Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 990
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Не съм забелязала проблем с размерите на комплектите анцузи. И двете части са му точно.
За обличането - това е много относително, зависи от времето. Но примерно вчера след 17  h  беше с боди с дълъг ръкав и отгоре дебело яке. Надолу само анцуг, без чорапогащник.

# 466
  • Пловдив
и на нас са ни добре и двете части на спортни екипи Peace
иначе през последните дни ги обличам с пролетни якета, някаква памучна блузка, отдолу боди с къс ръкав, панталонче или дънки тънки, под тях чорапогащник и обувчици Simple Smile и ние в момента сме с буйки на колев и колев, до скоро ползвахме с мека подметка
а, забравих, нося одеалца, не ги търпят много, редовно ги изритват и се влачат по земята, но гледам като заспят да са завити Rolling Eyes

# 467
Бисквитки купувам на Plasmon.
Обличам с боди дълъг ръкав, блуза, чорапогащник, дънки, яке, шапка и маратонки. Завивам с одеяло, ако спи.

# 468
Явно сме дългокраки  Joy 4 екипчета имаме на различни марки и с всички е така.
Питах за дрешките,  защото аз още слагам ескимоса, регулирам с дрешките под него, ако е топличко. Някакси най-ми е сигурно, че ще му е топло кръстчето.
Иии като на шега на 1-ви април, вместо дългоочаквания втори горен зъб от подут венец и за симетрия, тази сутрин дребъс ни изненада с още две долу  hahaha изобщо не съм подозирала, че там нещо се пече  Crazy

# 469
Космонавт на 15-20 градуса  #Crazy. Не им ли е топло на бебчетата  newsm78. Аз обличам като Мери Ейнджъл, като скоро ще сложа и пролетно яке. Не ми се иска да я навличам. Завивам с одеало, ако спи също. Краката й са все топло и изпотени, дори и се запарват, както бяхте писали. Мием ги всяка вечер, с дупето, ръцете и лицето, ако не се къпем.
Днес за пръв път ще яде от кухнята, ама се чудя кое да дам рибена чорба или зеле с ориз newsm78. Едното ще ни остава, искам сутрин и вечер да си пие мляко  Peace

# 470
То май аз най-леко обличам  Rolling Eyes от споделилите. Но как да му сложа чорапогащник, когато е 15-20 градуса, както Елси казва. Слагах го зимата  Peace

# 471
  • Пловдив
аз слагам много тънки чорапогащници, понеже обувам и доста тънки дънки или панталони, ако са по-плътни не бих сложила също, но скоро и аз май няма да обувам чорапогащник Thinking

# 472
Аз също вече не обувам чорапогащник, само по дънки, но те не са ватирани, дънки като нашите... Много ме е яд, защото имаме хиляда панталончета и клинчета, а само с едни и същи дънки ходим  Crazy. Искам вече да е пролет  Praynig. Ние също сме дълги, 76 см, но сега я мерих 77-78, ще видим тази седмица. Някои от Клинчетата за 1 годинка са ни точни вече  Flutter. А блузките и за 6-9мес ни стават още  newsm78.

# 473
Да, номерацията понякога е доста странна  Laughing Има бодита, които са 62/68 размер и му стават още, а преди месец беше 74 см.  Laughing има и др дрехи за 12 мес. и също са му добре.

# 474
  • София
Върху домашните дрехи, които обикновено са клинче и блузка, обличам дънки или панталонче и яке, буйки на колев и колев и шапка.
Иначе на размер сме 80 или 12-18 месеца, понеже сме дълги. Преди 2 месеца бяхме 75-76 см, сега не знам.
Тези дни сме болни всички вкъщи и е някакъв ужас. Отделно днес за пръв път ми се изтърси едната госпожица от спалнята. Голям шок, направо съм на тръни. Уж спеше и 20 минути след това се е събудила и само чух туп и рев ooooh! ooooh! ooooh!
Друг път като се събуди веднага почва да приказва и я чувам, този път съвсем безшумно се е изхлузила от спалнята, въпреки всички възглавници и ограждения ooooh!
Вкъщи са с обувчици прези повечето време, особено като са с клинче и чорапи, понеже иначе трябва цял ден да обуваме и събуваме чорапи.
Ако са с цял гащеризон, понякога ги оставям без обувки, но като гледам доста свикнаха с обувки и им е по-удобно да си тропкат Laughing

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 15:33 от ivankaka

# 475
Елси тук е било 2 дни 15-20 градуса, а през тях и аз си ходех както зимата  Laughing не завивах обаче с одеало и под космонавта само с блузка и чорапки.
От днес Славянчето прави крачки като се държи за ръба на кошарата  Crazy какво развитие направи това детенце за 3 седмици не е истина  Crazy пу-пу  Laughing

# 476
  • Стара Загора
Аз също зазимих космонавта, че е изключително дебел и ще го сваря вътре.Слагам боди с къс ръкав, блузка, чорапогащник, дънки - не са ватирани, трикотажна шапка, чорапки и буйки на Колев и Колев.Вече няма как да сме с декоративни буйки, защото господина е далеч от прохождане, но ако може постоянно ще виси хванат за някой да обикаля,като го слагам в количката така изпъва краката ... не иска да влиза  Mr. Green Само не знам докато се научим да ходим колко чифта ще сменим, те от няколко излизания и малкия като се спъва и конците им се раздърпаха ... дано изкарват повечко.
И аз ако спи задължително завивам с одеалце.Нямам търпение да се стопли вече окончателно да ги съблечем вече тези бебета, да се развихрят малко, че цяла зима с този космонавт горкото не може да мърда направо  Simple Smile

# 477
  • Шумен
Ние живеем в Испания и отдавна сме с тънки дрехи,дори извадихме летните вече  Laughing
Да се похвалим с трето зъбче явно подарък за 9-тата ни месечинка  Flutter дано сега малко да поспим...ама надали  Laughing

# 478
Здравейте!
Аз обличам Надя с боди с дълъг ръкав, блуза, яке, шапка, чорапогащник, клинче (тънки дънки, долнище).
Завивам само като заспи или ако не съм обула чорапогащник, а има силен вятър - завивам само крачетата.  Peace
Космонавта не съм го ползвала повече от 2 седмици и май ще го зазимявам и аз.  Thinking
Кисело мляко още не съм давала.  Rolling Eyes

# 479
Днес много духаше и сложихме чорапогащник, ама пък беше топло, направо не знам как да я обличам в това време вече  ooooh!. Излизахме за кухнята, доволна съм. Давам две от три, харесва я, ама тя всичко харесва, пу-пу, щом вчера си изяде рибената чорба  Crazy. Наистина е голямо улеснение и много разнообразие. Днес имаше пиле с грах, пасирах и беше супер вкусно, дано няма хроблем с коремчето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт