Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Аз ще ти отговоря, защото съм го правила  Grinning Т25 е тренировъчна програма на фитнес инструктора (когото много харесвам  Embarassed ) Shaun T. Тренировките в програмата са по 25 минути всяка и са разделени на три етапа, като всеки етап набляга върху различни мускулни групи.

# 706
Мерси, No me ames.
Тези двд-та мм си ги поиска преди три години за една Коледа и аз тогава направих една тренировка с него. На другия ден така ме болеше всичко, че ето почти три години ми трябваха, за да се престраша пак  Laughing

Wilken, а де. ММ за разлика от мен и месо яде. Ама гледа реклами по телевизията и иска да си вземе нещо да пие след тренировка. Иска да отиде до магазин да разгледа какво имат, а отиде ли, със сигурност нещо ще му пробутат, та затова исках малко да се информирам.

# 707
Къде могат да се видят тези тренировки т25?

Аз все още търся моите за корем, крака, дупе. За ръце намерих поне. Въпреки че се оказа че не ги правя правилно...ама като сама се уча, така е.
Та споделяйте любими тренировки, дано избера нещо.Simple Smile не че и сега не правя, ама така на сила.

.

# 708
Къде могат да се видят тези тренировки т25?

Аз купих двд-тата преди три години за коледен подарък на половинката. Легално не вярвам да се разпространяват в интернет, иначе ги има в амазон. Не знам къде биха могли да се намерят иначе... торенти?

# 709
Виж в първия пост на темата Тренировки в домашни условия, където се посочват Нашите треньори. Там са изброени различни треньори и има линкове за сваляне на тренировките им.

# 710
Ха! ДжейнHug

Понеже сме на един и същи пазар, ще мога да ти дам адекватен списък.

Ако мъжът ти иска да приема допълнително протеин (тренрира много усилено със сериозни тежести?), тогава вариантите ти са няколко:

1. Да правиш смутита с цели растителни продукти: чия, киноа, тъмни зеленолистни и пр.
2. Да добавяш тофу, за предпочитане organic silken. Може и firm, extra firm... Nasoya имат даже и sprouted super firm версия. Whole Foods също предлагат био тофу от тяхната марка 365.
3. Да купите качествен растителен протеин на прах, например Sunwarrior или Vega. PlantFusion Phood пък претендира да съдържа всичко, което е нужно за балансирано хранене.

Аз лично избирам първите два метода, защото храните са в най-близко до естественото си състояние.

Мъжът ти може, ако има желание, да прочете или да вземе на OverDrive книгата Proteinaholic. Необходимостта ни от белтъчини е силно преекспонирана.

# 711
Не виждам в първия пост наши тренъори...аз ли недовиждам или в тази тема няма.

# 712
Не виждам в първия пост наши тренъори...аз ли недовиждам или в тази тема няма.
Не в нашата тема  Grinning а в съседната - Тренировки в домашни условия.

Ето линк за сваляне на Т 25
https://thepiratebay.org/torrent/8755422/Focus_T25_Alpha__Beta__ … 56_-_MP4_-_DVDrip

# 713

Страхотна си, както винаги  Hug

# 714
Как сте, момичета? По-лесно се тренира, като е есен и не е толкова жега навън, нали?

Дъждовете обаче ме върнаха в спортната заличка на входа...

След тренировката (ползвах тежести) днес пих това смути: червен драконов плод, тофу, чия, банани и манго. След пюрирането добавих прясно изцеден сок от червено цвекло. Поръсено с какаови зърна и коноп.

# 715
Здравейте,
Ако приемате нови тук съм.
Веган съм и съм на хр.режим изготвен
от Богомил Йорданов.
Доста се постара човека докато ми изготви режима.Колебая се за хр добавка(соев протеин за вегани)някой ползва ли ги?И мога ли да изместя 1 хранене(например вместо обяд доза протеин)

# 716
Добре дошла, Мария.

Аз не бих препоръчала добавка протеин, освен ако не става дума за сериозно трениращи бодибилдъри. Едно, че по принцип всички силно обработени храни не са добра идея, а протеинът на прах спада в тази категория, понеже той е много далеч от първоизточника си. И второ, щом имаш хранителен режим, за него сигурно са взети предвид и сегашната ти форма, и целта ти, и начина ти на живот.

# 717
Благодаря фея,
Тренирам 6 дни в седмицата(силови упражнения 20мин кардио)
Протеина е веднъж на ден и то след тренировка.
При хр ми режим са ограничени въглехидратите
Та затова и попитах за мнение.

# 718
Благодаря фея,
Тренирам 6 дни в седмицата(силови упражнения 20мин кардио)
Протеина е веднъж на ден и то след тренировка.
При хр ми режим са ограничени въглехидратите
Какъв ли е веган хранителният режим, в който са ограничени въглехидратите? Защото 90% от веган храната е високовъглехидратна. В 10-те процента спадат ядките, маслините, авокадото, рафинираните масла.

Ако е гурме суровояден режим, тогава разбирам. Там калориите са основно от мазнини.

Тренировките ти всеки ден ли са с различни комплекси?

Дано нямаш против въпросите ми. Искрен интерес имам. За пръв път попадам на човек, комуто е направен режим от спорт + веган хранене.

# 719
Фея,позна
Предимно салати,спанак,леща,киноа ядки
Соя мляко но на био органик(всички продукти са био)
Въпросите не ми пречат:)
Да всеки ден имам програма натоварваща определена група,със завършващо 20 Мин кардио.
Много се чудих кой да избера Румяна или Богомил.
При Румяна се отслабва,но кожата се отпуска(поне което видях на снимки )
Упражненията са и със собствено тегло(и за 40 Мин ) няма как да се стегнеш.Мое мнение което се базира на снимки от сайта и.
Тренировката ми сега е час и половина
Много съм доволна.Не очаквах Simple Smile

А при Богомил има стягане и оформяне на тяло.

Общи условия

Активация на акаунт