Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 436
  • 913
  •   1
Отговори
# 705
При д-р Николай Райков.
Искам да не се страгувам, но не мога. Хем докторката ми обясни всички възможни варианти и пак ми е страшно нервно... Sad

# 706
  • Варна
Идеално,щом е при Райков нещата ще станат бързо.Нормално е да ти е нервно.Аз съм от Варна,skabiela е от Варна,ако има нещо на среща сме.Дишай дълбоко,най-вероятно ще си излезе нормален възел,не се шашкай излишно  Hug

# 707
  • Варна
wish,
Знам ,че звучи страшно ,но каквото и да е е поправимо,това го казвам от опит Hug

Райков е много добър ендокринолог,ще бъде внимателен ,а за биопсията изобщо не е нужно да се кахъриш...не е болезнено.
Ние с Глухарче сме от Варна и двете сме с карциноми ,ако имаш нужда от помощ или просто изпиташ нужда да споделиш ...насреща сме Simple Smile

Сиско ,за биопсията мога много да поспоря..................това  е един от насочващите методи за поставяне на диагноза!

# 708
  • Варна
Глухиииии ,ама ние мислим еднакво по едно и също време Hug
дет се казва : плюли сме си в устите
 Hug

# 709
.............. Сиско ,за биопсията мога много да поспоря..................това  е един от насочващите методи за поставяне на диагноза!
насочващ .... донякъде  Laughing този спор е във всяка тема ... а ако не уцелят рака? моят беше 4мм.

# 710
  • Варна
И на skabiela беше 3 мм ,но го нацелиха,така че ....

# 711
То  на мен не ми е правена такава, професора ми го каза това не съм си го измислила, той иначе добре ме нареди де хахахах Joy

# 712
  • Варна
На фона на страха на момичето мисля,че този спор е излишен.Доктор е назначил процедурата,очаква се да разбира повече от нас.

# 713
  • Милано
На фона на страха на момичето мисля,че този спор е излишен.Доктор е назначил процедурата,очаква се да разбира повече от нас.
Много положителни мисли и от мен,момиче:)Сигурна съм,че всичко ще се нареди по най-добрият за теб  начин Hug Hug HugМомичета,откакто спрях Рокалтрола и приемам на 21 дни Дибазе паратхормона миналият месец скочи от 19 на 32 миналият месец,а този е 28 ....ще видя другият как ще е Naughty На 14.10 съм на"среща" с ендото Simple Smile Simple Smile  стискайте ми палци,момичета.Бъдете здрави и влюбени Simple Smile

# 714
  • Варна
От вчера съм с ужасно изтръпване,да си призная рокалтрола отдавна го спрях.....дали да започна пак ?
А ,и да ви кажа имам сърцебиене и пулс 111,машинкат ще ми се пръсне ....пфъъъ да не съм се повредила напълно  newsm78

# 715
Скаби, ама иди на кардиолог , не е добре за машинката такова чудо, тя ще се повреди. Да не ти е доста хормона, защо не пуснеш едно ТСХ и един глупав калций, на мене последно ми беше всичко в норма, но рокалтрола е 4 по 1, няма да има спиране при мене, така ще е. Имам някакви жлези, но са недостатъчни.
K.Lera , страхотно е да си добре, успех ти пожелавам. Този медикамент само там ли го има, тук не съм го чувала, а и не са ми го предписвали, пак ли е вит Д newsm78

# 716
  • Варна
Ще взема верно да ида на кардиолог ,дано джипито има направление.......щот аман всичко си се плаща,а скоро трябва да правя и тсх и ту маркер

# 717
  • Милано
Скаби, ама иди на кардиолог , не е добре за машинката такова чудо, тя ще се повреди. Да не ти е доста хормона, защо не пуснеш едно ТСХ и един глупав калций, на мене последно ми беше всичко в норма, но рокалтрола е 4 по 1, няма да има спиране при мене, така ще е. Имам някакви жлези, но са недостатъчни.
K.Lera , страхотно е да си добре, успех ти пожелавам. Този медикамент само там ли го има, тук не съм го чувала, а и не са ми го предписвали, пак ли е вит Д newsm78
И ти също,а и всички,които сме тук HugДа вит.Д.Някъде назад бях писала за разликата между него и Рокалтрола.....Аз имам съмнения за себе си,че и преди операцията съм била с нисък вит.Д....Аз сега се наблюдавам......нисък ли е-играе кръвното,скованост и болки в костите и мускулите ,отчаяност.........

# 718
  • Варна
Да се отчета 3 ти ден пия рокалтрола, и нямам изтръпвания,взимам само по 1 на ден  Heart Eyes
Другата седмица ще си правя изследвания ,нещо за парахормона да ми кажете...цена примерно и някви специфични изисквания има ли?

# 719
На гладно, не съм пила и хормон, някъде 25 лв е , кръв се взема. аз го правя заедно с ТСХ. Не знам обаче с този рокалтрол дали не замъгляваш картината попитай един ендокринолог. По-скоро изследвай калция йонизиран и общ и фосфор, за изтръпванията това се гледа. аз пия по 4 рокалтрол, ама какво да се прави, тъй ще е. Успех ти пожелавам. Аз почти нямам паратхормон имам  5 той почва от 18 някъде.

Общи условия

Активация на акаунт