Професионални серии за коса - тема 76

• 74 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте вече не знам какво да правя с моята коса. Имам балансирани две серии едната е дисциплин а другата е на redken all soft и коста е една хвърчаща и не ми харесва как изглежда. След това реши , че ми трябва само хидратация и си взех на Philip Kingsley за дълбока хидратация измих се и пак не ми харесва косата . Седи една хвърчаста в краищата без блясък. Не знам къде бъркам и с какво да я мия , много съм объркана. За виниш ползвам само на шу умера олиото .

Малко нападателно съм настроена днес,но първо това нахлуване в темата,без обяснение каква е косата ти не ми харесва. А ти не харесваш косата си,но каква е тя? Суха,боядисана,естествена,с мазен/сух скалп/??? Не сме магьосници тук,нали? Освен това пишеш крайно неграмотно,което ми прави адски лошо впечатление.
Но,за да не бъда съвсем голословна по това,което описваш мисля,че по-протеинова серия ще ти дойде добре,не много силна такава и любима моя е на Напура,ш-н и маска http://www.zlatnaribka.com/napura/vazstanovyavashti,също така ти препоръчвам ш-н и маска на Денсифик,Керастаз http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique.

Съжалявам,че не съм в настроение тази вечер,но ще подхвана и АДРЕНАЛИНКА-към теб имам същите забележки-никакво форумско поведение и пълна неграмотност! Няма препинателни знаци,няма нищо. Само хаотични въпроси,изобщо не си ориентирана във вида на косата ти и купуваш какво ли не,задай си адекватно( и грамотно) въпросите и ще получиш повече съвети,отколкото към момента получаваш. Засичам те в други теми и имам чувството,че току-що си наследила голяма сума пари,която искаш да инвестираш в красотата си,само,че не знаеш в кое по-точно-в грижа за косата ли,кожата ли,тоалети ли....
Извинявам се на останалите.

# 616
Здравейте вече не знам какво да правя с моята коса. Имам балансирани две серии едната е дисциплин а другата е на redken all soft и коста е една хвърчаща и не ми харесва как изглежда. След това реши , че ми трябва само хидратация и си взех на Philip Kingsley за дълбока хидратация измих се и пак не ми харесва косата . Седи една хвърчаста в краищата без блясък. Не знам къде бъркам и с какво да я мия , много съм объркана. За виниш ползвам само на шу умера олиото .

Малко нападателно съм настроена днес,но първо това нахлуване в темата,без обяснение каква е косата ти не ми харесва. А ти не харесваш косата си,но каква е тя? Суха,боядисана,естествена,с мазен/сух скалп/??? Не сме магьосници тук,нали? Освен това пишеш крайно неграмотно,което ми прави адски лошо впечатление.
Но,за да не бъда съвсем голословна по това,което описваш мисля,че по-протеинова серия ще ти дойде добре,не много силна такава и любима моя е на Напура,ш-н и маска http://www.zlatnaribka.com/napura/vazstanovyavashti,също така ти препоръчвам ш-н и маска на Денсифик,Керастаз http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique.

Съжалявам,че не съм в настроение тази вечер,но ще подхвана и АДРЕНАЛИНКА-към теб имам същите забележки-никакво форумско поведение и пълна неграмотност! Няма препинателни знаци,няма нищо. Само хаотични въпроси,изобщо не си ориентирана във вида на косата ти и купуваш какво ли не,задай си адекватно( и грамотно) въпросите и ще получиш повече съвети,отколкото към момента получаваш. Засичам те в други теми и имам чувството,че току-що си наследила голяма сума пари,която искаш да инвестираш в красотата си,само,че не знаеш в кое по-точно-в грижа за косата ли,кожата ли,тоалети ли....

Много се извинявам, че съм те засегнала не съм искала да те обидя. Аз съм писала в темата но не постоянно. Косата ми е на кичури нормална с тънък косъм но гъста . Не използвам преса за коса .

# 617
  • Щастлива мама на 3 слънца

Съжалявам за лошото впечатление.
Пиша само от телефона .на главата ми са  две деца .кой дърпа кой иска да пише. ... и бързам да питам каквото ме интересува.
За парите...обратното. нямам в излишък . Влизам питам заменям и пробвам.
Нормално е човек когато започне да се интересува от по качествена козметика и по скъпа да пита . Знам ,че задавам доста въпроси точни и ясни. Но срам ме срам тепърва навлизам в разкрасяване то. Бързам ,защото искам преди да се роди 3 дете да имам и крем за лице и шампоан. После знам какво ме чака.
Съжалявам ако съм те засегнала нещо
Знам ,че повечето теми и повечето дами се дразнят от нови хора и нови въпроси.

# 618
Момичета, влизам да споделя за първото си голямо разочарование от продукт на лореал - кремът про кератин рефил. На 7 март в златна рибка се чудих каква термпзащита да си взема и девойката ми каза, че който е използвал форс вектора и му е харесвал и този ще му харесва. Да, ама не. По отвратителен крем не съм си слагала на косата. Сега му дадох 3 шанс и резултатът същият - седи мазно, лепкаво малко, едвам се изсуших като двойно повече си играх с изправянето. Направо ужас!!! Обвинявах маските до сега, викам не може да е от крема, но точно в него е проблема. Пробвах с леки продукти преди него, със силно хидратиращи и сега направих страшно напротеинчване и едно и също се получава.
Къде бъркам? Не слагам и много. Само 1 път може би, даже и тогава сложиш, колкото слагам и от други термозащитни кремове. Следващите 2 пъти по много, много мъничко.
Това нещо хич не ми харесва. Освен да го пратя в размените, но е чисто новичък и направо ми е жал. Sad
Някакъв трик да споделите как да се разбера с това чудо на лореал  Thinking

# 619
Извинявам се още веднъж за острия тон,но някои неща правят впечатление,а аз просто съм и от много години тук.

cveti23, сравнявайки про-кератина с форс вектор-а,ме върна назад,в началото,когато пуснаха форс вектора. На мен продуктите от серията ми действаха по абсолютно същия начин-лепнеха,сплъстяваха и омазняваха.

# 620
Наистина беше отдавна, но нямам спомен с форс вектора да е било така. Изхабих си го докрай с кеф.
Почудих се малко този или крема абсолют и сега така ме е яд, че не взех другия. Абсолют си е мойта серия на лореал.
Значи с каквото и да пробвам преди това, след това, като не сме се харесали, така ще си остане...с две думи да си търся нова термозащита  Laughing Laughing

# 621
Стария крем Абсолют много ми харесва,но пък няма термозащита.
Сега искам да пробвам Дисциплин,ама се надявам да го получа от размяна,че много ми станаха несполучливите продукти май.
Сметаната на Милк Шейк имаше ли термозащита?

# 622
  • София
Моят фризьор ми слага за термозащита протеиновия спрей на Label M и много ми допада, не утежнява косата изобщо и много свежо мирише. На марката има още 2 вида спрей пак за термозащита и сешоар, но аз реших да поръчам този, който той използва: http://www.zlatnaribka.com/proteinov-sprey-labelm-protein-spray- … D0%B2%20label%20m

Не мисля, че сметаната има термозащита. Аз лично се отказах от кремовете за термозащита, предпочитам спрей.

# 623
Здравейте момичета, много ми харесва аромата на серията Дисциплин на Керастас, някой знае ли подобен парфюм?  Heart Eyes

# 624
Знам ,че повечето теми и повечето дами се дразнят от нови хора и нови въпроси.
Тук не си права. Всеки в даден момент е бил нов. Става въпрос за влизане без да се прочете и един пост назад, а точно в предишни теми има много информация (и да, всеки няма време, на никой не му се занимава да рови сам, друго си е на готово, но като имаш време да следиш за отговори на въпросите си, значи имаш време и да поразгледаш). Постарали сме се и на първа страница да сложим линкове към основното необходимо, което е добре да се знае преди да се пита. Дразнят еднотипните въпроси, чиито отговори вече многократно сме коментирали. Най-малкото търсачката на форума дава много отговори. Пресен пример ми е Линда , която също наскоро се включи в темите. И се включи адекватно, четейки назад и питайки за неща, които не са коментирани. Аз също преди да се включа в дадена тема се запознавам предварително с информацията и потребителите, които пишат в нея. Съжалявам за спама.

# 625
Моят фризьор ми слага за термозащита протеиновия спрей на Label M и много ми допада, не утежнява косата изобщо и много свежо мирише. На марката има още 2 вида спрей пак за термозащита и сешоар, но аз реших да поръчам този, който той използва: http://www.zlatnaribka.com/proteinov-sprey-labelm-protein-spray- … D0%B2%20label%20m

Не мисля, че сметаната има термозащита. Аз лично се отказах от кремовете за термозащита, предпочитам спрей.
Споменавайки спрей термозащита, скоро си купих на Алтерна Термо спрей, и съм много доволна, но цената му е малко висока.

# 626
Последните две термозащити, които използвах бяха крема дисциплин на алфапарф и кератинов спрей на saphir. Като по-евтини продукти не мислех, че ще ми харесат, но много добре се справяха и със защитата и резултатът ми харесваше. И цимента съм използвала - бях много доволна.
Предложете ми термозащитата. С права коса съм, но всеки път изпичам със сешоар. Обичам идеално изправената коса. Предпочитам крем.
Какво мислите за гела за изправяне на лакме?  Думата гел ме притеснява малко, но щом няма фиксация дали ще ми свърши работа  Thinking

# 627
Момичета, аз пак да си задам въпроса относно спрей за обем за корените, назад бяха чела добри отзиви за Redken Rootfool. Колебая се и за 48 часовия на Алтерна. Косата ми е права с бързо омазняващ се корен и търся продукт който не отежнява. Лилавата топка на Tigi не ми е фаворит. Благодаря предварително  bouquet

# 628
cveti23, за термо под формата на крем аз бих ти препоръчала бамбуковия "спрей" Алтерна-така го водят ,но си е крем ,пръска се на ръцете. Много е икономичен и определено много хубаво предпазва ,скоро си презаредих нова опаковка. Предната я ползвам почти цяла година , а косата ми е почти до кръста вече.

# 629
Здравейте момичета, много ми харесва аромата на серията Дисциплин на Керастас, някой знае ли подобен парфюм?  Heart Eyes
На мен Cartier Baiser volé ми ухае точно като Дисциплин  Heart Eyes Но имай предвид, че връхните нотки нямат нищо общо. Ароматът на Дисциплин го усещам около 20-30 мин. след като го пръсна на китката.

Aya39, спрея на Редкен за обем в корените го имам и не съм впечатлена изобщо. Аз обем не видях, но поне не утежнява и не прави косата мръсна. Освен това ухае свежо. Nad_tab си спомням, че много го харесваше. При нея явно прави и обем, не знам Grinning
По-добър ефект откъм повдигане на корените имах от спрея на Йожен Перма - http://arlen.bg/product.php?ProductID=524. В началото като си го купих, много го харесвах - правеше ми хубав обем без лепнене или втвърдяване и не пропусках да го използвам след всяко миене. В последствие се появи едно усещане за мръсна коса след употребата му. Не знам на какво се дължи тази промяна в начина, по който ми действа, но определено го детронирах и сега изобщо не ми е любимец.

P.S. Изцяло подкрепям казаното от Фрея Peace

Общи условия

Активация на акаунт