"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 33 246
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • NE
Привет и от нас!

Принцес Благородно ти завиждам за щастието отново да си мама. Hug Честито туп-туп.
След още малко няма да го има това гадене. Peace
Толкова е заигравката - 5 мин. После нещо му измислям и така докато не каталяса и заспи.
Sahasrara Много хубави подаръци е получила Рали. Heart Eyes
Нели Бързо да избива зъбчето. Аз вече установих, че Панадола не облекчава зъбоболката, както Нурофен. Peace

Вече няколко дни спим в стил ваденка. Явно избива горното зъбче и го дразни и суче цялата нощ. Сутринта е мокър, а е със зелен памперс, който ми издържа най-много. Май ще сменям номера.

# 616
Здравейте,
добре дошла на новата мама ДМ,родени сте на нашата дата Simple Smile
Принцеске внимавай с пренасянето на леглото!Аз така като ни започна зъбната драма към 5 мес го пренесох и така до днес.Свикна си,харесва му при нас и сега абсурд да спи в кошарата,още повече че ще имате и бебче и ще ви е по-трудно според мен.
Безобидна на сестра ми детенцето и то февруарче и е дребничка като вашите мерки и тя все се притесняваше и все и казвах абе има и други така в нашата групичка Simple SmileНо тя пак сега наддаде 1 кг за месец и малко,да не повярва човек.Но пак е 9 кг и 73 см.
За прясното мляко не съм давала,но май си е време вече.
За сега чао ви от нас,после пак.

# 617
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Амчи аз не сА притеснявам от "мерки и теглилки" Simple Smile Играла съм го тоЗ филм със средната Simple Smile А и малката тръгна от 2200, та си е баШ тамън Simple Smile ЛЛ я измери с 2 бодита , гащеризон и памперс 8760 и я записа 8 кг. ... за мен е повечко Simple Smile А и да ви кажа май няма друго в групата да яде колкото дребната - яде по 6 пъти на ден, като всяко хранене й е най-малко 200 гр. ... къде го слага - не знам  newsm78

# 618
Здравейте,майчета.Надявам се да ме приемете и мен в групичката ви.Малко късно ви откривам,но ще ми е мн приятно да имам с кой да си споделям Имам син роден 4.02.2014 казва се Михаил и е моята най-голяма радост в живота

# 619
Здравейте, момичета.
Прекратявам анкетата и пускам следващата - за име на следващата тема.
Снимки за колажа подготвяйте на тема - "Пролетно февруарче"

Добре дошла на pavlina-88 и малкият Михаил. Момичетата ще те нанесат на 1ва страничка Hug
Момичета, както разбрахте предавам щафетата и мисля да махна колажите от 1ва страница, за да не се заключи после темата и да пропусна да ги изтрия. Надявам се да нямате нищо против Peace

# 620
pavlina-88, добре дошла и от мен! Simple Smile
Безобидна, и Рали яде като разпрана и се убедих, че няма пряка връзка между храненето и теглото. Simple Smile

# 621
  • NE
Добре дошли на pavlina-88 и Мишоbouquet
pavlina-88 Би ли казала колко се роди Мишо и по възможност какви са ви мерките на 1 г. за да ви запиша в следващата тема.

Това с теглото е пряко зависимо от метаболизма на детето. Моето е скромно в хапванията си, ама вече ми тежи яко и е сигурно 10 кг.

Снимки на "Пролетно февруарче" за колажа ги изпращайте на лични или wickeyyy@gmail.com

# 622
  • София
Здравейте,
чета една тема за едни непослушни деца и ще си позволя да ви копна тук едно писание на една майка, много ми хареса и намирам ще ни е от ползва :
Скрит текст:
"Едно от най-лошите неща, които може да причиниш на детето е да го разглезиш".  Детето има нужда от дисциплина, правила - адекватни, категорични, взети и съблюдавани с единодушие от двамата родители. С истериите, тръшкането  то изпитва и вас и същите тия правила, за да усети  стабилност. На него му е нужда твърдата опора и граници, за да постигне психическа стабилност и емоционално-поведенчески  самоконтрол. Не се показвайте неспособни да ги поставяте, особено на тази крехка възраст

Днес гледах в ЛИДЛ , че ще има промоции на пясъчник, колело без педали и люлка. За колелото се чудя, но така исках да му взеха пясъчник за вилата и много се радвам че намерих на читава цена. Simple Smile

Принцес честито туп туп  Hug, никога няма да забравя когато го чух за първи път, цялата се разтреперих, това беше най хубавия звук в живота ми.
За гаденето си спомням, че казваха че джинджифила помага. Аз го научих това чак след като ми спряха гаденията, та така и не съм го пробвала това.

И ние сме в зъбна драма, този последния кътник много почна да ни мъчи. Снощи даже дадох камилия и малко панадол. Събужда се сто пъти, но поне след панадола спря да реве, че иначе доста си поплака снощи. Вкопчи се в мен и а го махна крещи и реве, даже не успях да го измия.

pavlina-88 добре дошла.

# 623
Добре дошли на мама pavlina и бебе Михаил! Wink
Страхотни играчки има Ралица! Сортерът е голям хит в нашата къща, както и една низанка. Залисва се с тях малко повече от 5 минути.Wink
Времето продължава да е ужасно тук. Вчера и днес ни идват на гости приятелки с децата им - на една и две години. Играят децата, ние изпием по кафе или чай...
Принцес, много се вълнувам! Споделяй новините около вас! Wink
Относно спането - на всички ни стана по-добре, когато всеки си е в леглото. В началото ми беше ок, когато кърмех, но от един момент нататък не.
Получавах доста съвети да я оставям  сама в леглото и е така ще свикне да е при нас до много късно. Ама колко? Примерно до бала?Wink Просто усетихме кога е моментът за нас и го направихме. Докато всички се наспиват и са доволни, няма какво да го мислиш.Wink

# 624
Благодаря ви за топлото посрещане.Мишо се роди 2750гр,а на 1г беше 9100гр.Ние сме още само с 4 зъбчета и трудно дъвчем,да не кажа че изобщо , още пасирам всичко.Но спи мн неспокойно някое зъбче го мъчи.И ние ходим само по мебелите,не иска да го придържам да ходи.А отностно храненето-от 2 седмици яде по малко

# 625
Добре дошла на новата мама Павлина и на малкия Мишо  bouquet
Безобидна,моля-моля,по отношение на храненето хич не ни минавате-моята буба яде по 4пъти твърда храна-ДК и домашна-общо количество около 700-800гр и 2пъти АМ-по около 200мл-смятайте за какво става въпрос Mr. GreenИ аз не знам къде го слага,ама все така да е Peace
Прясно мляко като напитка още не съм давала и мисля да изчакам до есента,за сега пробутвам 2лъжици кисело в закуските,и то с 10000зора. Прясното така или иначе го има в някакви количества в десертите от ДК,но тях ги давам около 50%,защото не им имам голямо доверие Crossing Arms
Ние също имаме нови играчки и нов пъзел от Пакостника,още не може да им се нарадва-няколко нови съкровища на веднъж Crazy
май само аз не знам какво значи"перашки" newsm78

# 626
май само аз не знам какво значи"перашки" newsm78
И аз и аз  Laughing

# 627
Добре дошли Павлина и Мишо  Hug
Гери, много полезно, при нас е точно така, крещене викане да стане на нейното. Днес например крещя и вика половин час, защото искаше да излезе от стаята и накрая я пуснах, защото чак се зачерви. Но иначе и се карам и не позволявам всичко, само в такива ситуации не знам какво да правя.
Принцес малко завиждам на мамите които бременеят с второ  Embarassed , но аз не съм готова за това чисто физически. Но ако се чувстваш добре, гаденето е бял кахър. На мен ми се гадеше от началото до края, затова качих само 8 кг, погледни го от хубавата страна  Laughing
Ние вече планирахме море, не че не живеем на него  Crazy, ама друго си е почивка. Но може да се разминем ако ММ смени работата до тогава, има такава вероятност. Иначе е за юни месец на Царево в едно семейно хотелче с приятели.
+1 за перашки  Thinking

# 628
  • София
по края на баща ми на перашки викат на яйцата.  Laughing

абе чудя се от де ги измислихте тез перашки Grinning, а то от анкетата.

# 629
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
"Перашки" са нашарени великденски яйца Simple Smile Само аз ли гласувах за това благозвучно заглавие  Joy

Общи условия

Активация на акаунт