Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 392
  • 913
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
sisitons кви са тия гърчове ся,уф почвам да се побърквам като говорите за действителни неща.Не че в неква тря живея ама......Оздравявай бързо!Благодаря за палците!
skabiela  стискай и ти мила, пътувам към софето, вече почва ми трепери под лъжичката, уж съм The Iron Lady ☺ама като давам акъл(вика мъж ми) Много ми се иска да не ви забравям и да се отчитам тука, усобенно глупости да си пишем, че стане ли сериозно....
maria_ck Благодаря!
Забравих да ви питам непосредствено след операцията ще мога ли да говоря ?
А и друго казаха, че на третия ден ще ме изпишат, ако вс е ок. Дали ще мога веднага да пътувам до къщи Бургавс с кола .Болеше ли виви от пътуването?

# 106
Няма да те боли, спокойно, мен не ме е боляло като пътувах. всичко ще мине дано да е успешно и да нямаш последствия като мен. Че аз не се чувствам хич добре с тоя калций, може икръвното да е ниско ама не вярвам. Успех на тебе Hug Hug Hug Hug

# 107
  • Варна
Ни почти махала сме бе Вили...
Без глас няма да останеш,в началото ще е писклив и пресипнал.......за радост на мъжо ти ,после ще си  стане същия.За гъчовете,не е задължително,ние със Сиско  сме заподозрените ,но ще се оправим
Ся и да ти кажа няма страшно кел файда,няма да ми повярваш....ама аз ще съм тук утре и ще ти пиша за да ми кажеш "ми, то не било пък толкова ужасно"
Стегни се ,че има да изтрезняваме!

# 108
  • Варна
Спокойно Вили,не е толкова страшно.Разбира се нормално е да те е страх.Това с гърчовете не е задължително,аз не съм имала.Гласа ми още не е моя,но това е бял кахър,както  каза skabiela мъжа ти може да почерпи.
Мисля,че спокойно ще пътуваш на връщане по магистралата и за 3 часа ще сте в къщи.Аз още не втория ден отказах болкоуспокояващите,не ме болеше.
Ти хубаво ще се прибираш,но на 5-тия ден махат конците,освен да се уговориш някой хирург от вашия град да ти ги махне newsm78

# 109
На мен на трети ден ми махнаха конците, пък може и да съм забравила вече. аз съм се украсила с ларингит , възпаление на гласни струни, гърло, и ухо. Ей това ми донесе ММ и много му се ядосвам, изписаха ми зинат, чак днес. И пак няма да съм на работа.

# 110
  • Варна
Вили  Hug  bouquet

# 111
Стискам палци на Вили и Глухарче, sisitons и ти да се оправяш бързо  Hug! scabiela, дай една рецепта за тортичка тук, да ни стане сладичко и весело на всички   chef
Аз да се оплача, че явно от високата доза хормон –по 150 *6 дена и 1*100, понякога не мога да спя вечер и направо ми иде да се гръмна. Най-често не мога да спя неделя... Днес съм като парцал, вие имали ли сте такива проблеми? Още какви изследвания да си пусна, за да  проверя дали всичко е наред с паращитовидните жлези? Все пак да ми е спокойно. Както каза sisitons, хирурзите не са точно специалисти по всичко свързано с ендкринологията, така че ние трябва да допълваме знанията си. Хубава седмица на всички!  bouquet

# 112
  • Варна
Аз в началото се чувствах така, все едно кон ме е ритнал ....а вечерите, вечерите ми се ревеше с Глухито сме си писали и в 5 сутринта защото не можехме да спим. Ти поне казваш понякога , а аз не можеш да спя поне 2м ....бях заприличала на наркоманка Sunglasses

Хирурзите,те просто са операртори, след това всичко зависи от ендокринолога!

# 113
  • Милано
Вили и Глухарче,успех ви желая!Сигурна съм,че всичко ше се случи по най-добрият за вас начин HugSisitons,оздравявай бързо  bouquet HugАз бях на ендо и ми увеличи дозата,за да смъкнем ТСХ под 2...дано я понеса добре PraynigНа въпроса ми,как са ми паражлезите,отговора беше "Ами не функционират".Попитах я ако не функционират не трябва ли паратхормона да е нулев,а моят е 18.."Ами да ,трябва да е нулев,но твоят си стои 18 и макар в норма е нисичък!"Момичета искам да ви попитам,защо е не трябва да се изследва паратхормона през зиматаТук не ми отговориха на въпроса Simple SmileКоментара и беше"Ама,госпожо много въпроси!"Ако не питам как ще разбера JoyБлагодаря ви,че ви има,момичета  bouquet

# 114
И на мен ендото не ми отговори защо не се изследва, но каза, ще изследваме юли. Щом ти е в норма , мисля 18 да е норма. Аз мисля имах 9 помня , че беше наполовина на долната граница. И аз се надявам, че ще проработят. Не се притеснявай една да има читава, ще поеме функцията на останалите. Аз съм на зинат , възпалени гласни връзки, ухо и гърло. Не мога да дишам пия новфилин, за да дишам през нощта. УНГ вика не е от ларингса да не дишаш, ама и да имаш бронхит, ще ти мине от зината Joy. Та тъй, днес 37,3 температура, почти нямам, ама много съм зле бе.... Sad.
Вили и Глухарче, успех, всичко да е наред Hug Hug Hug. Масово паращитовидните жлези не работят при махната цяла жлеза. Не е вината на хирурзите. Явно при повечето не заработват. Ама ссега какво да правим, ще пием витамин Д и така. Аз пък се опитвам да спра калция , ама все мравучкам бе, пък като го спра и спира да ме боли от дясно, мисля, че е бъбрека. Забелязах и друго, все почва да ми трепери пред погледа в събота и в неделя, когато пия еутирокс 75 . И си мисля дали не е от нисък хормон това треперене на погледа. Аз си пиех по 100 и изследвах ТСХ беше 1,8 и тя рече пий по 75 събота и неделя.  newsm78. Защо ми намли дозата не знам. И сега съм забелязала, че все в събота и неделя ми става лошо. Та сега в неделя си пих 100 хич не ме интересува колко ми е казала да пия. Няма да ми трепери пред погледа и да се чудя какво става. Поне да ми бяха казали от какво е , никой не знае и ме гледат ей така  Shocked

# 115
  • Варна
Оф какво ли знаят те ами.
Да питам аз тези,които все още се задъхват,докато дишате чува ли се леко свистене.
Днес ми приеха документи всичко и доктора ме преслуша и ме пита дали пуша цигари.Аз съответно си признах къде ще ходя.Та той ми каза,че се чува леко свистене,каза че не е сериозно ама аз съм си тома неверни.Но пък аз все още не мога да дишам като хората след операцията,та за това ако някой има подобен проблем да сподели.
Сисито точно от калция те боли бъбрека.Аз пих повече от месец калций и постоянно имах бодежи,когато го спрях и бодежите спряха.

# 116
Глухарче, аз имам проблем с дишането, трябва да млъкна , за да си поема дъх, когато говоря бързо. И изобщо имам проблем с дишането, ама се подобряват нещата след операцията бях по-зле. Сега с това възпаление съм почти по същият начин като след операцията. Седя и си мисля, че грипа ме удари в слабото място точно в ларингса. Аз не пуша, пушила съм по кутия , но от 4 години пак след един грип не пуша. Преди пак ги отказвах за 6 години и три пуших, но сега мисля да не пая повече. Да чува се свистене, те това чуват и на слушалката, няма как да е иначе. Ами знам , че е от калция, ама като го спра и почвам мравучкане, викам си сега и без това пия лекарства, да го спря, е в събота мравучкане, треперене пред очите и пак го запих , сега не мравучкам. Тя и ендото вика спирай го , все е тая дали го пеш ама не е така според мен , не е все тая , мравучкам без него. Някой тук беше писал как една година след това едва го е спрял, мравучкане , калция в норма, е помня кой обясняваше...

# 117
  • Варна
Оф успокои ме Сисито.Определено имам проблем с дишането,по-тежко е,по-трудно.
Спомням си че в момента в който излязох от упойката и казах не мога да дишам.И аз имам подобрение,но вече гоня 3-ти месец не трябва ли да се оправя вече.

# 118
  • Милано
И на мен ендото не ми отговори защо не се изследва, но каза, ще изследваме юли. Щом ти е в норма , мисля 18 да е норма. Аз мисля имах 9 помня , че беше наполовина на долната граница. И аз се надявам, че ще проработят. Не се притеснявай една да има читава, ще поеме функцията на останалите. Аз съм на зинат , възпалени гласни връзки, ухо и гърло. Не мога да дишам пия новфилин, за да дишам през нощта. УНГ вика не е от ларингса да не дишаш, ама и да имаш бронхит, ще ти мине от зината Joy. Та тъй, днес 37,3 температура, почти нямам, ама много съм зле бе.... Sad.
Вили и Глухарче, успех, всичко да е наред Hug Hug Hug. Масово паращитовидните жлези не работят при махната цяла жлеза. Не е вината на хирурзите. Явно при повечето не заработват. Ама ссега какво да правим, ще пием витамин Д и така. Аз пък се опитвам да спра калция , ама все мравучкам бе, пък като го спра и спира да ме боли от дясно, мисля, че е бъбрека. Забелязах и друго, все почва да ми трепери пред погледа в събота и в неделя, когато пия еутирокс 75 . И си мисля дали не е от нисък хормон това треперене на погледа. Аз си пиех по 100 и изследвах ТСХ беше 1,8 и тя рече пий по 75 събота и неделя.  newsm78. Защо ми намли дозата не знам. И сега съм забелязала, че все в събота и неделя ми става лошо. Та сега в неделя си пих 100 хич не ме интересува колко ми е казала да пия. Няма да ми трепери пред погледа и да се чудя какво става. Поне да ми бяха казали от какво е , никой не знае и ме гледат ей така  Shocked
Мила,те повечето гледат ей така Shocked и хич не им се обяснява...И аз попитах мойта като досега дозата ми беше 5 дни по 112,5 и събота и неделя по 125,защо да не прибавим и петъка,ама тя "Не и не,по-щадящо е,ако 125 го приемаш в понеделник,сряда и петък!"Дано излезе права,защото хич не ми се иска да се връщам в ужасните филми ,в които бях преди месец #2gunfireПрегръщам ви!Излизам да се поразкарам с ММ,че не ме свърта на едно място Joy

# 119
Ами аз съм вече 5 месец и по добре е , ама сега ме удари точно там и пак не мога да дишам. Все едно съм оперирана. И други се оплакват точно от такова задъхване. Иначе като се преуморя пак, въздух не ми стига. Все сме едни картинки, но в едно се убедих, хората дето са с жлеза са си много по-добре, пък дори и една малка част да е останала от нея.

Общи условия

Активация на акаунт