За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 588
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Шапка долу за Людмил Василев! Страхотна работа!

Татуса направо бих го крила през лятото, никакъв крем или олио не са ми достатъчно сигурни - най-добре дреха.

Аз направих огромна грешка, ама нали "опит, който не е преминал през тялото, си остава само слух"... Mr. Green Взех си от тези уреди за трайна епилация у дома, със светлинни импулси. Изрично пише да не се използва върху татуировки. Викам си - защо пък, я да пробвам... ooooh! ooooh! ooooh! Така се изгорих, поду ми татуировката, обели се няколко пъти и ме боля три седмици. Това на 2 мм от нея... Така че, не правете това у дома си Mr. Green ooooh!

# 526
  • София
Здравейте на всички! Моля, тези, които имат опит в татуирането на цял гръб - споделете го... Говоря за цялостна рисунка, която ще заеме общо взето 90% от гърба. Колко сеанса ви отне, през колко време горе - долу ги правихте и бихте ли татуирали целия гръб изобщо? Не говоря за нещо изключииително детайлно и сложно, но достатъчно обемно. А и някак още леееекичко стои пред мен дилемата "цял" гръб, но татуса е такъв, че няма как да се направи на друго място. Според моя татуист сеансите ще са поне 4х2 часа. Имам други два - един на врата и един от лявата страна на корема, болката не е проблем  Laughing Благодаря на всички предварително...  Hug

# 527
  • София
Здравейте на всички! Моля, тези, които имат опит в татуирането на цял гръб - споделете го... Говоря за цялостна рисунка, която ще заеме общо взето 90% от гърба. Колко сеанса ви отне, през колко време горе - долу ги правихте и бихте ли татуирали целия гръб изобщо? Не говоря за нещо изключииително детайлно и сложно, но достатъчно обемно. А и някак още леееекичко стои пред мен дилемата "цял" гръб, но татуса е такъв, че няма как да се направи на друго място. Според моя татуист сеансите ще са поне 4х2 часа. Имам други два - един на врата и един от лявата страна на корема, болката не е проблем  Laughing Благодаря на всички предварително...  Hug
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1466591568b.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1466591602v.jpg
Аз съм с татуировка от опашката до плешките. Ами първата е правена отделно на кръста за 3 часа. Голямата Василев ми я направи наведнъж за 4-5 часа, от които 1 час повтаряше първата. После бялото на розите за два часа и после сърцето за около 2-3 часа. Ако питаш мен и още бих правила Simple Smile За мен два часа на сеанс за цяла татуировка са малко щом казваш, че болката не ти е проблем.

# 528
  • София
Ами според моя сеанса е между 2 и 3 до 4 часа, в зависимост от понасянето все пак. Аз не държа да я правим наведнъж, то и не може според мен, освен да се рисуваме поне 6-7 часа (което вече не знам дали ще издържа  Laughing). Иначе са страхотни и двете, особено как е вплел сърцето в татуса...  Simple Smile

# 529
  • София
Aria , супер е татуса.
Мерси ,че изтри Peace

# 530
Шапка долу за Людмил Василев! Страхотна работа!

Татуса направо бих го крила през лятото, никакъв крем или олио не са ми достатъчно сигурни - най-добре дреха.

Аз направих огромна грешка, ама нали "опит, който не е преминал през тялото, си остава само слух"... Mr. Green Взех си от тези уреди за трайна епилация у дома, със светлинни импулси. Изрично пише да не се използва върху татуировки. Викам си - защо пък, я да пробвам... ooooh! ooooh! ooooh! Така се изгорих, поду ми татуировката, обели се няколко пъти и ме боля три седмици. Това на 2 мм от нея... Така че, не правете това у дома си Mr. Green ooooh!

Ами всъщност и аз мисля да го крия това първо лято за по-сигурно Simple Smile но все пак ще го мажа, ако случайно излезне на показ Simple Smile Много ти благодаря, твоето мнение е изключително важно. Междудругото, мисля и аз да си взема такъв домашен уред и определено много ще внимавам! Съжалявам, че си трябвала да претърпиш това Sad

Мен ме рисува 6 часа точно....не е на гърба, до 3-я час бях супер, после стана малко по-зле, ама си викам накуп да се прави и така си го бях решила, за Kriss.P предполагам, че два сеанса ще са ти достатъчни Simple Smile Хайде после да се похвалиш!

# 531
  • София
Мерси SunnyL! Живот и здраве това ще го правим евентуално Октомври чак (човека ми е фул до есента)...Но задължително ще се похваля.  Hug

# 532
  • Варна
Благодаря за отговорите
намерих нещо, което ме заинтригува, но не намирам мнения из нета за тази марка. Ще поръчам все пак ето това на сляпо: https://www.procare.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … tattoo-goo-renew/
п.п. Ако ви изглежда като реклама, моля модератора да изтрие линка
Дали е само за стари татуировки?

# 533
  • През девет планини в десета...
Благодаря за отговорите
намерих нещо, което ме заинтригува, но не намирам мнения из нета за тази марка. Ще поръчам все пак ето това на сляпо: https://www.procare.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … tattoo-goo-renew/
Това е слънцезащитен крем за стари и нови татуировки, аз го купих за сина ми, но безкрайно се разочаровах като пристигна, защото се оказа с изтекъл срок на годност а нямах опция за преглед преди плащането. Датата на производство беше 2014 със срок на годност април 2016.... ooooh! Така, че питайте ако ще поръчвате предварително за срока.

# 534
  • София
Благодаря за отговорите
Това е слънцезащитен крем за стари и нови татуировки, аз го купих за сина ми, но безкрайно се разочаровах като пристигна, защото се оказа с изтекъл срок на годност а нямах опция за преглед преди плащането. Датата на производство беше 2014 със срок на годност април 2016.... ooooh! Така, че питайте ако ще поръчвате предварително за срока.
От къде го поръча/ Ако е от БГ и е през сайт имаш право да го върнеш според закона за електронната търговия.

# 535
  • През девет планини в десета...
АРИА поръчах го точно от този линк, който показах. Български сайт е да, има и телефон, но никой не ми вдигна. Както и да е, вече се примирих със положението. Четох в друга тема, че е по-важно след като се отвори крема да не се ползва повече от обозначеното /обикновено 6 или 12 месеца/. Крема имаше фолио на отвора на тубичката и като го махнах усетих че е бил наистина херметически затворен. Незнам обаче дали има още свойството да предпазва кожата на 100%. Все пак трябва да предпази татуировката да не избледнее, а тя е на 3 месеца.  Thinking

# 536
  • София
АРИА поръчах го точно от този линк, който показах. Български сайт е да, има и телефон, но никой не ми вдигна. Както и да е, вече се примирих със положението. Четох в друга тема, че е по-важно след като се отвори крема да не се ползва повече от обозначеното /обикновено 6 или 12 месеца/. Крема имаше фолио на отвора на тубичката и като го махнах усетих че е бил наистина херметически затворен. Незнам обаче дали има още свойството да предпазва кожата на 100%. Все пак трябва да предпази татуировката да не избледнее, а тя е на 3 месеца.  Thinking
Най-добре вземи хубав слънцезащитен спрей с много висок фактор.

# 537
Здравейте, влизам да се похваля с пиърсинг на пъпчето  Party Процедурата ми беше преди 2 часа, с локална упойка. Никаква болки при поставянето на упойката, при самото пробиване, както и сега. Обичката е с малка пеперудка с камъчета, стои много сладурско  Heart Eyes

# 538
Честито!

# 539
  • Бургас
Честито,давай снимка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт