Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 581
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Ами междудругото каним се на едно заведение да дойдем при вас, има едно малко момченце, което прави сладкиши при вас Grinning
Да ти кажа и моят син не отказва да яде и не е боледувал. Така че не е от това, че яде шкембе и т.н.
 Peace
Да сте живи и здрави това е най-важното. Но с всички постове до сега звучиш меко казано екзотично Grinning
Само че има Едно друго нещо - проблемите, причинени от неправилно захранване /хранене, могат да се проявят след години.

# 631
Имам позната, чието дете от 4 месец е на краве мляко - спряла й кърмата и решила да не си губи времето с АМ, директно на краве  Mr. Green

# 632
  • Стара Загора
Здравейте, аз се включвам с един въпрос, някоя от вас слага ли слънчеви очила на бебчето си?Видях в профила на една приятелка, че е сложила на 6 месечното си бебе слънчеви очила, мъжът и работи в оптика и са ги взели от там, попитах я дали е качествено стъклото и каза, че са хубави, но за жалост не можа да ми обясни по-подробно, че малкия нещо не беше на кеф Simple Smile Сега се разрових в нета и видях, че и бебешки компании предлагат очила, а до сега не бях срещала, може би защото не съм се  интересувала де Simple Smile Е, и друг е въпроса, че според мен малко бебета ще ги търпят очилата...

# 633
Аз сериозно се бях замислила за такива очила. Малката е с много светли очи и колкото и да я пазим в количката, ако има повечко слънце, постоянно й сълзят, много жал ми става. Друг е въпросът, че не знам, малко странно ще ми изглежда, пък и сигурно няма да ги търпи на лицето си  newsm78

# 634
Имам позната, чието дете от 4 месец е на краве мляко - спряла й кърмата и решила да не си губи времето с АМ, директно на краве  Mr. Green
Едно време така се е правило. Включително и моята свекърва - с ММ. Сега вика - много ги пазите тези деца, на Калоян (ММ) да не би да му има нещо. Еми, как пък да му няма - има сума ти и алергии. Като започнат цъфтежите, та чак до липите е ужас направо.  Mr. Green Братовчед ми и той така - от около 4-и месец на кисело млекце и в последствие - с астмичка.  Rolling Eyes

# 635
Vess, за кое ви се кефи педи - че пие пр мляко, че яде шкембе с чесън или че му даваш ракия  newsm78. И малката, пу-пу да чукна на дърво не се е разболявала, само веднъж баща й я зарази и имаше малко сополки. Нооо не яде горните неща Mr. Green. Има много здравички деца, но не хапват тези неща... То и циганчетата са здрави с естествен имунитет  Mr. Green, но това критерии за поддражание ли е  newsm78. Знам, че няма смисъл да споря с теб, просто вече ми се наби в очите твоето здраво момче, защото яде шкембе с чесън, пр мляко и пие ракия  Crazy. Жив и здрав да ти е и занапред  Peace.
Иначе ние вече не се спираме, ходим за ръчичка и става все по-уверена, предсоти ни ден ден и кръщене иии съм много щастлива. Растем, дивеем, разхвърляме, гледам да сме максимално време навън с дечицата.
За сл очила, едва ли малката ще ги търпи, а сигурно струват маса пари  Crazy. Мажа с сл крем и шапка, когато търпим и това ни спасява.  Peace

# 636
Колко здрави са децата ви ще разберете, когато започнат активно да играят със себеподобни.На практика сега ги гледате в стерилна среда.
За КМ да кажа, че племенницата ми също от 4-и месечна е на такова и факт на 8г. не е пила нито веднъж АБ, боледува изключително рядко и леко пу-пу.Така, че до дете си е тая работа да знаете.

Очила взехме на баткото на Чико, когато беше 2 годишен, защото получи слънчева алергия и много мигаше, ми не ги носеше въобще, иначе не бяха скъпи около 20 лв.По -добре е шапка с голяма козирка.

# 637
Славянчо не търпи шапката  Crazy дърпа, маха, хвърля или поне се крие зад нея  Laughing

Какво АМ давате? Ще ми предстои изследване с медикаменти и искам да имам вариант....

# 638
  • Пловдив
и моите момчета не търпят шапки, веднага свалят, хвърлят, въоръжих ги с какви ли не, но нежеланието им да ги носят е тотално, аз също се бях замисляла за слънчеви очила, но не мога да си представя и тях как ще изтраят  Rolling Eyes
Гаги, ние сме на аптамил, избор богат на адаптирани млека Peace

# 639
Гаги, ние сме на био бейбилов, на дм  Peace

# 640
Гаги, при нас тачим за АМ Фризолака   Peace

# 641
Благодарско!
Аз питах и педката, тя ми изреди всички марки от рафта и ме изпрати да си ходя  Laughing Ще трябва да избера просто някое явно...

# 642
  • София
Може ли някой да ме подсети сега за годинката на децата каква декларация трябва да се подава към работодателя?
Една мама ми каза приложение номер 3 от сайта НОИ.  newsm78

Гаги,
за млякото трябва да пробваш. Различните млека действат различно на децата. На мен ми препоръчаха Аптамил като ной-доброто (и най-скъпото  Mr. Green ) Тя пък коконата не иска да пие въобще АМ.

# 643
да, приложение 3  Peace

# 644
  • в Кошера
AM в момента е 3-ката на Лактана.  Peace

Слънчеви очила за момента си е тотална изгъзица. Пък и съм сигурна, че няма да ги търпят малчовците. За снимка - да. Дребсън си има очила, които му подариха на питката.  Laughing Много са яки и му ги слагам... за снимки.  Peace
По-удачен вариант ми се струва сенник/чадър на количката, шапка с козирка... ей такива по-простички неща.  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт