Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 275
  • 913
  •   1
Отговори
# 45
  • Милано
Глухарче,  Hug малко остана. С теб сме.
Ооо Мемчо липсваше ми    Hug
Ако знаеш колко пъти съм препрочитала последния ти пост, действаш ми като антидепресант  Crazy
K.Lera Благодаря,определено имам нужда от малко потупване по рамото.
                                                                                                                                                 Не исках да ти прозвучи като потупване по рамото...по-скоро като съпричастна  Hug Имайте усмихнат ден,момичета  bouquet

# 46
  • Варна
Еййй точно така го разбрах.
Приятелско потупване "всичко ще бъде наред"  Simple Smile

# 47
Глухарче, ако кръвното е ниско ще имаш главоболие и липсата на хормон също, ох не ти е лесно мила, ама ще се справиш Hug Hug Hug

# 48
  • Варна
Глухарче, ако кръвното е ниско ще имаш главоболие и липсата на хормон също, ох не ти е лесно мила, ама ще се справиш Hug Hug Hug
От кръвното се оказа.Снощи беше 55 на 86 и то когато бях добре.Днес не ме е боляла глава Simple Smile

# 49
Ами знаех си , че е затова , когато ти е ниско се пие айрянче със сол и се вдига бързо. На мен пък ми присяда яденето, така беше и преди операцията от възела , но сега уж го няма. Имам чувството че храната не ми слиза надолу. Много съм се пошашкала, само като пия вода ми минава , ако е твърда, спагети например, сега ям и ми стоят на гърлото. Sad Sad

# 50
  • Варна
Сисито ти ходи ли на ехография след операцията.Отиди за твое спокойствие.Но ми се струва,че и теб като мен те е треснала хипохондрията Sad

# 51
Ама какво да ми гледат , аз нямам жлеза, гледаха ме в ендокринологията ама само да отбият номер, трябва им снимка за пътеката, то какво да видят, аз бях на 20 дни оперирана. Иначе аз няма закакво да се притеснявам, като са я махнали цялата от къде да расте нещо, няма от къде, аз и паращитовидни жлези нямам, та щитовидна. Ама мога да ида на ехо, но ще е чак юли, до тогава не стъпвам никъде.

# 52
Честит 8-ми март,
Мили момичета пожелавам Ви много здраве,  щастие и само положителни емоции. Бъдете много обичани и уважавани.

# 53
Момичета, на себе си и на всички пожелавам само здраве, така и на семействата ви! Хубав празник! newsm51 newsm51 newsm51

# 54
  • гр.Гоце Делчев
Честит 8-ми март мили момичета желая ви много здраве ,късмет и да бъдете много обичани   bouquet

# 55
  • Варна
Честит 8-ми март,момичета.
Пожелавам ви най-вече здраве Simple Smile

# 56
  • Милано
Момичета,бъдете много здрави и много обичани!Същото пожелавам и на себе си!....и на любимите ни хора! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 57
# 58
Здравейте мили момичета! Аз съм редовен читател в тази темичка от миналата година, тъй като тогава преминах през 2 операции на щитовидната жлеза, плюс радио йод терапия. Четях вашите постове и ми беше по-леко.  Чак сега реших да се включа и аз, за да мога да помогна с каквото мога като изминат път до сега, както и аз по-редовно да научавам от вас толкова полезни неща за тази тема. Диагнозата ми е папиларен карцином и се оперирах при проф.Пандев. Сега ми предстои нов скенер през април, тоест отново ще има притеснения, спиране на Л-тироксина и т.н. Първоначалната ми идея беше забременяване, но след диагнозата сега изчаквам и силно се надявам скоро да мога да мисля поне в тази насока. Желая на вскички лек ден и много позитивни мисли!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Приятно ми е да се запозная с всички вас!

# 59
  • Варна
LucyHope здравей,полезна си и то много.
Мен ме очаква йод терапия в понеделник,така че каквото и да споделиш ще ми бъде от полза.
Първо да те питам защо две операции и всичко ли беше наред след йода.
И да те успокоя и аз,запознах се вече поне с 2-3 момичета забременели и родили с нашата диагноза,така че за това изобщо не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт