В момента чета... 37

• 48 844
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Аз завърших "Хамелеонът се завръща" на К.Картър  отново ме държа в напрежение през цялото време , а убиецът ме изненада.Определено К.Картър стана едни от любимците ми и за тази година съм запланувала да прочета и другите му книги.
А вчера започнах четвъртата книга от Реликвите на смъртните -Град на паднали ангели на К.Клеър
историята не  е нещо невиждано до сега -вампири , върколаци, ловци на сенки...любовни трепети  Simple Smile но ми е интересно какво ще стане затова планирам да завърша и тази поредица Simple Smile

Аз много харесвам "Реликвите на смъртните", но аз по принцип много харесвам такива книжки. Някак си тази не ми беше толкова типична като сюжет, и чаках всяка книга с голямо нетърпения  book

# 616
  • София
Нещо не ми потръгна "Отвъд границите" и я оставих, не ми допада сюжета, не ме влече и не ми е интересно.

Започнах "Източен вятър, западен вятър" на Пърл Бък  Heart Eyes Прекрасна е!

# 617
Чета "Гръцко кафе" в ел. вариант. Харесва ми, толкова ми харесва, че не обръщам внимание на многобройните печатни грешки.

# 618
"Последното писмо от любимия",благодарение на Синя слива.  Simple Smile Прочела съм малко по-малко от половината-не е лоша.  Peace
Не е лоша, но в сравнение с другите две книги на авторката - Момичето, което бях и аз преди теб е много по-слаба.
Единствената поука, която си извлякох от Последното писмо е да обръщам внимание на околните. И отказвам да повярвам в 50годишна любов разделени.

# 619
  • Кърджали
Вив, "Източен вятър, западен вятър" е наистина хубава книга. Отдавна я бях чела, но ако ми попадне пак пред очите - ще я прочета отново.
Аз съм на по - лежерна вълна и в момента чета "Момичето с кафявите очи".

# 620
Естел,чела съм ги.
На мен "Момичето,което бях",не ми хареса особено.  Peace

# 621
  • Belgium
Мдам, и аз мисля, че "Момичето, което бях" не е нищо особено.

# 622
привърших Сто години самота

ами невероятно написан роман

# 623
  • Дъблин
Ако "Момичето, което бях" ви се е сторила слаба, направо можете да пропуснете "Един + един" Simple Smile Бях писала малко по-назад, все едно е писана от друг автор, нищо общо няма с другите, блудкава и захаросана  Sick
Аз още мъча "Ключът на Сара", имам към 50 страници и ще ги дочета, но изобщо не ми хареса.

# 624
  • Belgium
И аз съм писала за "Един+един" по-назад - с всяка книга става все по-зле.

Не ми се мисли за продължението на "Аз преди теб".

# 625
  • София
Алекс, искаш ли да ти пратя " Источен вятър-западен вятър" за прочит?
Само кажи  Hug

# 626
  • Кърджали
Вив, изобщо няма да ти се разсърдя. Скоро се сетих за нея и я потърсих в библиотеката, но я нямаше.
Та ако чрез теб успея да си я припомня, ще съм благодарна Simple Smile

# 627
Ами тя Джоджо Мойс взе да пише поръчково - на година по книжка-две ooooh! Затова всяка следваща е по-зле. "Последно писмо до любимия" я четох преди малко повече от месец и вече не си спомням за какво точно се разказваше. Дори имената на героите не помня Rolling Eyes

# 628
Започвам:

# 629
Започнах засега върви добре    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт