За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • through the wormhole
Змийски език не виждам как ще стане, освен ако не е цепнат нарочно. newsm78 От всички около мен, които имат обеци на езика, включително и аз, само една приятелка имаше проблем. Езикът ѝ по принцип си беше доста дебел и след подуването долното топче влезе вътре, въпреки че ѝ сложиха най-дългата обеца и до ден днешен (вече 10 години сигурно) си седи там. Mr. Green

# 481
Змийски език не виждам как ще стане, освен ако не е цепнат нарочно. newsm78 От всички около мен, които имат обеци на езика, включително и аз, само една приятелка имаше проблем. Езикът ѝ по принцип си беше доста дебел и след подуването долното топче влезе вътре, въпреки че ѝ сложиха най-дългата обеца и до ден днешен (вече 10 години сигурно) си седи там. Mr. Green
Laughing Върви после обясняай като минава металния детектор  Laughing

# 482
Здравейте,преди години имах обица на веждата,вече близо 4-5 години съм я махнала ,но дупката си стои.Дали има вариант да се затвори с някакъв крем за белези или има друг начин?

# 483
Ако досега не се е затворила, няма да се затвори с каквото и да се мажеш!

# 484
  • through the wormhole
Скрит текст:
Laughing Върви после обясняай като минава металния детектор  Laughing
Не ѝ се е налагало досега, но като беше в болница, лекарите бяха потресени. hahaha Искаха да я махне, но като видяха, че е заклещена, направиха изключение. Laughing

Здравейте,преди години имах обица на веждата,вече близо 4-5 години съм я махнала ,но дупката си стои.Дали има вариант да се затвори с някакъв крем за белези или има друг начин?
Аз имам дупки от обеца на веждата от повече години. Не се заличиха.

# 485
Здравейте!
Предполагам се е обсъждало, но аз не съм чест посетител на форума последната една година. Лятото се  прибирам за един месец в БГ и искам да си пробия ухото - трагуса, имам неприятното усещане, че е ще е доста болезнено  Crazy

Но по-важния ми въпрос да ми препоръчате читаво студио с ДОБРА, много добра хигиена?

Благодаря bouquet

# 486
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета помощ.
след 6 г и 3 бременности отново  сложх обеца на пъпа.
Проблема е ,че мястото леко се поду. Сълзи и много ме боли. Снощи я сложих
Взех си спрейче от аптеката. Третирам дупката и махнах обецата.
Имам няколко въпроса :
1. Какво да правя сега ?
2. Към какъв лекар мога да се обърна ?
3. Къде във Варна продават обеци медицински за пъп ?
Мисля ,че нещо не ми понесе обецата.
Благодаря ви

# 487
  • София
Добре си направила,че си я махнала.
В аптеката не могат ли да ти препоръчат нещо?
Може би дерматолог. Звънни на личната си за всеки случай.
Момичета,един приятел се татуира,но си е взел крем за болката , твърди ,че изобщо не е усетил болка

# 488
Добре си направила,че си я махнала.
В аптеката не могат ли да ти препоръчат нещо?
Може би дерматолог. Звънни на личната си за всеки случай.
Момичета,един приятел се татуира,но си е взел крем за болката , твърди ,че изобщо не е усетил болка
Личния ми е малко особен и няма да се занимава с мен.
Незнам какво да правя ....къде да търся такава обица ? Гледам в нета е пълно с китайкси биклуци

# 489
  • Street of Dreams
Има обезболяващи кремове/спрейове. Понякога самите татуисти слагат от тях, мисля че и на мен на някои места ми слагаха някакъв спрей.

# 490
Адреналинке, не съм си слагала обеца на пъпа, но предполагам че това е някакво възпаление! Промиване на раната много често! Обецата ти не е ли от медицинска стомана? Иглата с която те пробиха нова и запечатана ли беше?

# 491
Адреналинке, не съм си слагала обеца на пъпа, но предполагам че това е някакво възпаление! Промиване на раната много често! Обецата ти не е ли от медицинска стомана? Иглата с която те пробиха нова и запечатана ли беше?
Преди 15 години ме пробиха хич не помня. Като забремнях с каката преди 6 г я махнах и не съм слагала от тогава.
Ония ден намерих нова в нас. Не си спомням дори от къде е. Сложих я вчера и почна да сълзи.
Сега трябва да намеря подходящ лекар и обица ....

# 492
С новата ли сълзи? Ако е с новата- може би обецата е боклук, ако ли не, или не са те дупчили с чиста игла или обецата не е била почистена, което важи както за старата така и за новата! Аз преди да си продупча отново веждата си държах обецата в кислородна вода за няколко дни и после в спирт за няколко часа, но не съм имала проблеми с нея никога!
За обеца най-добре иди в добро студио и си купи нова ако държиш да е нещо ново!

# 493
Да явно е някакъв боклук.....
Ако може някой от Варна да се включи...къде има хубави обици ?

# 494
  • София
Във тату студио,  100% трябвя да има качествени обици.

Общи условия

Активация на акаунт