Професионални серии за коса - тема 76

• 74 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Аз така и не можах да схвана логиката на тези опаковки по отношение на отварянето им - за бамбуковите серии на Алтерна говоря. Махам целия капак и така ползвам шампоана. Дори и да става по друг начин, ми се струва, че има нещо недообмислено в опаковките, крайно евтинеещо, неподобаващо за тази цена.

# 601
И на мен не ми харесват опаковките на шампоаните на Алтерна. Използвам ги, като отварям капачката. Но пък иначе съм много доволна от продуктите. Heart Eyes

# 602
  • Бургас / София
И на мен не ми харесват опаковките на Алтерна. Напоследък косата ми си взе много от Рипейър и сега се завърнах на Денсифик и няма такова пресушаване и дразнене на скалпа, така както с Рипейър. Слагам и маска за скалп на Mediceuticals . Много е важно след време как ще ти се отрази даден шампоан, дори и на момента косата ми да беше по добра с Рипейър. Така за мен Денсифик е най доброто което съм изпозвала и ще си купя 3-та опаковка. С Рипейър човек може да направи 1 месец, но повече не. Това е сигурно защото шампоанът е адски силен и направо ти пресушава скалпа и произвежда повече себум, даже и пъпка имах..

# 603
  • София
аз затова обичам да сменян шампоаните защото косата се пренасища с един и същ. в момента ползвам алтерна рипеър и съм много доволна но все пак трябва да се сметя и по този повод съм се огледала в шампоаните living proof, но съм в голяма чуденка кой да избера от трите -дали living proof full, living proof restore или living proof frizz.
някой ако може да даде отзиви за тореспоменатите шампоани ще бъде чудесно  Grinning Party

# 604
  • Бургас / София
Да, но Денсифик го използвах 1 година без прекъсване и нямах оплаквания  Peace

# 605
Здравейте, момичета   bouquet. Аз докато се включа, тя темата отишла към края си  Blush
Все пак да отговоря на въпросите:

1.Кои са любимите ви ”финиш” продукти? Любими стилизиращи продукти? - В момента олио на Редкен, но съм доволна от Макадамия, Керастаз (златното), Митик Ойл. Ползвам и спрея за блясък на Напура.

2.Кои са най-ефективните продукти, които сте използвали срещу косопад? - Друго, освен шампоана за временен косопад на Напура, не съм пробвала. Имаше ефект от него, но и косопада ми не беше силен, а нормален сезонен. Стилизиращи продукти не ползвам.

По повод коментарите за коприната на Чи с червената капачка се сетих, че имам малка опаковка-подаръче и онзи ден я пробвах. Не ми е за пръв път, но съм забравила. Чудесна е, много хубаво ухае, дава блясък и гъвкавост и подреди косата перфектно  Peace

Учудва ме това премиване и дразнене на скалпа, което получавате от шампоаните на Алтерна  Thinking. Нали са по-висок клас във всяко едно отношение?

# 606
Здравейте, момичета   bouquet Имам едно питане. От седмица на сам като си измия коса и сложа маска ми става много хвърчаща. На какво се дължи това?  newsm78 Ползвам маска Макадамия и възстановяващият шампоан на Афоджи и само веднъж в седмицата протеина пак на Афоджи.

# 607
  • София
На мен капачките на Алтерна не ми пречат. Завъртам и отварям. Нямам проблем. Принципа е, че по този начин мембраната пречи на навлизането на бактерии в продукта, а банята като влажна среда ги има в изобилие, колкото и да се чисти.  Маските са си както всички други - в бурканче, та в този смисъл не виждам причина за тези опаковки.
Но такива са и опаковките на шампоаните на Keune So Pure серията. Явно има някакъв смисъл.
Измих се за първи път с Keune So Pure за стимулиране на скалпа и обем и ще споделя впечатлрние в следващ пост, че сега излизамни няма да имам време.

# 608
  • Сандански
Loving..., какво олио на Редкен използваш и хидратиращо ли е или е по-скоро протеиново?

Здравейте, момичета   bouquet Имам едно питане. От седмица на сам като си измия коса и сложа маска ми става много хвърчаща. На какво се дължи това?  newsm78 Ползвам маска Макадамия и възстановяващият шампоан на Афоджи и само веднъж в седмицата протеина пак на Афоджи.

Маргарита, на мен косата ми става така, когато не ми достига протеин (в случаите, когато ползвам хидратиращи или балансирани продукти) или когато косата ми е премита, тоест използвала съм прекалено агресивен шампоан. 

Да се похваля, че вече съм готова за лятото. Mr. Green Взех си слънцезащитен комплект на Шварцкопф - маска, шампоан и спрей-балсам, опаковани в много симпатичен несесер от fragrancedirect.com

# 609
  • Щастлива мама на 3 слънца
Loving..., какво олио на Редкен използваш и хидратиращо ли е или е по-скоро протеиново?

Здравейте, момичета   bouquet Имам едно питане. От седмица на сам като си измия коса и сложа маска ми става много хвърчаща. На какво се дължи това?  newsm78 Ползвам маска Макадамия и възстановяващият шампоан на Афоджи и само веднъж в седмицата протеина пак на Афоджи.

Маргарита, на мен косата ми става така, когато не ми достига протеин (в случаите, когато ползвам хидратиращи или балансирани продукти) или когато косата ми е премита, тоест използвала съм прекалено агресивен шампоан. 

Да се похваля, че вече съм готова за лятото. Mr. Green Взех си слънцезащитен комплект на Шварцкопф - маска, шампоан и спрей-балсам, опаковани в много симпатичен несесер от fragrancedirect.com

Може ли линк към продукта.
На мен от макадамия ми ставаше така косата

# 610
Някой ползвал ли е това и доволни ли сте?Дали наистина е безвредно и придава блясък  newsm78  http://www.zlatnaribka.com/lakme/glants-za-kosa-lakme-gloss-s-vklyuchen-oksidant

# 611
Мия си косата 2 пъти в седмицата (най- много 3 пъти ако е наложително). Както казах използвам протеин, но маската ми е хидратираща. Чудя се дали не е от нея  Thinking

# 612
  • Сандански
Цитат
Продуктът не е наличен вече в сайта, но предполагам скоро пак ще го заредят!
http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-bona … -kit/invt/0059226

# 613
  • Щастлива мама на 3 слънца
Цитат
Продуктът не е наличен вече в сайта, но предполагам скоро пак ще го заредят!
http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-bona … -kit/invt/0059226
мерси само да си преведа какво има точно в него Simple Smile

# 614
Здравейте вече не знам какво да правя с моята коса. Имам балансирани две серии едната е дисциплин а другата е на redken all soft и коста е една хвърчаща и не ми харесва как изглежда. След това реши , че ми трябва само хидратация и си взех на Philip Kingsley за дълбока хидратация измих се и пак не ми харесва косата . Седи една хвърчаста в краищата без блясък. Не знам къде бъркам и с какво да я мия , много съм объркана. За виниш ползвам само на шу умера олиото .

Общи условия

Активация на акаунт