ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 832
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Другия вариант е да се направи комбинация от лекарства щом монотерапията не дава нужните резултати.

# 646
нели, а имаш ли въобще подобрение от АД?
Единствено от анафранил, но след спирането му всичко по старо му. Затова търся Добър психотерапевт за да съчетаят лечението.
Аз ходя на психотерапия при Борислава Крендева работи в клиника Торакс на фритьоф нансен В София срещу НДК се пада.и съм много доволна .А от лекарствата и аз нямам никакво подобрение !

# 647
Аз днес ходих при Ваня Овчарова и съм доволна! Благодаря на съфорумката, която ми я препоръча.  bouquet

# 648
Другия вариант е да се направи комбинация от лекарства щом монотерапията не дава нужните резултати.

Как се съчетават? Вече незнам какво да правя при психиатъра връща ми стари лекарства, а от анафранила получих удебеляване на черния дроб и няма как да го върна. Незнам вече много съм объркана.

# 649
Нели, аз наистина не съм човека който може да ти помогне с комбинирането на лекарства, но доста хора тук в темата се писали, че имат комбинирана терапия. Според мен ако не стане с психотерапевт, което си е по-доброто според мен, ще трябва да смениш психиатъра. Моля, да се вклячат съфорумници, които са били на комбинирано лечение, дайте да помогнем на момичето.

# 650
Нели, аз наистина не съм човека който може да ти помогне с комбинирането на лекарства, но доста хора тук в темата се писали, че имат комбинирана терапия. Според мен ако не стане с психотерапевт, което си е по-доброто според мен, ще трябва да смениш психиатъра. Моля, да се вклячат съфорумници, които са били на комбинирано лечение, дайте да помогнем на момичето.
Забравих да спомена, че съм пила с тях флуанксол, солиан и депакин. Като лекаря каза че те усилвали действието на антидепресанти.  Била съм на психиатър при д-р Миланова, Карадалиев и Терзиски. Да ще помоля за помощ

# 651
 Да ще помоля за помощ
[/quote]

Здравей
Направи ми впечатление, че заедно с АД не са ти изписали някакво успокоително /Ксанакс, ривотрил или др./. Аз съм пила Сероксат в продължение на 3 години. След първия месец вече усещах подобряване, но първоначално успоредно с него приемах Ксанакс

# 652
Гала, при вас с детето как са нещата?

# 653
Да ще помоля за помощ

Здравей
Направи ми впечатление, че заедно с АД не са ти изписали някакво успокоително /Ксанакс, ривотрил или др./. Аз съм пила Сероксат в продължение на 3 години. След първия месец вече усещах подобряване, но първоначално успоредно с него приемах Ксанакс
[/quote]

Пия ксанакс. Сероксат приемам от 9 май, почти месец и някакво голямо подобрение не усещам. Освен че спя по много и съм като парцал, дали да отида при психиатъра да го сменим,  то вече няма с какво Sad

# 654
Щом е минал месец-опитай без ксанакс!

# 655
Щом е минал месец-опитай без ксанакс!
Пробвам, но ми е едно потиснато без настроение; някаква тежест все едно имам. Страх и излизане.

# 656
Постепенно ще го преодолееш. Важното е да нямаш панически атаки. Но ако не ходиш на работа и си си вкъщи, опитай да преодолееш само с психотерапия.

# 657
Здравейте и от мен.Казвам се Ангел на 26 години съм и от 10 месеца се 'боря' с паническо разтройство.При мен чашата преля от енергийна напитка(азотен бустер) но не от там беше източника,може би детство,родители,стрес!В началото беше жестоко сърцебиене,високо кръвно,замайване особено сред хора.Посетих всички доктори и излезна че съм здрав.Посетих психолог 4 сесии-нищо,психиатър-грандаксин(не го пих),невролог-деанксит(пих го един месец,после пак по старо му)После постепенно спрях фитнеса,борих се сам със ПА,до някъде намаляха атаките и положението се пооправи,само вечер едно напрежение в главата и атака,но отминаваше бързо.Сред хора имам замайване още.Започнах преди месец при класически хомеопат,повлиях се до голяма степен и сега са по-рядко паник атаките и напрежението,а стягането в главата изчезна.Замайване още имам по-слабо изразено сред хора,магазини и т.н.От два дни започнах при психотерапевт вече втори ден нямам ПА и се чувствам по-добре,при мен е това засега,ще ви държа в течение.Това са моите начини за справяне!А да и дишайте правилно(с диафрагмата),приемете ставащото с Вас!Ще се радвам да се свързват хора с мен,за обмяна на опит!

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 12:03 от nomorefightme

# 658
Не приемаш нищо? Ще споделиш ли кой психотерапевт посещава?  Хубав ден

# 659
Зарязах всичко и отидох с приятелки на елените, намерих гадже с 12 години по-младо и съм значително по-добре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт