Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 993
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Абе то и за моята децата са вечно голи и недохранени  hahaha Най - много ме вбесяваше, когато гонеше детето с лъжицата из целия апартамент и където го сгащеше буташе  feeding  hahaha Обикновено ММ се намесва в такива ситуации, ако е наясно с мнението ми, но за това специална аз и скръцнах със зъби и се приключи.
Децата не оставям на никой, защото не обичам да се разделям с тях, а и нямам такава необходимост.Баба ми идваше по 2 пъти в седмицата да ги гледа вкъщи за да ходя на тренировки, а и да мога да ходя на фризьор или маникюр, но се сдърпахме, та сега сигурно ще трябва да включа свекър ми, който е пенсионер.

Жълтък давам директно в устата и си го яде с кеф, някой път и го бъркам със сирен, намазвам филия с масло и така го яде.
Обувам Маги с буйки за прохождане от класическите, с тях си щъка навън.Тя вече е изключително стабилна водена само за едната ръка.Вкъщи е по чорапчета, нали всички ортопеди препоръчват така.

# 451
Да, даже нали боси трябва, така мисля да правя лятото, но сега по чорапки не й ли замръзват крачетата? И не се ли хлъзга? На Славянеца сваля ли му терличките са лед краката.
 Ааа и щях да казвам, коя мама питаше - миришкат между пръстчетата също, понякога са му изпотени, влажни чорапките и ги сменям.

# 452
Gaggi,много ми е трудно да се примеря,те винаги правят каквото искат и аз само вътрешно се ядосвам без да го изкарвам,а аз ако направя нещо не пропускат да се изкажат.Лошо е,че сме в един дом,лошо е че вижда,че не искам да ми е пред очите и яде и ляга,но от както живеем тук,малко се смазах като личност,изгубих характер...искам да се утвърдя като силна личност и майка на 22 г съм Simple Smile

Вън още нищо не обуваме,не съм намерила хубави,удобни обувчици.Вкъщи само по дебели чорапи,и е цял ден на земята.Миришат и между пръсчетата,ако се изпотява значи не и е студено,въпреки,че и ние винаги сме със студени крака.

# 453
Гаги с два чифта чорапки е, втория винаги слагам хавлиени с гумички отдолу  Peace

# 454
За падането - падал е, докато съм била на два см от него, пред него, някак се претърколи и падна. Та мисълта ми е, че жената едва ли не е гледала детето на Сейлин и едва ли е искала да се случи, но някак си се е случило. Вече наистина друг е въпросът дали приема, че се е случило нещо лошо, или й е все тая. Ако е второто - не е добре работата.
Моята свекърва е в др град. Майка ми и баща ми ни помагат, когато могат и мн обичат да се занимават с него.

И аз го държа по чорапи вкъщи (един чифт - понякога дебели, понякога тънки) , навън му обувам буйки на колев и колев. От две години ги правят с равна стелка, преди са били с повдигнат свод.

За неяденето на зеленчуци - може да пробваш да направиш супа за вас (без белтък, ако правиш застройка) и после да отделиш малко от нея с повече зеленчуци и да минеш на блендер с два сухара. Да не става много гладко пюре. Може да стане.  Нашият така яде, иначе гладки пюрета не иска.

# 455
Ники у дома е с терлики или дебели чорапи с гумени бобчета на стъпалата.
Още не е стабилен да ходи и не съм купувала буйки. Но скоро ще взема на К и К за прохождане.

# 456
И ние в къщи сме с терлички. За буйки навън ни е още рано...  Peace
Аз да внеса малко позитивизъм - не се оплаквам от свекърва ми.  Peace Единствената ми забележка към нея е, че нещата, които купува, са или малки, или прекалено големи.  Rolling Eyes На сина ми беше купувала тениски, които той така и не облече, защото бяха малки. Имаше желание да му купи космонавт - носи го 2 зими по-късно, пижама за яслата - облича я в предучилищна група и мнооооооооооооого други.  ooooh! Казвам и щом иска да му купува нещо - да го прави като дойдат или ние като отидем, но...  Rolling Eyes Сега за Надя - едно комплектче - като анцуг - голямо и е, но пък то ще дойде лятото, а може на есен да и е малко и аз и го облякох поне веднъж - навих ръкавите, крачолите - малко като в чувалче, ама поне да е обличано.  Crazy

# 457
Аа по повод на коплектчетата анцунг - всички долнички износихме, а горничките са му огромни и стоят нови в шкафа  Shocked как става като уж са комплект - незнам  Crossing Arms
Как обличате бебоците навън сега като се постопли?

# 458
Gaggi, винаги ги правят така, горничките големи, а долничките къси. Не знам каква им е логиката. И на нас долничките окъсяха, а горничките може и на есен да ни станат  Rolling Eyes.
Аз няколко пъти го изведох с пролетно якенце, но днес излязохме късно и беше със зимното яке, но не е дебело, като космонавта, с плетена памучна шапка, от долу боди с дълъг ръкав и горничка, чорапогащник и дънки, буйки. Но аз по принцип не се обличам много леко и децата ги навличам  Simple Smile.
Какви бисквитки купувате на децата, освен Хипп и Джиджибебе? Нещо тези на Хипп ги дъвче и плюе. И давате ли вече кисело мляко?

И ние почнахме да скърцаме със зъби, мислих си, че може да ми се размине, но не, много ми е гаден този звук  Angry

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 23:16 от Dari_77

# 459
За не яденето - Елена в началото не искаше месо и една приятелка ме посъветва малко АМ да прибавям към манджите. Така де, не стигнах до там, понеже взе че прояде, но ми се стори хитро предложение.
Кисело мляко съм давала два пъти, но нещо не се харесва. Ще пробвам пак тия дни.

# 460
  • София
И аз още не съм купувала буйки, рано ми се струва, но и за сега навън само спи по разходки, ходи само вътре. За вътре ползвам или чорапки тънки и отгоре по-дебели с гумички или му обувам тънко чорапче с  ей такива пантофки  атипас
Бисквитки купувам на плазмон, давам ги и за гризкане и в кисело мляко, което пък напоследък му е любимо.  АМ още не мога да пробутам  Cry а вече ми е наложително отбиването. Помощ от свекърва ми не получавам никаква, та затова не мога и да се оплача от нея  Joy

# 461
  • Пловдив
За навън се обличаме със зимно яке, боди с дълъг ръкав и отгоре суитчър /ползвам му шапката/, чорапогащник,дънки и буйки.Понеже спи навън на сутришната разходка, взимам и одеалце.

Поръчах и ето такива буйки с мека подметка, като се стопли.

Купих бишкоти на Плазмон, но не видях разлика спрямо другите освен в цената, затова преминах на Джиджи бебе, Sweet +/ продукт на Нестле /.

# 462
extreeeeeme тези буйки са декоративни и не стават за ходене  Peace
Маги вчера се пусна за 3-4 самостоятелни крачки, все още не е съвсем стабилна, но явно момента наближава  Mr. Green

# 463
  • Пловдив
Стават, ама не да ходи навън, а да се вози в количката.

# 464
Ние сме с Колев и Колев буйки за прохождане, още ккто почна да се изправя ги взехве преди месец и половина. Прецених, че веченяма смисъл от декоративни буйки, все пак навън щъкаме, люламе се по люлки. Вкъщи и по чорапи, понякога два чифта.

Общи условия

Активация на акаунт