Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Джия, аз ако изям 3 кг плодове със сигурност ще се пръсна.. #Crazy

Повече от 2 праскови на веднъж не мога да поема..
Днес съм хапнала следното:
- 2-3 резена пъпеш сутринта и кафе
- едно сурово какаово барче към 11 ч
- после фитнес
- към 15 ч една немалка салата от авокадо, домати, зелени чушки, маслини и малко моцарела
- в 17 ч малко шоколад

Към момента изобщо не съм гладна, но може вечерта пак малко пъпеш и сурови орехи ако огладнея.

# 211
 Embarassed И аз ям по 1 кг. плодове на ден.
А салатата ми е от голяма краставица и 2 домата.

Стоя си на същите килограми.

# 212
Embarassed И аз ям по 1 кг. плодове на ден.
А салатата ми е от голяма краставица и 2 домата.

Стоя си на същите килограми.
От колко време ядеш това? И ако имаш малко килограми за сваляне винаги е по- трудно.
Като цяло не е лошо едни изследвания на хормони да си направи човек. Аз миналата година последно си правех.

# 213
Трети ден  Grinning
Хапвам и по 1 пакетче солети или солени бисквити или 100 гр. сурово кашу.
Имам много за сваляне. Правила съм изследвания на хормони - всичко е наред.
По-бързо свалям когато имам 2 часа  физическа активност на ден.
 Сега ме болят вените и не мога да тренирам от 1 седмица.

# 214
Трети ден  Grinning
Хапвам и по 1 пакетче солети или солени бисквити или 100 гр. сурово кашу.
Имам много за сваляне. Правила съм изследвания на хормони - всичко е наред.
По-бързо свалям когато имам 2 часа  физическа активност на ден.
 Сега ме болят вените и не мога да тренирам от 1 седмица.
Ех то трети ден...  #Crazy
Според мен си минала малко на крайност. Не е хубаво изведнъж да се лишиш от всичко, после ще стане едно наваксване на веднъж, мисля че много хора са минали от там.
И с това количество храна, 2 часа във фитнеса няма да издържаш. Спортуваш ли много трябва да се храниш.
Аз съм вегетарианка, но не съм суровояд.
Ако и ти си така, мога да ти предложа варианта с който аз отслабнах.
Просто махнах калоричните неща от менюто си.
Ядох само готвени неща и салати, просто без хляб, мазно, сладко...
Примерно за обед си взема спанак с ориз и някаква салата. За вечеря пак нещо готвено или зеленчукова супа.
Ако огладнееш някое плодче, сега избор колкото искаш.
Внимавай с ядките според мен, ограничи се примерно до 50гр орехи на ден.
Аз минах на правилният начин на хранене за вашата кръвна група, и съм много доволна, разнообразно ми е, и доста приятно.  Peace

П.П. Това е от мой личен опит, не си налагам мнението на никой. Аз свалих 13кг за 2 месеца съобразно този начин.

# 215
Джия, аз ако изям 3 кг плодове със сигурност ще се пръсна.. #Crazy

Това трябва ли да ме интересува?   Rolling Eyes Или да се чувствам виновна? Споделих, че имам емоционално хранене, а ти най-нетактично реши да коментираш.

Много момичета изяждат по 2-3 кг плодове и зеленчуци на ден. Не знам защо реши да ми се подиграваш обаче.

# 216
Много момичета изяждат по 2-3 кг плодове и зеленчуци на ден.

Не знам дали беше подигравка или просто непремерено учудване, което доведе до неразбиране в интернет пространството  Peace А и EXQUISITE е сигурно 45-6-7 кг, което изисква доста по-малко калории от моето 58-9 килограмово тЕло  Mr. Green Аз също мога да изям 3 килограма плодове и салата в рамките на един ден Wink И нито ще се пръсна, нито ще съм преяла  Blush Даже салатката мога и със сиренце да я хапна  hahaha

Пък солетите и солените бисквити по-горе дори не знам как да ги коментирам  newsm78 Джънк в чиста форма къде му е мястото в тема за веганизъм и спорт ... както и да е, всеки си има глава на раменете Wink  Peace

# 217
И непремерено учудване да е, стана ми обидно.

# 218
И непремерено учудване да е, стана ми обидно.
така де, разбрах те, но исках да ти кажа, че едва ли е било с цел подигравка и умишлена обида и да не се товариш с тази емоция  Peace

# 219
Джия, по-добре 2-3 кг плодове+зеленчуци, отколкото анорексичното хранене на EXQUISITE. Независимо колко е килограма, това, което е дала като количество ядене за деня е под 500 калории! Представям си колко енергия има и на какви обороти функционира тялото й  Peace

# 220
  • Пловдив
Джия, по-добре 2-3 кг плодове+зеленчуци, отколкото анорексичното хранене на EXQUISITE. Независимо колко е килограма, това, което е дала като количество ядене за деня е под 500 калории! Представям си колко енергия има и на какви обороти функционира тялото й  Peace
.    Peace  Peace
Извинявам се,че нахълтвам в темата, но менюто на Екскуизит е повече от глад и по мое мнение. Всеки си знае, но това не е нещо,което да бъде препоръчвано като здравословно хранене. Peace

# 221
Джия, последното което би ми минало през ума е да ти се подигравам..Приеми
 извиненията ми.
Просто се учудих, защото за мен това са наистина големи количества.
Тук сме за обмен на мнения и взаимопомош, а не да си налагаме възгледите..  bouquet

Колкото до това
:
Джия, по-добре 2-3 кг плодове+зеленчуци, отколкото анорексичното хранене на EXQUISITE. Независимо колко е килограма, това, което е дала като количество ядене за деня е под 500 калории! Представям си колко енергия има и на какви обороти функционира тялото й  Peace

Дадох пример от вчера, защото предната вечер имах обилна и късна вечеря и определено ми беше тежко през деня. Колкото до калориите - как точно ги изчисли?  Joy
Не ги броя, а слушам тялото си. 50 кг съм, от които 35-мускули.

# 222
Джия, и аз ям по 2-3 кг плодове и зеленчуци. Нямам подуване. Затова и попитах как ги приготвяш. Обикновено се получава подуване, когато комбинираш плодовете или зеленчуците с много мазнина.

Котън, къде са ти зеленолистните? Калориите ти като цяло са малко. Ако нямаш достатъчно калории, тренировките ти няма да са пълноценни. Какво ядеш преди тренировка?

Извинявам се,че нахълтвам в темата
Люба, няма защо да се извиняваш. Тази тема е публикувана в обществено достъпен форум.

# 223
Колкото до калориите - как точно ги изчисли?  Joy
Не ги броя, а слушам тялото си. 50 кг съм, от които 35-мускули.
Моли се да не си на 50 кг с 35 кг активно тегло, защото това означава, че имаш 15 кг мазнини и следователно 30 % от тялото ти е мастна тъкан !

Калории изчислявам без да се замисля  Laughing

# 224
Развесели ме..
И нека да не го превръщаме в спор, плс..
В отлично здраве и форма съм и не това е темата..
Хапвам често и по малко, или по-рядко и по-обилно. Както го чувствам.
Старая се да са предимно сурови храни, но не съм вманиачена. Утре сме на американско барбекю и ще тъпча стекове, но поне с чиста съвест, че са био.

Общи условия

Активация на акаунт