Отговори
# 15
Мерси, негативна. Не съм член на нищо, редовно се "отписвам" от всякакви групи и после хоп - пак "членувам" някъде.  В Литературния и Киното не пиша, щото на тези теми към неподозирано крайна и ще се изпокарам с де що остана потребител в тоя форум.  Crossing Arms

# 16
  • Другата България
....
Лиляна, посоченият мейл при регистрация не е ли видим само за теб самата  и модовете?

Точно така.
Питам те заради това, което каза - че си получила на личната ти поща /ако правилно съм разбрала/ някакво лично...гнусно писмо.
Ако само модовете виждат мейла, как ще го видят другите? Значи не е взет от тук.

# 17
  • София
Това е настройка в профила дали да ти е скрит или не мейла. Ако не си го избрала като скрит, всички могат да го видят.

# 18
  • София
Не съм получила нищо на пощата си. Не разбирам цялата тази дандания, врякане и крякане. Чудо голямо. Как пък не бих хабила нерви за глупости.

# 19
  • Ямбол
....
Лиляна, посоченият мейл при регистрация не е ли видим само за теб самата  и модовете?

Точно така.
Питам те заради това, което каза - че си получила на личната ти поща /ако правилно съм разбрала/ някакво лично...гнусно писмо.
Ако само модовете виждат мейла, как ще го видят другите? Значи не е взет от тук.
Да, взет е от админ на друг форум(който е потребител на този форум), където съм имала регистрация с тази същата поща.
Ама ти наистина много бавно стопляш.

# 20
  • Другата България
Да, знам, но пък не допускам, че някой съвсем умишлено ще направи видим от 123456789 човека личния си мейл.
Затова и я попитах, защото за нея пък съвсем не предполагам, че ще си плесне мейла наяве.
Ама ти наистина много бавно стопляш.
Laughing Laughing Laughing Бавно стоплям, казваш?
И какво да направя, като интриганстване, клюкарстване и такива разни конспиративни дейности не са ми присъщи? Оттук и неразбирането ми на такива случки. Не би ми минало през ум, че чак толкова някой ще се вкара У филм, за да ти пише. Пък ти както искаш го разбирай, все тая.
И продължавам да не разбирам защо на някой може и трябва да са му важни толкова...дребнави неща. Попитах те само защото разбрах, че някак някой оттук ти е копнал мейла.

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 11:31 от Merri_An

# 21
Не съм получила нищо на пощата си. Не разбирам цялата тази дандания, врякане и крякане. Чудо голямо. Как пък не бих хабила нерви за глупости.

Едва ли можеш да си представиш какво може да ти се случи при злоупотреба с личните данни, каквото е това в момента.  Mr. Green

После ти ще врякаш, крякаш и ще вдигаш дандания. И ще ти е точно голямо чудо.

# 22
Именно за злоупотреба с лични данни става въпрос тук, а не че на някого му е хрумнало да си поиграе на търговец-пощальон

Лиле, ако това е вярно, има си органи, към които да се обърнеш
Защото е също злоупотреба

# 23

Тонке, има хора със силна непоносимост към реклами. Моята се подсилва всеки път, когато чакам важен мейл, рефрешвам тъжно с лапа пощата, светва "Кутия 1" и откривам, че някой иска нещо да ми продаде.

В случая данданията е за това, че никой уважаващ себе си сайт не праща рекламни материали без предварителното ти съгласие. Това просто не се прави. Та това ми се ще да знам - дала ли съм съгласие някъде? Имало ли е "Възможно е да получите рекламни материали от нас"?

Не мисля, че някой чак хаби нерви. Недоволството от некадърността в управлението на сайта по принцип се излива в момента. Жалката политика и нескопосаните студентчета-диви лопъри.

# 24
  • София
Да, знам, но пък не допускам, че някой съвсем умишлено ще направи видим от 123456789 човека личния си мейл.
Затова и я попитах, защото за нея пък съвсем не предполагам, че ще си плесне мейла наяве.

Конкретно за нея не знам... но да знаеш що народ си плескат мейлите например в темата търся ел. книги и  ги зарязват да си седят там... дори не си правят труда да минат да ги изтрият по някое време. (Не казвам, че с Лиляна е случая е такъв, но много хора са крайно невнимателни къде си зарязват мейлите).

# 25
  • София
негативна, ти за първи път ли получаваш непоискано търговско съобщение?  Shocked Блокирам ги и не се разправям повече. Пощата ми е чиста и прегледна, като сълза.  Grinning

# 26
  • Ямбол
...
Лиле, ако това е вярно, има си органи, към които да се обърнеш
Защото е също злоупотреба
Ще помисля за това. В първото писмо се е идентифицирала от името на форума.

# 27
негативна, ти за първи път ли получаваш непоискано търговско съобщение?  Shocked Блокирам ги и не се разправям повече. Пощата ми е чиста и прегледна, като сълза.  Grinning

Точно непоискани не съм получавала от години. Получавам ежедневно такива за които съм преценила риска, защитеността на сайта и необходимостта от тях и съм се абонирала.

Още повече е забранено от закона и наказуемо.

# 28

Бг-мамма е/беше сайт с някаква репутация, а не случайно прелетяло хапче за уголемяване на пенис.

# 29

Бг-мамма е/беше сайт с някаква репутация, а не случайно прелетяло хапче за уголемяване на пенис.

Вече не е първото и определено е второто... Ако позволиш ще си го открадна за подпис....

Общи условия

Активация на акаунт