Най - много ме вбесяваше, когато гонеше детето с лъжицата из целия апартамент и където го сгащеше буташе
Обикновено ММ се намесва в такива ситуации, ако е наясно с мнението ми, но за това специална аз и скръцнах със зъби и се приключи.Децата не оставям на никой, защото не обичам да се разделям с тях, а и нямам такава необходимост.Баба ми идваше по 2 пъти в седмицата да ги гледа вкъщи за да ходя на тренировки, а и да мога да ходя на фризьор или маникюр, но се сдърпахме, та сега сигурно ще трябва да включа свекър ми, който е пенсионер.
Жълтък давам директно в устата и си го яде с кеф, някой път и го бъркам със сирен, намазвам филия с масло и така го яде.
Обувам Маги с буйки за прохождане от класическите, с тях си щъка навън.Тя вече е изключително стабилна водена само за едната ръка.Вкъщи е по чорапчета, нали всички ортопеди препоръчват така.

Казвам и щом иска да му купува нещо - да го прави като дойдат или ние като отидем, но...

а вече ми е наложително отбиването. Помощ от свекърва ми не получавам никаква, та затова не мога и да се оплача от нея