Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 707
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • в Кошера
Вие какво давате за хрема? (Освен физ. Р) И за кашлица?

Хремата я боря с ФР (промивки и инхалации на всеки час), Вит С за пиене сутрин (2 мл.) и 3 х 2 капки във всяка ноздра с пипетка. Ако секретите са гнойни - Цилоксан или Тобрекс 3 х 1 капка във всяка ноздра.  Peace
Средната продължителност е 5-7 дни, при условие, че няма други усложнения.  Peace

Бързо оздравяване на Славян!  Hug

# 556
  • София
И аз ползвам Тобрекс за сополи, сьщо инхалации правя сьс сребьрна вода.
Бьрзо оздравяване на Славян.

# 557
Аз не се притеснявам колко суче - колкото иска, да си суче. Но като се замисля се пада - един-два пъти през нощта и три пъти през деня - за заспиване/успокоение. Има ли друга мама, която не се тревожи, че няма да отбие скоро?
Гърнето се ползва всеки ден от доста време, може би от 3 месеца. Но за махане на пеленки ми се вижда сложно  Laughing

# 558
Славян снощи кашляше и хрема и не спахме, а днес се събуди с 38,8   Sad
Ще го замъкна до педката...
Вие какво давате за хрема? (Освен физ. Р) И за кашлица?

И Надя ми спретна този номер миналата седмица. Педи и изписа Коларгол.  Rolling Eyes

little afternoon, на нас ни остана сутрешното и вечерното кърмене (през нощта спря да суче още от 2-ия месец) и въобще не се притеснявам, че още си се кърмим.  Peace

# 559
little afternoon и ние сучем още. При това доста - по 3 пъти през деня - като се приспиваме и през ноща за успокоение от зъби по N на брой пъти Simple Smile
Иначе от скоро прояде (пу пу) и сега си похапва едни доволни количества.
Мисля, да махна от дневните. Нощните сега не виждам как. Sad
Заспива нормално към 8:30 - 9:00 и след 2 часа се почва едно гъзунчене, ровене с глава (това спейки) и ако не съм там почва мрънкане и будене. И така до 5 сутринта, когато пак заспива спокойно за 2 часа.

# 560
Деси как се разминахте?
Педката каза много зачервено гърло, гърди и ушички чисти, слава Богу. Изписа Отривин, Коларгол, Биозин, Проспан, Хомеожен, вит. С, физ. Р-р, при нужда Нурофен... аз давам и шуслерови соли номер 3. Дано отшуми бързо  Sad

Тайра, какъв ви е инхалаторът? Днес тъкмо ги заглеждах в аптеката, но цените им са  #Crazy

# 561
  • София
Инхалаторите наистина са скьпи, но си заслужава инвестицията. Моят е на Филипс, сьвсем обикновен. Преди 4 години го взех за 95 лв. Иначе на други марки има детски с различни форми - пингвин, слон...
Инхалатор + прахосмукачка за сополи  за мен са способите, които са много важни при борба с хрема и кашлица.

# 562
Gagi, цяла аптека са ви изписали ... дано бързо се размине! Аз правя промивки с физ разтвор, вит. Ц, ШС 3 в такива случаи.
Мирче, и нашият започна така да се мята по леглото в полубудно състояние, изправя се и се пльоска пак...

# 563
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала,но ви чета редовно и си сверявам часовника:)
Гласувах в анкетата и отбелязах,че Стоян е 11.500,79 см.Все още сучи на всяко заспиване и дори за успокоение вечер .Скоро няма да се отбием.Да питам майките ,чийто деца заспиват на гърдата,как ги приспивате,като решите да ги отбивате?Интересуваме поне за през деня,защото той сучи в 9,в 13 в 17 и 21 часа и понякога и през друго време Laughing и през ноща поне още 2 пъти.
При нас инхалатора не се ползва,незнам защо но малкия се страхува от него и немога да му сложа маската на устата иначе баткото го ползва когато се налага.
Гаги ,май  вашата педка ви е изписала всичко което знае за един грип ShockedНаправо им се чудя ooooh!Бързо да се оправя бебчо Hug
Хубав ден  bouquet

# 564
  • в Кошера
Тайра, какъв ви е инхалаторът? Днес тъкмо ги заглеждах в аптеката, но цените им са  #Crazy

Omron. От Ремедиум, 130 лв.
Безкрайно полезен уред!  Peace

# 565
Зъби нямаме.

Още се кърмим сутрин, вечер и през нощта. Но усещам, че не му стига вече и от днес съм решила да дохранвам с АМ. Планирала съм отбиване на 1 годинка.

Гърне ползва по предназначение от 7-месечен.

Нямам още цикъл, не че ми трябва, но пък къде ли се загуби newsm78

Мерки: 8700гр и 75см.

# 566
  • София
Ние на 11 месеца сме: Божана- 9800 и 80 см, Анжела- 9200 и 78 см.
Инхалаторът е една от най-добрите инвестиции. Последния път едната госпожица сама си го придържаше даже hahaha hahaha
Нашия е росмакс, около 100 лева. такъв е имало в аптеката, не сме избирали дълго време.

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 14:01 от ivankaka

# 567
Деси как се разминахте?
Педката каза много зачервено гърло, гърди и ушички чисти, слава Богу.
И Надя беше така. Освен Коларгол и изписа Хустагил и Витамин Ц.  Peace
Четно казано бързо оздравя - чак аз се учудих.  Rolling Eyes
Дано и при вас нещата бързо се оправят.  Peace

# 568
Мами аз рядко се включвам,но ви следя.
Гаги може да опиташ към физ.р-р да сложиш клеева тинктура.На 5мл ФР се слагат 2-3 капки.Ние изкарахме много лош вирус не знам от зъбчетата ли беше или просто случайност щ,че тогава излезнаха първите две.Положението беше страшно.Запушен нос с бистър секрет,но много кихаше и като кихне хвърчаха сополи навсякъде(мъж ми се базикаше,че бил като пушка двуцевка),кашлица и много неспокоиствие.Правих инхалации със сребърна вода,пробвах и коларгола,виброцил също,дърпах с прахосмукачката и нищо не помогна.Излезнаха зъбчетата и пак не спираха сополите и прочетох за клеевата тинктура и реших да пробвам.След първото слагане сополите значително намаляха,а след третото вече нямаше сополи и така за един ден му се оправи нослето,а се мъчихме над 10дни.
Един съвет към всички мами,които ще купуват инхалатор.Помолете да ви ги пуснат да ги чуете колко силно работят.Аз по съвет на приятелки купих пингвинчето на ПИК уж било най-добро,НО така бучи че после ми кънти в главата цял ден.

# 569
  • София
И нашият инхалатор е Омрон, взех го от амазон за 30 лири.  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081EL4OS?psc=1&redirect … etailpage_o02_s00

Общи условия

Активация на акаунт