Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 349
  • 913
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Мисля,че трябва да се спре.Но първо трябва да ти се назначи дата за сцинтиграфия и според нея да се сметне кога трябва да се спре хормона.Но това само го мисля,ще ми правят след две седмици,но на мен ще правят и радиойод терапия,та за това не пия един месец хормон.При теб може да са по  специфични нещата,не ми се доверявай напълно.Така,че ще трябва да се свържеш първо с доктора.
В сайта на Пандев няма ли мейл ?

Писах му на e-mail: r.pandev@dir.bg, който фигурира върху неговата бланка от прегледа. Иначе за сцинтиграфията вече разбрах, че първо трябва да се назначи дата. Лошото е, че в Пловдив правят само на едно място, и определят дата веднъж месечно (така поне ми казаха от там). Ще изчакам още няколко дни за евентуален отговор и пак ще му пиша, и без това резултата ми е нужен за след като ми влязат в норма хормоните  Rolling Eyes

# 31
donidaniil , аз съм със супер гъста коса, много тежка , подстригвам я средна дължина, за да не ми те жи. След операцията адски ми капеше, ендото каза, поради липса на калций било, аз имах този проблем, подстригах я нормално и сега спря изведнъж. А преди по цели вълма падаха , сега по два косъма, бях се уплашила чак, викам останах и без коса Crazy. Нищо не съм правила, само хормона ми влезе в норма и калция горе долу, пращитовидните жлези не знам дали работят, юли ще видя, пия рокалтрол Peace

# 32
  • Милано
Хей, хубаво да си прекараш Hug Hug Hug
[/color]                                                                                                                                                    Sisitons ,аз не съм на почивка,омъжена съм тук,мила.

# 33
Оооо, сега видях Милано, ама нищо пак хубаво си прекарвай Hug Hug Hug

# 34
  • Варна
Момичета преди два дена направих несъзнателно голяма простотия.Аз пия еутерокса си много рано сутринта,след това продължавам да спа/ако мога/
Та в бързината съм лапнала 2 таблетки от 100,а не както ми е дозата една от 100 и една от 25😕
Имах чувството ,че ще умра,толкова ми се виеше свят не можех да стана  от леглото....чак  вечерта започнах да пазя равновесие и да се осефервам😁 
Добре ,че моя мъж си беше в къщи и имаше кой да се погрижи за децата...
Ей,не са майтап тез хапчета.....

# 35
Здравейте на всички. И аз съмо оперирана от щитовидна жлеза, премахната ми е доста голяма част от жлезата. Операцията ми беше на 15.05.2014г. при доц. Сечанов. Имам един въпрос- мога ли вече да си тренирам на кростренажора за по 20-30 минути дневно. Моля, който знае да ми отговори. Противопоказано ли е спортуването. Благодаря предварително и хубав ден.

# 36
  • Варна
е , аз съм оперирана от 4м. и си карам текерлека...хич не съм се замислила може ли не може ли,пък да не говоря ,че имам малко дете и от 3-4 ден го нося из цялата къща(малко  Laughingе има няма 20кг)
В болницата ми казаха че не трябва да вдигам тежко .....ама още там си носих багажа сама

# 37
  • Милано
Момичета преди два дена направих несъзнателно голяма простотия.Аз пия еутерокса си много рано сутринта,след това продължавам да спа/ако мога/
Та в бързината съм лапнала 2 таблетки от 100,а не както ми е дозата една от 100 и една от 25😕
Имах чувството ,че ще умра,толкова ми се виеше свят не можех да стана  от леглото....чак  вечерта започнах да пазя равновесие и да се осефервам😁 
Добре ,че моя мъж си беше в къщи и имаше кой да се погрижи за децата...
Ей,не са майтап тез хапчета.....
                                                                                                                                                Skabiela ,по същият начин се пояувствах аз,когато забравих да си взема дозата за деня...цял ден се чудих какво ми е и вечерта,когато си приготвях дозичката за другата сутрин и намерих,в кутийката не приетата доза ми стана ясно какво съм направила Grinning.Момичета пожелавам ви усмихнат ден с много положителни емоции Hug Hug Hug

# 38
е , аз съм оперирана от 4м. и си карам текерлека...хич не съм се замислила може ли не може ли,пък да не говоря ,че имам малко дете и от 3-4 ден го нося из цялата къща(малко  Laughingе има няма 20кг)
В болницата ми казаха че не трябва да вдигам тежко .....ама още там си носих багажа сама

благодаря, желая всичко най-добро на всички ви

# 39
  • Варна
Здравейте момичета.
Вече 21 дни без Ел тироксин,имам адско главоболие имате ли на представа дали е от липсата на хормон.Не ми се беше случвало,не се повлиява ни от парацетамол,ни от беналгин,ни аулин .4-ти ден вече боли таз глава.Не стига другите неразположения ами и това.

# 40
  • Милано
Здравейте момичета.
Вече 21 дни без Ел тироксин,имам адско главоболие имате ли на представа дали е от липсата на хормон.Не ми се беше случвало,не се повлиява ни от парацетамол,ни от беналгин,ни аулин .4-ти ден вече боли таз глава.Не стига другите неразположения ами и това.
Глухарче,а как е кръвното ти?

# 41
  • Варна
По принцип съм със ниско,но сега не съм го мерила.

# 42
  • София
Глухарче,  Hug малко остана. С теб сме.

# 43
  • Милано
По принцип съм със ниско,но сега не съм го мерила.
                                                                                                                                                 Глухарче,проконтролирай го,но най-вероятно е от липсата на хормон...но отава малко,мила HugПосле всичко ще си влезе в нормите.С теб сме!Изпращам ти мислено много добринки Hug

# 44
  • Варна
Глухарче,  Hug малко остана. С теб сме.
Ооо Мемчо липсваше ми    Hug
Ако знаеш колко пъти съм препрочитала последния ти пост, действаш ми като антидепресант  Crazy
K.Lera Благодаря,определено имам нужда от малко потупване по рамото.

Общи условия

Активация на акаунт