантош сяда тежко, тежко до Мишри:
   "Мена къде е - Викрам и казва, че е при майка си- сега да ви кажа какво каза докторът. Сандия ще си има двойни грижи. Емили отиди направиш чай за свекър си, нека са два. Купи и извара, но този път вместо един, два килограма ще вземеш."
Емили:
   "Два чая, два килограма извара. Какво искаш да кажеш?"
Сантош:
   "Викрам, купи играчки. Но всичко по две."
Сурадж се подсмихва под мустак.
Викрам:
   "Да, точно така нали и аз ще ставам баща."
Сантош:
   "Мохит и ти да се подготвиш двойно."
Мохит:
   "Двойно..даа разбира се ще ставам чичо два пъти."
Сантош:
   "И ти лельо- към Чави- като шиеш дрешки да са за двама."
Към Арун:
   "Трябва да купиш гривните вече..за Мена една, за Сандия две."
Арун:
   "Какво ти става Сантош. За Мена една, за Сандия две..остаряваш ли вече. Главата ме заболя от мислене. Ще ни кажеш ли какво става."
"Мара рам джии..." Сантош им рисува две двойки крачета.."Боже господи, един крак една ръка. Тук са по две не виждате ли. Дядо..чичовци...лельо..всичко е двойно. Сандия ще има близнаци."
          Всички започват да се поздравяват, примират от щастие. Викрам и Мохит казват ,че ще ги носят на конче.
Арун:
   "Сантоош кога си виждала, две магарета да се превръщат в коне."
Сантош:
   "Всички сме много щастливи, но засега няма да казваме за близнаците. Ще спазим традицията. Щом става посред нощ ще трябва да се грижим за нея."
Мохит:
   "Не се притеснявай. Аз ще съм на едната нощ, а на другата Викрам. И така ще се редуваме."
Сурадж:
   "А татко ли ще работи на сутринта вместо вас."
Арун:
   "Да, да аз ще бъда буден през нощта. Така ще я пазя."
Сантош към Сурадж:
   "Ти не можеш да не спиш цяла нощ и след това да работиш в магазина. Така ще се разболееш. Но трябва да измислим някакво решение."
Емили:
   "Трябва да я пазим там където няма стълби. Так ще можем да поспим през нощта.Извинявай ако съм казала нещо грешно."
Сантош:
   "Не ти си права, трябва да отидем някъде където няма стълби."
          В този момент влиза Анкур:
"Аз знам такова място. Искам Сандия да дойде при мен. Знам че няма да искате да я пуснете сама. Поговорете си с Арун и Сурадж."
Емили:
   "Можем да вземе къща под наем, така един вид тя ще е наша. Къщата на Анкур е голяма. Знам ,че се притесняваш какво ще кажат хората. За това ти предлагам това като решение."
Арун:
   "И аз знам, че не може да останеш някъде повече от две седмици."
Мохит казва на Анкур, че ще си наемат къща.
"Защо да не дойдете при мен. Анкита и Булбул ще са много щастливи."
Сантош:
   "Ако ме беше попитал преди време щях да ти откажа, защото държа на традициите. Но аз не съм същата Сантош благодарение на Сандия. Вашето щастие и безопасността ви е на първо място за мен. Тази къща е моят живот, но внуците ми са безценни."
Емили към Анкур:
   "Ако не отидем някъде под наем, щяхме да бъдем заедно. В момента сме много щастливи така, а сега те остават сами без нас."
Сантош и казва да не се притеснява.
Анкур:
   "Да ти си права. Сандия и Сурадж няма да са щастливи без вас. За това искам да дойдете всички. Моля ви да не ми отказвате." 

stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
          Всички са си събрали багажа. Сантош заключва входната врата а Емили и подава рисунките на бебешките крачета:
   "Майко, сложи ги на вратата. Когато се върнеш в ръцете си ще държиш две деца."

Появява се и Даиса с други жени и ги пита къде отиват.
   "От както Сандия дойде в нашия дом имаме нови традиции с които се гордеем. Благослови я за здраве и късмет."
 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves txtloves txtloves

# 655
Не, не, тоя Ванш не е нормален, няма такъв психопат, НЕчовек е просто  Shocked Shocked Shocked

# 656

[/quote]

На мен ми прилича на партньорката му в сериала Aise Karo Naa Vidaa, но може и да се бъркам. Гледала съм малко клипчета от този сериал и се надявам в бъдеще да видим и него на българси екран. Анас пак е в главна роля, но има и съперник. txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=xnc08n1jKJw
https://www.youtube.com/watch?v=wnqjl4CF4Es Two Hearts
[/quote]

Аni  txtloves
Да, и аз проверих, така е, това е партньорката му от предишния сериал, Ааstha Chaudhary.
Ето я тук

http://www.india-forums.com/tv-show/618/aise-karo-naa-vidaa/gall … audhary.htm#image

Дипика е по-хубава Grinning

# 657
Здравейте и от мен, днес почти до скоро нямах интернет, затова сега изгледах новите епизоди, които бяха доста напрегнати и интересни.

Рачкумар каза на Сурач, че е направил голяма грешка, като се е изпречил на пътя му. Трябвало да намери подходящо място за мисията си, затова избрал неговата къща. Знаел, че сурач ще носи дарове в храма и всичко вървяло по план, но съпругата му Сандия е направила всичко възможно да го хванат. Каза му също, че той не му е враг и че не е лош човек, но са такива обстоятелствата. Каза, че разликата е в това, че иначе щял е да умре от бомбата, а сега от куршума. Вероятно тогава е насочил пистолет, защото Сантош започна да крещи. Сандия го попита дали е добре, но той каза, че е добре. Сантош започна да го кълне да страда до края на дните си.

Май отведоха Рачкумар в полицията.

Рачкумар си говореше, че той си тръгва, но бомбата в сакото на Чото ще избухне в 11 и 30.

Брендън каза на Сандия, че алармата се е включила, но не знам дали ставаше въпрос за часовника на Чуто, защото той каза, че преди е помислил, че е от количката, но сега количката била в неговия джоб, а не в джоба на Чото. В това време Сантош се развика, че е време за ритуала и Сандия не му обърна много внимание. После доста време имаше музика. Някой постоянно си представяше, че Чото казва как Рачкумар му е купил часовник и как се хвали, а някой постоянно питаше колко е часът. Кой ли беше?

Чото попита Сандия защо го е завела там, не знам за къде ставаше въпрос. Сандия си представи, че някой и е казал, че бомбата има много жици, не знам какво точно беше, не запомних от напрежението. Чото я попита какво прави, но тя му каза да мълчи. Пак си представи като казваха, че бомбата е завързана за тялото на Чатури и ако я махнат ще гръмне. Чото попита Сандия защо му къса сакото, явно се е опитвала да махне бомбата. Сандия се чудеше коя жица са срязали преди от бомбата на Чатури. Предположи, че вероятно червената. Май Сурач и той се присъедини, защото я питаше какво прави. Каза на Чото да съблече сакото, после каза на Сурач, че в сакото на Чото е имало бомба, но тя я е обезвредила.

Броячът на бомбата се активира отново. Сандия веднага забеляза това. Каза си, че трябва бързо да направи нещо, иначе много хора ще умрат.

Аз не разбирах какво става, но вероятно тогава Сандия е изнасяла бомбата, сега го прочетох от коментара на Суфи.
Явно бомбата се взриви. Сурач викаше на Сандия постоянно, но не знам какво ставаше имаше музика. После тя му каза, че всички са спасени. Не разбрах как се спасиха, но Сантош попита Сандия защо го е направила, едва не е изгубила живота си. Каза и, че иска винаги да е жива и здрава и че от днес всеки ден ще пали свещ на боговете. Каза и повече да не прави така. Анкур също се разплака. Каза, че в такъв зрив за загубили родителите си, а днес, искаше да каже, че за малко тя да изгуби живота си. Полицаите и казаха, че родината се гордее с нея, защото дори униформените не са могли да направят това, което тя е направила. Дадоха на Сандия фурашка. Признаха, че ако тя не е помогнала нямало е да успеят да изпълнят мисията. Всички я поздравяваха, гордеейки се с това, че е спасила толкова хора. Сантош каза на Сандия да се прибират, понеже е ранена лошо и им трябва лекар.Викрам попита Чатури какво сее случило, когато е отишла на пазара, та я е хванал Рачкумар. Менакши се притесни, че истината може да излезе на яве и започна да им се кара за дето я разпитват. Чатури каза, че Менакши е права и че сега иска да забрави всичко и така и не каза нищо.

Лелята също потвърди, че спомените за такива моменти са много неприятни. Тогава каза това на Сандия, което Суфи написа, да несе повтарям пак. Сантош каза, че Сандия се страхува единствено от готвенето. Това наистина беше много смешно и забавно. Била с 2 леви ръце, най големия и кошмар бил домакинството. Накрая я попита какво ще сготви днес, а после отпрати лелята да си върви, понеже тя трябвало да се погрижи за снаха си.

Сурач каза на Сантош, че ще занесе останалия багаж на Рачкумар в полицията, дано открият нещо повече.

Чатури каза на Менакши, че трябва да говорят за нещо важно.

Сантош приготви някакъв мехлем за Сандия, но каза на Сурач той да я намаже. Той се дърпаше, но Сантош му каза, че тя нищо не разбира. Не разбрах дали той я намаза, или Сантош.

Сурач каза на Сандия да си почине малко, понеже е свършила доста работа.

Менакши попита Чатури защо я е извикала горе. Тя и каза, че гривните, които носи сигурно са много скъпи. Помоли я да поръча 40 гривни за нея, иначе ще изтича при Сантош и ще и каже, че нейната снаха, не само лъже много добре, но блъска още по добре. Менакши нещо правеше на Чатури, а тя и казваше да я пусне. После Менакши и каза, че ще и поръча колкото иска гривни, само да не казва на свекърва и. Тя каза, че няма да и каже, но иска да и приготви нещо за ядене, не го запомних. Менакши от начало каза, че е трудно, но Чатури като направи опит да извика Сантош тя и обеща, че ще и направи.

Сандия и Сурач си говореха. Тя го попита защо е тъжен. Той отговори, че ако нещо и се е случило, щял е да умре и че е имал предчувствие за бомбата. Добави, че сега няма нищо по-хубаво от това, че тя е с него. Каза също, че вече знае, че тя е по различна от всяка друга съпруга и че няма равна. Сандия отговори, че не е по различна, но има нещо, което другите нямат. Има съпруг като него. Само той я прави различна, нищо друго. В това време Сантош се развика и Сурач се сепна. Решила да провери как е Сандия, дали е добре. Каза на Сурач, че баща му е изгубил лекарството си и го помоли да го потърси. Прекъсна им разговора.

Сантош каза на сандия, че се гордее с нея, но и се бои. Попита я от какво е направена. Каза, че тя е обикновена жена и иска снаха, която разбира от домакинство. Добави, че нейният ум ще е полезен за тях,но тя искала снаха като на съседите, която може да сготви за 50 души без да се оплаква, защото според нея добрата снаха притежава тези качества. В своята къща иска домакиня, а не жена войник.

В това време Сурач се върна. Каза, че е дал лекарствата на баща си и той си почива. Сантош излизайки поръча на Сандия да си почива и ако намери време иска хубаво да се замисли над думите и.

Менакши каза на Сантош, че чужденецът, имаше предвид Брендън иска да направи закуска, но май ще изпотроши всички съдове докато я приготви. Сантош и отвърна, че съдовете не са подарък от майка и. Добави да си затваря устата, да не влезе някоя муха.

Брендън каза, че закуската е готова и ги покани.

Сантош попита Брендън от къде е разбрал, че харесва това ястие. Той отговори, че Сурач му е казал и тъй като си тръгва е решил да направи това за нея. Попита дали и харесва, а Сандия превеждаше. Сантош каза, че всичко, което е приготвено от него е вкусно. После добави, че никога не е харесвала ястието, ако не е приготвено от Сурач, но и неговото е вкусно. Сандия щеше да му преведе, но той каза, че е разбрал. Сантош му подари нещо, което му каза да пази като спомен от нея. Вероятно някакво бижу. Той каза, че е много красиво. После я попита дали е красив колкото нея. Тя му каза, че е красив. Сурач му каза, че този дом е и негов и винаги е добре дошъл, когато поиска. Сбогува се с всички и Викрам отиде да го изпраща.

Така свърши последния епизод.

# 658
Момичета, много късно ви открих и то като се ровех за повече информация за сериала "Моята карма". За съжаление тук сте главно фенове на "Светлината на моя живот" - филм, който за мене е също много интересен и намирам за доста опознавателен що се касае за хиндуистките традиции, а и артистите са великолепни. Но сега съм на вълната ма Ичхка и се вълнувам каква е съдбата й. Някой от вас има ли информация какво се случва в останалите 800 серии, които са успели да измайсторят бивуудците.

# 659
Светлината на моя живот в Индия 10.03.15г.  newsm51

Епизодът започва с разговора на Сурадж и Сандия в болницата:
Сурадж:
   "Докторът каза, че хормоните ти ще се нормализират в рамките на два, три месеца. Двамата ще се справим."
Сандия:
   "Докторът каза, че няма лекарство за тази болест."
Сурадж:
   "Аз ще съм твоето лекарство, ще се грижа за теб и детето ни."
Сандия:
   "Трябва да отидем да видим Анкита. Да и дадем сила и кураж."
      newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Булбул поднася закуска на Анкита и и подарява цвете на нея и Анкур:
"Едно за теб, едно за татко, за мен и малкото бебе."
Анкита:
   "То няма да дойде сега."
Булбул:
   "Господ ще ни изпрати ново бебе. Когато си загубих куклата, вие ми купихте друга."
Анкур:
   "Куклата не е като бебето. Господ не може да ни прати друго."
Малката си иска друго дете. Дава пример с Мишри и братчето което чакат. Пита майка си защо тя не може да направи същото. Анкита е доста разтроена, а Анкур си изпуска нервите и казва,че второ дете няма да има. Малката излиза разплакана и тогава влизат Сурадж и Сандия.
Сандия:
   "Искам да се успокоиш, ние ще ти помагаме във всичко."
Анкита:
   "Булбул си иска братчето, много ми е трудно да и обясня истината."
Анкур:
   "Тя си мисли, че детето е кукла и може да я сменим."
Сандия им казва, че тя ще и обясни всичко.
Анкур:
   "Аз я нараних, аз трябва да и обясня. Сурадж защо сте ходили на лекар?"
Сурадж им казва, че Сандия е сомнамбул и всичко ще се оправи до няколко месеца. Анкита е притеснена и им казва, че трябва да се пази много.

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart
          Вечерта докато всички вечерят и са разбрали за проблема на Сандия, Мена първа се изказва по въпроса:
"Искам да те питам, дали този навик наистина толкова често се проявява. Аз заспивам от умора..добре, че не ставам и аз като теб."
Сантош ги пита дали има някакъв лек.
Сурадж:
   "Трябва да се грижа за нея повече и да я държа далече от стълбите."
Чави:
   "Искам да ти благодаря за всичко, вече си приготвих багажа. Много съм щастлива, но и много уплашена, защото там ще бъда напълно сама."
Сандия:
   "Не се притеснявай за това. Говорила съм с един приятел полицай там, той ще ти помогне да се адаптираш."
Мена:
   "И аз това казвам, ти само се установи и аз непременно ще ти дойда на гости в Мумбай.Ще видя големия град, светлините и известни личности."
Анкур ги слуша, но е някак тъжен. Сандиика забелязва това и го пита какво му е. Но той и казва, че не му се говори. Сантош ги праща да си лягат всичките.

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
          В спалнята Сандия и Сурадж се суетят кой  да остане буден и кой да спи.
Сандия:
   "Няма да будуваш цяла нощ заради мен. Ще си намеря нещо за четене и нощта ще мине."
Сурадж:
   "Няма да стоиш будна цяла нощ, детето има нужда от сън. Нали ще ставам баща, хубаво е да свиквам с недоспиването от сега."
През това време при Сантош и Арун няма сън. Седнали са и двамата в леглото и гледат в тавана, и се чудят дали Сандия е заспала. Арун я успокоява, че Сурадж ще я наблюдава.

newsm07  Сураджи и пее приспивна песен..заспива тя , а той започва да си прави пликове за сладки.
Сантош не е спокойна и се качва при тях, като му предлага той да спи при Арун а тя да остане при Сандия. Сурадж я отпраща, но по някое време задремва и Сандиика става. Този път обаче отива в молитвената стая. Сурадж я наблюдава, Сантош я наблюдава..всичко се е наред, като при един сомнамбул.
Сантош се моли всичко да мине добре, господ да пази снаха и.

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Светлината на моя живот в Индия 11.03.15г.  newsm51

На сутринта Чави си е приготвила багажа за заминамаване. Арун пак мълчи и е видимо претеснен.
Чави:
   "Не се притеснявай за прегледа при лекаря. Със Сандия всичко ще е наред."
Пристигат най- накрая тримата и Сантош сяда тежко, тежко до Мишри:
   "Мена къде е - Викрам и казва, че е при майка си- сега да ви кажа какво каза докторът. Сандия ще си има двойни грижи. Емили отиди направиш чай за свекър си, нека са два. Купи и извара, но този път вместо един, два килограма ще вземеш."
Емили:
   "Два чая, два килограма извара. Какво искаш да кажеш?"
Сантош:
   "Викрам, купи играчки. Но всичко по две."
Сурадж се подсмихва под мустак.
Викрам:
   "Да, точно така нали и аз ще ставам баща."
Сантош:
   "Мохит и ти да се подготвиш двойно."
Мохит:
   "Двойно..даа разбира се ще ставам чичо два пъти."
Сантош:
   "И ти лельо- към Чави- като шиеш дрешки да са за двама."
Към Арун:
   "Трябва да купиш гривните вече..за Мена една, за Сандия две."
Арун:
   "Какво ти става Сантош. За Мена една, за Сандия две..остаряваш ли вече. Главата ме заболя от мислене. Ще ни кажеш ли какво става."
"Мара рам джии..." Сантош им рисува две двойки крачета.."Боже господи, един крак една ръка. Тук са по две не виждате ли. Дядо..чичовци...лельо..всичко е двойно. Сандия ще има близнаци."
          Всички започват да се поздравяват, примират от щастие. Викрам и Мохит казват ,че ще ги носят на конче.
Арун:
   "Сантоош кога си виждала, две магарета да се превръщат в коне."
Сантош:
   "Всички сме много щастливи, но засега няма да казваме за близнаците. Ще спазим традицията. Щом става посред нощ ще трябва да се грижим за нея."
Мохит:
   "Не се притеснявай. Аз ще съм на едната нощ, а на другата Викрам. И така ще се редуваме."
Сурадж:
   "А татко ли ще работи на сутринта вместо вас."
Арун:
   "Да, да аз ще бъда буден през нощта. Така ще я пазя."
Сантош към Сурадж:
   "Ти не можеш да не спиш цяла нощ и след това да работиш в магазина. Така ще се разболееш. Но трябва да измислим някакво решение."
Емили:
   "Трябва да я пазим там където няма стълби. Так ще можем да поспим през нощта.Извинявай ако съм казала нещо грешно."
Сантош:
   "Не ти си права, трябва да отидем някъде където няма стълби."
          В този момент влиза Анкур:
"Аз знам такова място. Искам Сандия да дойде при мен. Знам че няма да искате да я пуснете сама. Поговорете си с Арун и Сурадж."
Емили:
   "Можем да вземе къща под наем, така един вид тя ще е наша. Къщата на Анкур е голяма. Знам ,че се притесняваш какво ще кажат хората. За това ти предлагам това като решение."
Арун:
   "И аз знам, че не може да останеш някъде повече от две седмици."
Мохит казва на Анкур, че ще си наемат къща.
"Защо да не дойдете при мен. Анкита и Булбул ще са много щастливи."
Сантош:
   "Ако ме беше попитал преди време щях да ти откажа, защото държа на традициите. Но аз не съм същата Сантош благодарение на Сандия. Вашето щастие и безопасността ви е на първо място за мен. Тази къща е моят живот, но внуците ми са безценни."
Емили към Анкур:
   "Ако не отидем някъде под наем, щяхме да бъдем заедно. В момента сме много щастливи така, а сега те остават сами без нас."
Сантош и казва да не се притеснява.
Анкур:
   "Да ти си права. Сандия и Сурадж няма да са щастливи без вас. За това искам да дойдете всички. Моля ви да не ми отказвате." 

stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
          Всички са си събрали багажа. Сантош заключва входната врата а Емили и подава рисунките на бебешките крачета:
   "Майко, сложи ги на вратата. Когато се върнеш в ръцете си ще държиш две деца."

Появява се и Даиса с други жени и ги пита къде отиват.
   "От както Сандия дойде в нашия дом имаме нови традиции с които се гордеем. Благослови я за здраве и късмет."
 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves txtloves txtloves

Миха  smile3525 Благодарности за превода!

Хубав следобед, момичета  txtloves

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 15:57 от Juls-556

Общи условия

Активация на акаунт