В момента чета... 37

• 48 848
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Аз също харесвам филма, но книгата не ме впечатли особено.

Прочетох Човек на име Уве. Много, много, много ми хареса. Силно препоръчвам, вярвам, че би докоснала всеки.
Сега се чудя между Сага за Австралия (чел ли я е някой?) и Мидълмарч. Накрая след много чудене ще подхвана някой трилър  Laughing.

# 541
Прочетох Човек на име Уве. Много, много, много ми хареса. Силно препоръчвам, вярвам, че би докоснала всеки.
Радвам се и се надявах, че ще е така! Heart Eyes

Songes, `FSS`, дръпнах си Le hеrisson, още утре ще го гледам, благодаря ви!  Hug

# 542
Започнах

Много ми харесва  Peace
Да ми предложите някоя подобна?

# 543
Прокълната любов . Много ми допада.

# 544
Прокълната любов . Много ми допада.

Чела съм ги и двете книги  Peace
Много хубави наистина  Heart Eyes

# 545
  • Belgium

Много е хубав филмът, много! Не се "чуват" в него всички философски размисли на героинята, но въпреки това е близо до духа на романа.

Още един глас за филма  Peace

# 546
Alex.viki Роксолана е другата книга за същия исорически период, но е доста по различна като жанр.

# 547
Alex.viki Роксолана е другата книга за същия исорически период, но е доста по различна като жанр.

Благодаря   bouquet

# 548
Шивачката - Кейт Алкот

# 549
"Венеция през зимата"- Еманюел Роблес.

# 550
  • Берковица
Нези,може ли да споделиш мнение за книжката, след като я прочетеш?

# 551
В момента чета ... "Деликатност" и "Сладкарничка за книги" Grinning

"Бьорндал" все още не съм я завършила, тя се чете бавно и на глъдки. Трудно ми е да я препоръчам на хора, търсещи бързото действие, интригуваща история или романс. В тази книга аз открих мъдрост.

Междувременно прочетох "Изплъзване от времето" на Кейт Мортън. Хареса ми, разбира се, но не колкото останалите две, които съм чела от нея. До към средата дори ми беше откровено скучна, мислех да не и давам повече от 3 звездички. После неща се промениха и ми харесаха повече. Мортън си е Мортън Peace

Започнах "Деликатност". След ревюто на Мая изпитах потребност да я прочета сега. Ще пиша след като я прочета Peace

"Шивачка" отдавна ми е в списъка, но не мога да я открия.

# 552
  • USA, Steak State
Започнах и продължавам To Kill a mockingbird

An Eye for an Eye: The Doll ми хареса много. Кратка, мрачна и свръхестествена история.

# 553
  • София
Днес поплаках на книга ... нещо, което не ми се беше случвало скоро. "Под мраморното небе" ме плени  Heart Eyes

# 554
"Тънкости на приготвянето" бе лека и увличаща кулинарно книга. 3* от 5*  Simple Smile  https://www.goodreads.com/review/show/1239319119?book_show_action=false

Общи условия

Активация на акаунт