Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета!  Hug Видях, че темата вече свършва - след малко ще пусна новата.  newsm10 Няма да има особени промени, защото в момента нямам много време и възможност за това, но пък тази много ми хареса как стана, така че ще пусна подобна. Другия път повече - важното е да имаме къде да пишем ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Благодаря на всички ви за хубавите пожелания ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много интересни неща коментирате - чета ви с удоволствие ...  bouquet

# 721
  • Prague Czech Republic
На мен са ми любими турски сериали- Мелодията на сърцето. и Сезони на любовта,  Индийски Цветовете на любовта ми е фаворит както и Светлината, Peace

# 722
  • София
Миха, научила си хинди в БГ?! Това е повече от възхитително! Та това е напълно различен като структура език и е толкова богат, поне така казват индийците, които познавам.
Аз харесах 1001 нощ, но не ме плени така както Светлината и Кармата.

Е учителите ми бяха индийци все пак Two Hearts а и хинди е един от многото им езици. Има много по-богати по стpуктуpа и съдъpжание от него thumbsup

# 723
Миха, съвсем ме заинтригува  кое училище в БГ предлага изучаване на хинди? Представа си нямах, че има такова място. Ти си права - хинди е просто първият им официален език, а втория е английския. Те май тези серии са на тамилски. Всичките им щати си имат език. И понякога не могат да се разберат помежду си, ако са от различни щати и някой не владее хинди- т.е. е по-необразован.

# 724
Миха, научила си хинди в БГ?! Това е повече от възхитително! Та това е напълно различен като структура език и е толкова богат, поне така казват индийците, които познавам.
Аз харесах 1001 нощ, но не ме плени така както Светлината и Кармата.

Е учителите ми бяха индийци все пак Two Hearts а и хинди е един от многото им езици. Има много по-богати по стpуктуpа и съдъpжание от него thumbsup

Аз с удоволствие бих ходила на уроци по индийски, стига да има къде, но май няма. Миха, благодаря, може би ще те питам, вероятно за някой думи, които са ми повече познати, но ако нямаш нищо против, когато мога може да ти пиша лично, да не занимаваме всички с излишни постове.

Иначе аз от турските имам няколко сериала, които освен, че са ми любимите, съм си ги записала на дискове като съм ги сваляла от торенти, понеже са ми прекалено любими и не искам някога да изчезнат. Това са 1001 нощ, Сълзи над Босфора, клетва, Изгубени години. Иначе съм гледала доста други, но последно изгледах Сезони на любовта и с него приключих, щото започнаха индийските. Любов и наказание също ми беше много интересен.

Да не пиша друг пост, Роксис, спокойно, първо се оправяй, темата ще я пуснеш когато можеш.

# 725
Бубе Hug и на мен много ми липсва Бандитка тя си е цяла вселена Hug

Индия ми е толкова интересна като страна, чела съм и съм се итнересувала много. Така че ако имаш някакви въпроси питай, ако знам ще ти отговоря с най-голямо удоволствие.
Езика го почнах още в гимназията, като допълнителен език. Беше ми интересно, нещо различно.

Роска ще пусне темата, просто ще се посвием малко докато почакаме

Миха, това, че си учила хинди в училище е страхотно!  newsm44 Определено Индия е една много различна и интересна страна с много традиции ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се радвам и друг път да споделиш нещо интересно от традициите там ...  Hug Hug Hug

И аз гледам, както турски, така и латино и индийски сериали. На мнение съм, че от всеки тип има както хубави, така и лоши. От индийските любими са ми "Цветовете" и "Светлината" ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Бубе, благодаря за разказа на епизодите по Войо! Сурадж и Сандия са много сладки - когато тя разбра за бебето на Анкита беше толкова щастлива, че двамата със Сурадж започнаха да се гушкат и въртят щастливи по средата на дневната ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts smile3521 Сантош ги завари така и разбира се пак им направи забележка ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green После когато Сандия отиде в дома на Анкита бяха забавни със Сурадж - само се шегуват един с друг. Аз още не съм гледала сериите, но съм гледала на хинди - те само се преструваха, че уж затварят телефона и всеки чакаше другия да звънне.  Joy Joy Joy Вече не могат нито за секунда един без друг - когато са далеч само си мислят за моментите заедно.  Heart Eyes Flushed Flushed Сурадж не се сдържа и отиде при Сандия - тя уж му каза, че има работа и не може да влезе, но после му отвори и го покани. Той така се зарадва - разбра, че се е шегувала. Вътре заедно подготвяха изненадата за посрещането на Анкита и бебето - надуваха балони, закачаха ги и после разглеждаха снимки ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 726
Заповядайте в новата тема!  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=832963.0;topicrefid=19

# 727
Аз вече се подготвям за поредното късане на нерви. Направо ми се повдига от тоя кретен Джагат.

Роксис, благодаря за темата, както и затова, че се стараеш въпреки здравословните проблеми. Скорошно оздравяване още веднъж ти пожелавам, пиша тук, понеже има още малко място.

# 728
  • Варна
Сега Ананди ще се появи май на партито, дано някой каже в какво положение го заварва, че ми е любопитно, пък има само музика

Бубче, Ананди отиде на партито и видя тъпанарина как танцува много интимно с Гаурито. бяха се прегърнали и се поклащаха. гледа ги така известно време с голяма болка изписана на лицето. Джаго като я видя, замръзна и пусна гаури веднага, затича се към Ананди, хвана я за ръката и тръгна да я води извън двора, където беше партито. започна да я пита какво прави тук, защо е дошла, кой и е позволил....в това време ги видя Гаури и хукна и тя при тях да разбере какво става.
 ох, много ме е яд на и на Анандито- мълчи и гледа като коза! абе я си кажи, че си му жена и аккво прави той с чуждото момиче! ще се пръсна направо!

# 729
Сега Ананди ще се появи май на партито, дано някой каже в какво положение го заварва, че ми е любопитно, пък има само музика

Бубче, Ананди отиде на партито и видя тъпанарина как танцува много интимно с Гаурито. бяха се прегърнали и се поклащаха. гледа ги така известно време с голяма болка изписана на лицето. Джаго като я видя, замръзна и пусна гаури веднага, затича се към Ананди, хвана я за ръката и тръгна да я води извън двора, където беше партито. започна да я пита какво прави тук, защо е дошла, кой и е позволил....в това време ги видя Гаури и хукна и тя при тях да разбере какво става.
 ох, много ме е яд на и на Анандито- мълчи и гледа като коза! абе я си кажи, че си му жена и аккво прави той с чуждото момиче! ще се пръсна направо!

На всичкото отгоре каза, че нямала да го издаде на никой и сега лъже, че са ходили на много места, я да съм аз да видиш няма лида го издам? Цяла Индия щеше да научи що за боклук е.

# 730
Роксис, благодаря за темата, както и затова, че се стараеш въпреки здравословните проблеми. Скорошно оздравяване още веднъж ти пожелавам, пиша тук, понеже има още малко място.

Много ти благодаря Бубе !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 731
Здравейте! Искам да попитам, бих ли могъл да гледам някъде, озвучени на български език, епизодите от 1-ви до 21-ви на сериала "Моята карма"? Някой може ли да ми помогне?

Общи условия

Активация на акаунт