ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 921
  • 783
  •   2
Отговори
# 435
Аха, мерси Hug
Сега мога да спя спокойно, че знам за какво е Mr. Green
Аааа, спи си, спи си  Hug Hug

# 436
Мълчание в темата, значи сте добре Hug
Вчера бях при психиатъра ми. Да минавам по 2 оропрам, понеже 1 и 1/2 не действат както трябва. Както на него му се иска де Wink
Написа ми и ксанакс. В две аптеки го нямаше и си казвам, айде и той зачезна в небитието. Но в третата го имаше Wink

Хубав ден, момичета и момчета Hug

# 437
      Аз  пък от два дни замених Золофта със Стимулотон, и до тук се справям добре.От днес обаче трябва да спра обедната доза Ксанакс и да я заменя с Флуанксол,но май ще отложа за два-три дни.Времето при нас е облачно с изгледи за дъжд,а мен дъжда и влагата ме подтискат и задушават,затова мисля да  изчакам малко.

И от мен хубав и спокоен ден  lovekiss

# 438
Джери "вчера бях при психиатъра ми" много делово прозвуча, що така  Grinning

Аз не пиша, щото при мен всичко по старому.

# 439
Джери, и на мен тази методичност в отбелязване на мероприятието не ми допадна  Crossing Arms ииииииииии той кво???
Уондър, щом до сега нямаш проблем, значи го приемаш. Когато ми се наложи преди години да заменя стимулотон със золофт-още първият ден ме бяха хванали бясовете.
По колко стимулотон пиеш?

# 440
Wonderrr, много се радвам,че преминаването от едното на другото не ти е проблемно! Стискам палци да си още по-добре  Grinning

# 441
Гала, май при всички ни е така с тази бърза пролет Hug

Нищо няма да казвам пък Crossing Arms
Ми седнах, той тръгна с ключа към вратата. Казвам си - е сега пък,  без как си, що си ли ще се почваме. А той отивал да вземе кафенце да пийнем и да полафим Laughing
Обсъждахме пътешествия и статии Laughing
Точно преди една година отидох за пръв път при него. С това ми темпо на сваляне ще го вкарам в леглото като вече не може Joy

Откакто, от снощи, имам ксанакс в джоба вече нищо ми няма.

# 442
  2 таблетки от 50мг золофт замених с 2 таблетки от 50мг стимулотон,ами не усещам за сега разлика и дано не я усетя. Simple Smile  По-скоро се притеснявам за смяната на ксанакс с флуанксол.  Ксанакса го смъкнах от 4 таблетки от 5 мг. на 3 приема по 1/4 от 5мг., и сега единия прием трябва да го заменя с флуанксол ,но......знам си,че ще има мъки. Sad  затова искам да съм максимално във форма,за да се справя.

# 443
Флуанксолът много успива, аз затова замених ксанакса с хлорпротиксен. Уондър, от колко време пиеш ксанакс? Аз съм на 3 по 50 стимулотон, но май ще го увелича на 4 ако разбера, че влошаването ми не се дължи на пролетта....
 Ми, Джери......тоооооо, да не стане обмен на ченета, мила, с твоите темпове  Joy

# 444
   Направо ме е срам да кажа-6 месеца го пия ксанакса  Embarassed,но това го отчитам като грешка на първия ми лекар.    Али,ми то на мен сега ми е непрекъснато сънено и унесено,а така като казваш за флуанксола,че успива ще стане една..... Rolling Eyes newsm78

А това за ченетата направо ме развесели яко   devil

# 445
Няма проблем. По принцип ксанакс не е толкова страшен и пристрастяващ като ривотрила. При нас са идвали хора, които са пили по година и лесно са се отказали.....но за ривотрил историята помнииии...... не ми се коментира, Аз затова се чудя, защо толкова хора страдат за него. Ами мен ксанакс не ме успива, дори го пия за стимул при срещи, когато трябва да говоря пред много хора.....но да, с флуанксол съм заспивала на работното си място.

# 446
  • Варна

Momicheta da vi popita kakvo piete za glavobolie,tyi kato po4ti vsi4kisa ne savestimis antidepresantite kat nurofen,ibuprofen,acefein,kafetin forte...a analgna i paracetamola sa mi slabi ?

# 447
Траете си, а  Hug
Само не ми казвайте, че в тези хубави почивни дни си бяхте и ще сте си вкъщи. Гала я знаем, че по француско Hug
Аз бях по Родопите, върнах се. Спокойна (учудващо), заредена и искам пак, пък Laughing
На по 2 оропрам съм, едно ми е готино, едва ли е от него, няма и седмица да съм на 2.
Имам един съвет и после ще пусна снимки Hug

# 448
А къде е съвета, хулиганке?

# 449
Али, ама и аз се изразявам един път - научен съвет имах у съседната стая. Не да Ви давам акъл Wink
Не мога да влезна във фейса да сложа снимки. По-късно.

Общи условия

Активация на акаунт