Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 514
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Нищо й няма, но все пак е чиста захар. А след сокоистискването - и фибрите в целулозата  заминават.

# 676
Нищо й няма, но все пак е чиста захар. А след сокоистискването - и фибрите в целулозата  заминават.
Съгласна съм. Фибрите подпомагат пречистването на тялото по много начини, така че е по-добре да останат.

Starrydream, защо не направиш един режим на смутита?

# 677
Замислихте ме с тези захари в цитрусите....а в морковите, цвеклото да не са по малко?

# 678
Не са. Аз затова рядко пия изстискан сок.
А и моркови почти не ям, заради високият гликемичен индекс.
Цвеклото с ябълка и лимон го комбинирам.

# 679
Момичета, приемате ли нови членове?  bouquet
От доста години съм веган, но от съвсем скоро започнах да тренирам сериозно и още ми е мъгла как се променя храненето при интензивно натоварване. Темичката е много полезна - супер сте Simple Smile

# 680
  • София
Е то какво излиза, само на целина и зеле трябва да караме по тази логика...

# 681
Момичета, приемате ли нови членове?  bouquet
Добре дошла! Питай, ако имаш въпроси.

Е то какво излиза, само на целина и зеле трябва да караме по тази логика...
Аз ям и моркови, и цвекло, и всякакви плодове, бобови, зърнени, ядки, семена. Лишението от определена група (примерно скорбяловите) трябва да е продиктувано от съществуващо заболяване (примерно диабет или цьолиакия).

Има голяма разлика в начина по който се усвояват рафинираните захари и тези, които идват в ествената си форма - в комплект със съответните фибри, фитохимикали, витамини и минерали.

# 682
Има голяма разлика в начина по който се усвояват рафинираните захари и тези, които идват в ествената си форма - в комплект със съответните фибри, фитохимикали, витамини и минерали.

Само ако имаше как повече хора да го разберат точно този факт Sad

# 683
Не помня вече в коя тема говорихме за ползите от босоногото ходене/бягане и естественото движение изобщо. Помня само, че някой изкоментира нещо от сорта, че нямало по-грозни обувки от (любимите ми) Вибрам Файв Фингърс. В тази връзка попаднах на една леко комична и доста провокативна реклама, която задава въпроса "Не е ли странно, че хората смятат петопръстите обувки за странно изглеждащи?"

Напоследък предпочитам да тренирам навън. Пролетта и есента са идеалните сезони за целта: хем можеш да си по без ръкав, хем не ти е нито жега, нито студено. Излизам с гиричките и правя упражненията на Джо Дилън.

# 684
Момичета предложете хубава програма за стягане на дупе,крака,корем и оформяне на релеф и ръце. Нещо което да мога да правя у дома и да не е дълго. Йогата вече не ми стига.

# 685
Нивеа, Fitness Blender имат чудесни кратки комплекси със собсвена тежест. Използвай филтрите, за да откриеш тренировки, които отговарят на твоето ниво и свободно време. Можеш да работиш за цяло тяло или за отделните мускулни групи.

Аз напоследък прекрвам повечето от тренировъчните си часове в ходене, Лес Милс и йога. Започвам да въвеждам и primal/animal flow.

# 686
Фея благодаря ти. Надявах се да се включиш.

Може ли да кажеш по вече за Лес Милс?

Колко време на ден отделяте за тренировка?

Това последното не е ли Ци гун?

Аз колкото по вече тренирам толкова по вече искам  - не мога да повярвам как само йога за няколко месеца промени формите ми. И това разбира се ми харесва и искам още по силна да бъда. Аз съм гъвкава но не съм силна.

Фея беше споделяла за някаква програма която е отговорна за релефа на мускулите ти.
Фея беше казвла з

# 687
Нивеа, Лес Милс е комплекс от силови упражнения, при които се правят много повторения с малка/средна тежест. Благодарение на TDI вече две години правя Боди пъмп поне по веднъж на седмица.

Animal Flow не е цигун. Много са различни като стил.

Упражненията, които и досега си остават част от тренировъчния ми режим са тези на Джо Дилън. Ето тук съм обяснила.

# 688
Фея, благпдаря. Купих лепящи 1 кг-ви гири. Много ми е трудно, тежки са ми. дали да ги сменям или да правят  по малко бройки?

Не ми е ясна схемата обаче. Не знам точно как се правят движенията. Дали може да ми прати някой видео как ги прави?

А за крака и дупе с гирите какво мога да правя?

Уффф, съвсем в началото съм и имам много неясноти и въпроси....надявам се на помощта ви.

След седмица правя 1 год веганство без глутен...неусетно мина.

# 689
Нивеа, честита годишнина!

Щом еднокилограмовите гири са ти тежки, започни с бутилки за вода от по 1/2 литър.

Какво не ти е ясно за движенията? Казвай, ще помагам с обяснения.

За крака и дупе можеш да започнеш със собствена тежест. Виж тези комплекси.

Общи условия

Активация на акаунт