Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 366
  • 913
  •   2
Отговори
# 75
  • Варна
Вили,аз се чувствах много по здрава преди операцията,и на мен всичко ми беше в норма.Откриването на тумора беше случайно......заради една киста която не се виждаше с око ,но на палпация се усещаше.
Има много жени в тази тема който се чувстват чудесно след операцията,и такива който втременни неприятности😀,но всичко ще отзвучи с времето си.....и ще сме хепи😀

# 76
  • Бургас
 Simple Smile Чудесно казваш, то наистина човек се чувства както иска. Просто ме е страх от неизвестното явно.
Тук май почти всички са оперирани от док. Пандев. Мен ще ме оперира док.Табаков от екипа на доц. Сечанов е, никъде не прочетох отзиви за него. А по-горе четох, че и Глухарче и предстои операция в понеделник?Къде?

# 77
  • Варна
vili_k не не си изключение никакво.Без оплаквания бях,всички хормони в норма,миниатюрно туморче за съжаление злокачествено.Открито съвсем случайно на ехография за съвсем друго  Confused
Премахната ми е цялата жлеза.
Не операцията ми мина преди близо 3 месеца,сега ме очаква лечение.Във Варна съм оперирана.
А и горе главата,операцията изобщо не е страшна.Два часа след нея скочих като младо яре ,обезумяла от глад.

# 78
  • Бургас
 Ох, отдъхнах си малко:) Глухарче, Skabiela благодаря за положителните отговори. То освен мен и домочадието се е депресирало, уж гледам да го карам на шега, че лесно няма да се отърват от мен, но......Колко часа е самата  операция? Четох, че не е нужен придружител?

# 79
  • Варна
Моята беше около час и половина от влизане в операционна до качване на етажа.Не е лошо в първите един-два часа да има някой покрай теб докато се съвземеш,ако разрешат разбира се.Това е най-неприятната част доста ти е студено докато излизаш от упойка и ако има някой да ти хвърли 2-3 одеала няма да е лошо.Иначе след 2 часа си на крака и можеш спокойно да се обслужваш сама.Само страха е голям и чакането неприятно,всичко минава и заминава.
А теб като са те наблюдавали толкова години никой ли не ти предложи операция по-рано.

# 80
  • Бургас
Наблюдавали е силно казано. Ходила съм веднъж на ендокринолог в самото начало. Каза ми щом всичко ми е в норма и аз се чуствам ок, не се изисква лечение. През годините само съм ходила на ехограф и си колекционирах снимките. Ехографката ми казваше всеки път, че според нея трябва да се оперирам, но или аз не го взимах присърце или тя не беше успяла да ме уплаши достатъчно. До скоро де, чак ми се развика. С две думи почти моя грешка. Аз си мисля, че човек е болен когато се почуства такъв.

# 81
  • Варна
Малко наивно си подходила,но майната му каквото такова.Гледай напред.Не се шашкай излишно,повечето заболявания на щитовидната жлеза са заради стрес и нерви.Ако имаш някакви въпроси,питай.Както ти спомена от неизвестното по-страшно няма.

# 82
Аз също нямах никакви симптоми, но взех да имам кръвно и сърцебиене и все лекувах гърло, сухо, трудно преглъщане, фарингит, взе да ме боли. Честно обаче да ти кажа не съм по-добре от преди операцията, трудно понесох не операцията, а хормоналният дисбаланс и това, че не ми работеха паращитовидните жлези. Защо не отидеш на още един ехографист. На мен Начев ми препоръча, Табаков, Сечанов и Ганчев. На мен не са ми препоръчали Пандев. Ама и аз се оперирах при проф. Тодоров Joy. Доволна съм от човека де, ама аз съм си кекава и той много не разбира от лекарства.

# 83
Не съм специалист, но и аз като теб чаках 5-6 години  преди да се оперирам, не обичам да съжалявам за отминали неща, но честно казано ме е яд, че не я махнах по-рано тази щитовидна жлеза.
И аз като теб винаги съм се чуствала добре, макар и с ниско ТСХ, Хашимото и възли...По принцип не харесвам хора, които се оплакват и мразя хипохондрици, но както казват, човек е здрав, докато не почне да ходи по доктори Simple Smile
Дай боже нашата група в най-скоро време да почне да споделя само весели истории и съвсем скоро да имаме поводи за усмивки, а не за притеснения.  Laughing Laughing Laughing
Изборът на лекар си е твой, аз за Табаков съм чувала. Оперирах се при Пандев, но ходих на консултация и при Сечанов- много приятен човек ми се видя. Аз просто реших да се доверя на един и избрах Пандев, но това не значи, че не трябва да се доверяваме и на други специалисти. Продължаваме напред, както казва Кобрата  Joy

# 84
  • Варна
Вили,вземи си стрепсилс за смучене,възможно е от интубацията малко да ти се раздразни гърлото,и още един съвет ...блузи с по широко деколте😀о

# 85
  • Варна
Глухарче,кат мине какафонията с тоз йод....ще се напием кат здрави български моми🍷😁

# 86
  • Варна
Глухарче,кат мине какафонията с тоз йод....ще се напием кат здрави български моми🍷😁
Оффф туй от кога го слушам,несериознице.Все пияна ходя  Laughing

# 87
  • Варна
Ще ни бъде по-сладко!
Казах ти че имам голям пропуск в живота си,явно има много да наваксвам и да научавам.....кат за начало няма да е Бейлис......нещо от родана Мохито/то времето ще се стопли докат се наканим/
Пък един ден ще си направим клубна чудна вечеринка😋😂😂 поканени са всички.....носете си пиене!Ааааа ,ще бъде под надслов_"можем ли да изтрезнеем без щитовидна жлеза"

# 88
  • Варна
 Laughing

# 89
 Joy Joy Joy Joy Joy
няма да ни подейства зле малко разсейване

Ще ни бъде по-сладко!
Казах ти че имам голям пропуск в живота си,явно има много да наваксвам и да научавам.....кат за начало няма да е Бейлис......нещо от родана Мохито/то времето ще се стопли докат се наканим/
Пък един ден ще си направим клубна чудна вечеринка😋😂😂 поканени са всички.....носете си пиене!Ааааа ,ще бъде под надслов_"можем ли да изтрезнеем без щитовидна жлеза"

Общи условия

Активация на акаунт