Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 829
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Дааа Буб, не е белоцветен и не души хич. Не гнезди в носа, нито в мозъка. Мъха е звънлив, пролетен. Не е бабичка, нито тъжен, мрачен шипър. Подходящ е за всяка възраст вк. за много млади момичета имащи афинитет към сериозни, по- класически парфюми. Трябва задължително да го пробвате с Алекс.

# 496
ох, Ковачева, Дени!  Twisted Evil Mr. Green Hug
при първа възможност ще го пробвам  Grinning
позагубила съм глада да знам и пробвам веднага и всичко  Blush

# 497
  • София
Благодаря на всички за споделените мнения за КМ  ЕДП.   bouquet

# 498
  • Бургас
Дааа Буб, не е белоцветен и не души хич. Не гнезди в носа, нито в мозъка. Мъха е звънлив, пролетен. Не е бабичка, нито тъжен, мрачен шипър. Подходящ е за всяка възраст вк. за много млади момичета имащи афинитет към сериозни, по- класически парфюми. Трябва задължително да го пробвате с Алекс.
И аз съм със същите усещания за Белия Ароматикс, но да ме убият, никога не мога да опиша като вас ароматите, които тествам Simple Smile Може би още носът ми не е трениран Simple Smile Определено си заслужава пробата.
Пробвах и новата градина, но не ме заинтригува. Не усещам мандарина, а друг цитрус, явно описаният по-напред. Ароматът е доста траен, като за цитрусов, и изчистен. Смятам, че е добър, но просто не е мой тип.
Тествах и L’Extase Nina Ricci. Той е от "моите", но определено не е нещо шокиращо ново и като че ли очаквах нещо малко по-вълнуващо с това име и реклама Simple Smile За пореден път се убеждавам, че всеки парфюмерист си има почерк. Парфюмът ми напомня на Classique Intense Jean Paul Gaultier, който излезе миналата година и също харесвам. И двата са дело на Francis Kurkdjian. Като гледам пирамидите им, нямат много общо, а според моя нос  имат Simple Smile Ще се радвам ако още някой сподели впечатления  Hug

# 499
Аз вчера тествах 1804 Histoires de Parfums. Много плодов и екзотичех. Хареса ми, интересен е.

# 500
  • Велико Търново
Привет, дами  bouquet
Аз вчера реших да проуча какво ново са заредили в нашия МОЛ/имаме само един парфюмериен магазин с хай марки в целия град Tired/, та - не останах изненадана - ни Хермес, ни мосю Ли, ни нищо Confused и докато вътрешно се възмущавах и негодувах защо не мога да се докосна поне до част от описваните от вас аромати, и съзрях - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris , от скоро явно се предлага и този бранд/е, разбира се с 3-4 представителя Confused/,  реших да тествам и.....сега от ума ми не излиза този аромат Crazy много нежно се разви на моята кожа, при всяко мое движение се разнасяше свеж полъх, ненатрапчив и същевременно траен - за предстоящата пролет ще е чуден Heart Eyes Видях го обаче само в разфасовка от 75 мл. - има ли по-малки? Гледах в онлайн сайтовете, и там само по толкова се предлага Thinking

# 501
  • София
Привет, дами  bouquet
Аз вчера реших да проуча какво ново са заредили в нашия МОЛ/имаме само един парфюмериен магазин с хай марки в целия град Tired/, та - не останах изненадана - ни Хермес, ни мосю Ли, ни нищо Confused и докато вътрешно се възмущавах и негодувах защо не мога да се докосна поне до част от описваните от вас аромати, и съзрях - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris , от скоро явно се предлага и този бранд/е, разбира се с 3-4 представителя Confused/,  реших да тествам и.....сега от ума ми не излиза този аромат Crazy много нежно се разви на моята кожа, при всяко мое движение се разнасяше свеж полъх, ненатрапчив и същевременно траен - за предстоящата пролет ще е чуден Heart Eyes Видях го обаче само в разфасовка от 75 мл. - има ли по-малки? Гледах в онлайн сайтовете, и там само по толкова се предлага Thinking

Не бяха ли пуснали и разфасовки от 40мл!?Дори и цената им беше по-прилична.

# 502
Има ги и в 45 мл.  Wink

# 503
  • Велико Търново
Епона, знаеш ли каква  е цената на 45 мл.? Не ми се купува голяма бутилка, а и струва около 180 лв. Confused И къде мога да намеря в тази разфасовка?

# 504
  • Пловдив
Biskvitka, ето сайт, където има по-малките милилитри http://www.parfumdreams.de/Van-Cleef-Arpels/Damenduefte/Collection-Extraordinaire, ако ти се занимава да поръчваш от Германия.(някой в парфюмната тема също го беше препоръчал)
Пазарувала съм от него с превозвач, нямам абсолютно никакви забележки. Отвреме навреме пускат кодове с отстъпка, а при първа поръчка има 5 или 10 евро над определени суми.

# 505
Мисля беше между 125 и 135, нещо такова ми се върти в главата. Нали и аз се чудя между два-три от серията кой точно да си взема. Аз ги гледам в Дъглас.

# 506
  • Велико Търново
Благодаря ви  bouquet

# 507
Имам въпрос за Hedera. Виждам, че във Фрагрантика го сравняват с Un Jardin En Mediterranee и ме интересува дали приликата е голяма. Градините ги мъча от миналата година и не ми трябват още от тях.

# 508
Имам въпрос за Hedera. Виждам, че във Фрагрантика го сравняват с Un Jardin En Mediterranee и ме интересува дали приликата е голяма. Градините ги мъча от миналата година и не ми трябват още от тях.
За мен не си приличат грам освен, че и двата се водят смокинови. Peace

139 лв. е мисля 45 мл. Есклузив на Ван Клийф.

# 509
... и двата се водят смокинови. Peace
Точно това ми е чудно при положение, че в пирамидата на Hedera не виждам нищо смокиново.

В момента съм в голяма чуденка дали да не поръчам Pulp от официалния сайт на Byredo. Някой да е поръчвал така? Притесняваме, че май изпращат с обикновена поща. Иначе доставката им е безплатна за ЕС, което е добре. Гледах и в други чуждестранни сайтове, но навсякъде е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт