Отговори
# 105
  • София
аз май не съм член на клуба, пък пак получих. Или поне не съм се записвала.  newsm78 И изобщо, тъпата тъмно-синя лента на магазина ме дразни адски много.

# 106
  • Варна
Тенденциозно ми е изтрито мнението, а спамът и при мен дойде.
А продължавам да си чакам обещания калкулатор за рецепти.

# 107
  • София
аз май не съм член на клуба, пък пак получих. Или поне не съм се записвала.  newsm78 И изобщо, тъпата тъмно-синя лента на магазина ме дразни адски много.

Член си...
Скрит текст:
Член на групи:
Хранене с млека за кърмачета, захранване
Бебета
Детски ясли и градини
Основно и средно образование
Красива мама
Дом
Хоби (общ)
Клюкарник
Филми и ТВ сериали
Литературен клуб
Музика, концерти, театър
Телевизия
На пазар
Туризъм
Кулинария
Здравословни проблеми и профилактика
Алтернативна медицина
Финанси
Автомобили
Компютри, черна техника, GSM-и
Татковци
Семейни отношения
Живеещи в чужбина
Училища
Висше образование
Деца от 1 до 6 г.
Деца от 7 до 18 г.
Бъдещи майки
Правила
Астрология и нумерология
Предсказания и паранормално
Спортни фенове
Набори
Неустоимо гладка кожа

# 108
  • на брега на морето
Отписах се от Литературния (в който имам само един пост), да видим дали ще ме повторят. Grinning

# 109
И аз съм много любопитна да видя писмото до Лиляна. Наистина ми е трудно да повярвам, но вече малко неща могат да ме изненадат.

# 110
  • Ямбол
И аз съм много любопитна да видя писмото до Лиляна. Наистина ми е трудно да повярвам, но вече малко неща могат да ме изненадат.
Надявам се да дадеш мнението си по отношение на подателя.

# 111
Нямам думи просто.... doh
Е защо бе, аджеба?! Какво им става на тия хора наистина вече не знам. Ще се въздържа от определения, но е адски неучтиво и грозно, това, което си получила.

# 112
Нямам думи просто.... doh
Е защо бе, аджеба?! Какво им става на тия хора наистина вече не знам. Ще се въздържа от определения, но е адски неучтиво и грозно, това, което си получила.

+1

И каква стойност се очаква да имат после мненията на подобен потребител?

# 113
Все пак от написаното не става ясно, че авторът със сигурност е този човек, когото Лиляна подозира.
Може умишлено да е написано така, че да звучи като еди кой си, но дали е той или някой, който е решил да си направи шоуто на чужд гръб, не се знае.

# 114
  • Испания
Не съм видяла написаното, но Лиляна е получила писанието на мейла си, така че знае от кого е.  Peace

# 115
Имейлът не е с имената на човека, но...явно се разчита на това Лиляна да разпознае в написаното точно определен човек и така е станало.

# 116
  • някъде там
Не съм получавала мейл, но по принцип съм против излишния спам.Особено ако е натрапен и без да съм го искала.Гледам,извинили са се хората, така че явно са разбрали грешката си.

# 117
  • Ямбол
Имейлът не е с имената на човека, но...явно се разчита на това Лиляна да разпознае в написаното точно определен човек и така е станало.

Така е да. Разпознаваема е.

Общи условия

Активация на акаунт