Много дъвкана тема... Изневярата.

• 37 793
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Защо не си е избрал такава жена..., да си ходят заедно и поотделно и всички да са щастливи....
Боже, ако се срещнем с тебе... Мога да се закълна, че говориш за този, когото мисля. Но и да не е той, типът е същият. И със съветите, които жените искат да чуят, и с паралелните връзки. Само дето моят познат не се крие.
Та, по цитираното - избрал си е, защото си му удобна. Докато го разбираш, обичаш, уважаваш - златна си, идеалната си, единствената си. В момента, в който скръцнеш - почва цупене, мусене, ама не може ли да го разбереш, да проумееш...
Такива мъже ги наричам талибани. Хойкат където и както ги сварата свари, а обожаваната нежна половинка се чуди какъв е този глас, който й шепне тихичко, че нещо не е както трябва.
Ако можеш да го понесеш - да, точно понесеш, като бреме - това да хойка - не го напускай. Но като те чета, бих те посъветвала - не си причинявай отношения с такъв мъж, ако искаш да са трайни.
Такива мъже по принцип смятат жените за леко (или много) глуповати. Ако намерят и някоя мазохистка, готова да търпи безкрайните им кръшкания - решават, че е "тя ще е Жената". Ако Жената реши, че няма да търпи повече - внезапно става по-глупава от всички останали.
Предпочитам да съм глупава за един, отколкото глупава за себе си.
Ти какво предпочиташ?

# 46
малко тъп въпрос,но коя зодия си-Везни,Водолей Thinking

Везни, улучи ме от първия път Simple Smile

# 47

Тогава слагай всичко на кантара .
От едната страна изневерите и болката, която би причинила на близките си.
От другата - това, което ти причиняват забежките на твоя мъж.
Тъкмо ще видиш, кое ще натежи повече. После решавай.

# 48
Сложна ситуация, когато се налага да се съобразяваш и с близките. Разбирам те, но вече споменаха за породата. Няма да се промени, още повече, че си му и прощавала във времето.
Сетих се за една приятелка на майка ми, която имаше същия хубавец.
Веднъж на зададения въпрос, защо го прави - не  е хубава ли, не е добра домакиня ли, какво точно не харесва в нея, отговорът бил : Харесвам те и като жена и като домакиня, но да имаше поне ей толкоз чуждичко в тебе и показал нокътя на малкия си пръст, друго щеше да е.

Със сигурност тук има хора, попадали във всякакви ситуации. Има хора всякакви. Не съм на 20 г. тепърва да откривам света и той мен. И въпреки всичкия ми опит с боклуци и всякакви мъже, смея да твърдя, че съм се чувствала единствена с него.
Повтарям се. Не знам как го прави. Пошло е, осъзнавам го. Аз съм една от всичките, просто съм законна. Но никаква разлика. Аз му пера чорапите, всъщност пералнята. Разлика между мен и останалите няма. За него.

Наистина искам грубо мнение. Честно. Трябва нещо да ме събуди.

" Повтарям се. Не знам как го прави. "
 Прави го с малкия , дано ме разбираш.  Laughing

" Аз съм една от всичките, просто съм законна."
И в харема е така.  Laughing

"Разлика между мен и останалите няма."
Има ,има и то голяма. Ти си законна , гледаш си го вкъщи , правиш всичко да му е ОК , другите само вдигат крака и за друго не мислят.  Laughing

"Наистина искам грубо мнение."

Какво по грубо мнение от това....

" И въпреки всичкия ми опит с боклуци и всякакви мъже, смея да твърдя, че съм се чувствала единствена с него."  Laughing

Как ще го обясниш това???  Joy  Joy  Joy

# 49
  • Tам през Атлантическия океан
Отделно, че мисля за всички останали. Синът ми го харесва, родителите ми също Майка му е много готина жена, в отлични отношения сме, как да причиня на тези хора отново тревоги..., какво да им кажа...Те все още нищо не знаят, играем "щастливо семейство"... Ще има и доволни от развоя на събитията естествено, бившата му жена, която въпреки че е омъжена все още ни създава проблеми, и жените, които ми завиждат и искат да са на моето място...

Моля, не бъдете толкова добри към мен... Ударете ме, имам нужда да прогледна...

Ти няма да им причиниш нищо а ТОЙ , 'що за самобичуване е да се изкарваш ТИ виновна  Crazy ЕеееГаси!!!
Хубава жено , вземи се в ръце  Hug
Вземи решение с което би могла да си в мир със себе си  Hug

И стига с това хората , другите , ТОЙ , бившата  ..... а ти къде си ? Къде ?

# 50
Отделно, че мисля за всички останали. Синът ми го харесва, родителите ми също Майка му е много готина жена, в отлични отношения сме, как да причиня на тези хора отново тревоги..., какво да им кажа...Те все още нищо не знаят, играем "щастливо семейство"... Ще има и доволни от развоя на събитията естествено, бившата му жена, която въпреки че е омъжена все още ни създава проблеми, и жените, които ми завиждат и искат да са на моето място...

Моля, не бъдете толкова добри към мен... Ударете ме, имам нужда да прогледна...

Ти няма да им причиниш нищо а ТОЙ , 'що за самобичуване е да се изкарваш ТИ виновна  Crazy ЕеееГаси!!!
Хубава жено , вземи се в ръце  Hug
Вземи решение с което би могла да си в мир със себе си  Hug

И стига с това хората , другите , ТОЙ , бившата  ..... а ти къде си ? Къде ?

Къде съм аз? На кръстопът. Не знам къде съм. Винаги съм била такава, характер.
Знам, трябва рязко  и отведнъж. Време е да помисля за себе си....

# 51
Сложна ситуация, когато се налага да се съобразяваш и с близките. Разбирам те, но вече споменаха за породата. Няма да се промени, още повече, че си му и прощавала във времето.
Сетих се за една приятелка на майка ми, която имаше същия хубавец.
Веднъж на зададения въпрос, защо го прави - не  е хубава ли, не е добра домакиня ли, какво точно не харесва в нея, отговорът бил : Харесвам те и като жена и като домакиня, но да имаше поне ей толкоз чуждичко в тебе и показал нокътя на малкия си пръст, друго щеше да е.

Със сигурност тук има хора, попадали във всякакви ситуации. Има хора всякакви. Не съм на 20 г. тепърва да откривам света и той мен. И въпреки всичкия ми опит с боклуци и всякакви мъже, смея да твърдя, че съм се чувствала единствена с него.
Повтарям се. Не знам как го прави. Пошло е, осъзнавам го. Аз съм една от всичките, просто съм законна. Но никаква разлика. Аз му пера чорапите, всъщност пералнята. Разлика между мен и останалите няма. За него.

Наистина искам грубо мнение. Честно. Трябва нещо да ме събуди.

" Повтарям се. Не знам как го прави. "
 Прави го с малкия , дано ме разбираш.  Laughing

" Аз съм една от всичките, просто съм законна."
И в харема е така.  Laughing

"Разлика между мен и останалите няма."
Има ,има и то голяма. Ти си законна , гледаш си го вкъщи , правиш всичко да му е ОК , другите само вдигат крака и за друго не мислят.  Laughing

"Наистина искам грубо мнение."

Какво по грубо мнение от това....

" И въпреки всичкия ми опит с боклуци и всякакви мъже, смея да твърдя, че съм се чувствала единствена с него."  Laughing

Как ще го обясниш това???  Joy  Joy  Joy

Не е грубо. Виждаш го правилно. Отстрани.

Не знам. Наистина се чувствах  специална, може би така съм искала да бъде.
Отстрани винаги изглежда много добре. Доскоро и отвътре беше така, поне за мен...

# 52

A , нереза коя е ?
Не че има кой знае какво значение де  Laughing

# 53

A , нереза коя е ?

Той е теле

# 54
  • Тра-ла-ла
Тогава ще ти бъде полезно да прочетеш темата за Мъжа-Телец и различните гледни точки за връзка с такъв мъж. Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785573.0;topicrefid=4

# 55

A , нереза коя е ?

Той е теле

Слагай му рогата и не му мисли , щом му натежат ще се замисли.  Laughing

# 56
Имала съм връзка с теле , много са галантни , обаятелни и .....  Много ревниви  Laughing

Avensis   Peace
направо го коронясай  Mr. Green

# 57
Тогава ще ти бъде полезно да прочетеш темата за Мъжа-Телец и различните гледни точки за връзка с такъв мъж. Grinning

Аре стига пак за него  Crazy всичко се върти около неговата орбита  Crazy
мацката трябва да обърне внимание на себе си  Peace

# 58
Цитат
Отстрани винаги изглежда много добре. Доскоро и отвътре беше така, поне за мен...

Не,не е било добре.Ти така си мислила,защото мъжът ти е перфектен артист.Казвал е каквото си искала да чуеш ,правел е това което си очаквала от него ,за да има мир в къщи и той спокойно да живее двойственият си живот.
И не секса е виновен.Просто е прехвърлил топката в твоето поле,за да защити себе си ,а ти да се чувстваш виновна.
Казва,че сте говорели много  помежду си.Ами един мъж който обича истински жена си нямаше да тръгне да задоволява нагона си по чужди жени ,а щеше да обсъди проблема със собствената си жена и съответно да го решат.Едва ли би му отказала .
И не ми казвай ,че му е било неудобно да говори с теб.Сега как така не му е неудобно да ти го каже.
Всъщност как разбра за другата .Да не би да ти каза сам newsm78Ако съм нахална -неми отговаряй Embarassed

# 59
  • Тра-ла-ла

Аре стига пак за него  Crazy всичко се върти около неговата орбита  Crazy
мацката трябва да обърне внимание на себе си  Peace
Точно това може да научи от темата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт