За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 547
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Розите ти изглеждат чудесно. Може да ги продължиш към гърба с такива само контур(като тези с черната коса). И да стане нещо като ин и ян. Запълнени/незапълнени рози. Всичко зависи от изпълнението.
Аз точно такива рози незапълнени си представям на предмишница. Искам феникс, но мястото там като че е малко... А пък местата са ми ограничени...
Деска,нямам търпение да видя феникса ти!

# 616
  • Русе
Розите ти изглеждат чудесно. Може да ги продължиш към гърба с такива само контур(като тези с черната коса). И да стане нещо като ин и ян. Запълнени/незапълнени рози. Всичко зависи от изпълнението.
Аз точно такива рози незапълнени си представям на предмишница. Искам феникс, но мястото там като че е малко... А пък местата са ми ограничени...
Хубаво предложение.  Simple Smile Ще изглежда много интересно.

# 617
  • Street of Dreams
Или да се прелеят към сиви и тогава бели? Thinking

# 618
  • Street of Dreams
И още нещо - понеже цялата ми ръка е напълно татуирана, не знам едно такова продължение назад дали ще изглежда добре. По-скоро не, бих казала. По-добре ще е това на плешката да е нещо самостоятелно...

Eто една снимка, как завършват розите.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:53 от OnDiNe_

# 619

Мога да постна снимка ако искаш, но за сега е само контур Simple Smile Предположих, че няма да ви е интересен така и за това не съм качвала.

# 620
Ако не ти е проблем. Точно контур феникс си представям Heart Eyes

# 621

За сега е само това, тук е на същия ден след като я направиха и е доста червена Simple Smile

# 622

За сега е само това, тук е на същия ден след като я направиха и е доста червена Simple Smile

Ехааааа. Страхотна е. Перфектен замисъл и изпълнение.
Крайният резултат цветен ли ще бъде ?

# 623
Не, не си падам по цветното (въпреки че знае ли човек какво ще ми хрумне до другата седмица), ще е само в сиви нюанси, а ужасно червените пламъци около феникса ще са само светлосянка.
П.С. Всички татуировки правя при един и същ татуист, ужасно се радвам, че имаме такъв професионалист в толкова малък град. Препоръчвам го с две ръце на всички във Великотърновска област. Simple Smile

# 624
Страхотен е! Heart Eyes

# 625
  • София
Обожавам рози имам си 5 на гърба и пак бих си рисувала рози. Феникса ще стане много красив в завършен вариант. Аз никога нямам търпение и като седна не ставам докато не се завърши татуса Simple Smile

# 626
  • Русе
Много добре изглежда феникса.
Ето ме и мен:
Скрит текст:

# 627
  • София
Ето ме и мен:
Скрит текст:
Много готина Simple Smile

# 628
  • Варна
Ето ме и мен:
Скрит текст:

Страхотен татус,браво на майстора. Simple Smile

# 629
  • Русе
~Magi_TM~ много е красив татуса. При Дениз ли я прави?

Общи условия

Активация на акаунт