Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 816
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Имам Жур Абсолю и много го харесвам, затова си купих най-голямата разфасовка. И аз го намирам жасминово-цитрусов с превес на цитруса. Но не харесвам Ле парфюм, където не откривам цитруси, а ми мирише на сурово жасминово масло, което ме потриса.

# 541

something new - Момичетата по-горе са прави и аз съм общо взето на тяхното мнение, но ето и моите няколко думи.
L`Erbolario Hedera е по-свеж, лек и зелен, но като общ нюанс с  Hermes Un Jardin En Mediterranee виждам леката сладост, която излъчват и двата парфюма. При Un Jardin En Mediterranee има една специфична сочност, която подчертава характера на аромата, и която липсва в Hedera.
Разбира се, за мен това не прави Хедера по-лош или слаб аромат - имат някои общи черти, но според мен те си приличат дотолкова, че да оформя предположението, че който харесва Un Jardin En Mediterranee, ще хареса Хедера и обратното съответно  Simple Smile Двата аромата, въпреки някои общи характеристики, носят усещането за свежест по различни начини и смятам, че и двата си заслужават притежанието.  
+1 Peace
Ама и трите, дядо попе, и трите Laughing
Според мен и трите си заслужават притежанието, като визирам  Нинфео мио на АГ.
Хедера ще ми е следващата голяма бутилка, че сега имам само 15мл.

# 542
Убедихте ме, ще дам шанс на Hedera-та. Simple Smile Сега само остава да се наканя и да се разходя до магазина наL`Erbolario.

# 543
Вчера придобих отдавна мечтан аромат- Traversee du Bosphore и то 100мл.  Heart Eyes
Опиянаена съм от щастие, това е най-прекрасната и любима кожа, която ми пасва идеално и запява върху мен.
По кое време или по-точно при какви температури ти се развива най-добре? Thinking Честит!

# 544
  • София
Тези дни наминах през парфюмериите за да тествам някои от новите и коментирани парфюми.
Новите градини не са лоши, дори бих казала, че ми харесват, но не достатъчно за покупка, защото имам Жур и покривните градини, а новите не ме впечатлиха достатъчно. По нататък пак ще ти тествам.

Не ми хареса изобщо зелената малка черна рокля на Герлен, както и Теракотата. Последната ми идва много сладка за моя вкус.  Simple Smile

Но пък се сдобих с белия Елексир на Клиник. Е, много ми хареса, плътен, класен и различим.  Heart Eyes
Получих и доста комплименти.  Blush Явно на моята кожа химията се получава успешно.
Благодаря на Денси, че спомена за него, иначе изобщо нямаше да му обърна внимание.   bouquet

# 545
Вчера придобих отдавна мечтан аромат- Traversee du Bosphore и то 100мл.  Heart Eyes
Опиянаена съм от щастие, това е най-прекрасната и любима кожа, която ми пасва идеално и запява върху мен.
По кое време или по-точно при какви температури ти се развива най-добре? Thinking Честит!
Не съм Deziderata, но зимъска най-много ми харесва

# 546
Мihaela_z, много се радвам, че този великопен, модерен шипър ти харесва и ти стои добре. Много любов и пролетни емоции с него. Heart Eyes Hug  bouquet
И аз днес съм се напръскала с него и семейството ми много го хареса. Планувала съм други неща за покупка, не парфюми, да видя дали ще издържа да не ги превари.

# 547

Благодаря!  Hug
Досега съм го носила само зимата, но мисля че до 20 градуса ще е все така прекрасен. При нас в сайтовете изчезва така бързо, че ми писна да го дебна и го взех при първа възможност.

# 548
Благодаря ви Deziderata, Силве  bouquet Искам го,  но ще го оставя за по-натам. Поръчах Нинфеото  Heart Eyes да прави компания на Средиземноморските и смокинята на Лартизан. Party

Днес разносих Лалето Бийредо и макар да не е мой аромат с ръка на сърцето трябва да кажа че е доста пипнат , хич не ме дразни както мислех Simple Smile доста натурален , не ми е нетраен дори , шише няма да купя нивга обаче едни 7-8 мл ще си ги изпръскам ми се струва. ИзненадА ме приятно.

# 549
  • Belgium

Днес разносих Лалето Бийредо и макар да не е мой аромат с ръка на сърцето трябва да кажа че е доста пипнат , хич не ме дразни както мислех Simple Smile доста натурален , не ми е нетраен дори.

Ей тука ти завидях  Mr. Green

# 550
Лу, може би аз така го усещам защото е нетипичен за мен аромат, иначе някои любими неща спирам да ги усещам Simple SmileТози поне предполага поливане с него не може да се прекали като че ли.

# 551
Днес имах удоволствието да пробвам Bois d`Iris Van Cleef & Arpels и да го разнося добре. Много ми хареса от първо помирисване от флакона, но на моята кожа изкарва основно тамян. Което също ми харесва, но няма много общо с това, което първоначално усетих.
Градините на мосю Ли за мен са просто... трева. Сочна зелена трева без нищо друго. Мокра трева. Rolling Eyes
Новата Нина Ричи, която също пробвах, е ужасна за обонянието ми.
Харесах California Reverie Van Cleef & Arpels, но май ще ми дойде много пореден белоцветен.

# 552
  • Germany
Бижу, пробвай да напръскаш ириса само на дреха. За себе си установих, че на кожа тамянът избива доста, особено в по-студеното време. В по-топлото се губи и надделява дървесината. Но пък нанесен на дреха или шал е безкрайно мек и омаен, както и траен. Аз всъщност се влюбих в него точно когато го усетих от шала на следващия ден. Останали са ми по-малко от двадесет грама от него и само гледам жално шишето и не пръскам, а скоро не се очертава подновяване  Sad

# 553
Аз нещо съм в парфюмен застой.От януари освен един Коко ноар на Шанел не съм придобила нищичко.Пробвах Beyond Rose  на Clinique ,не е мой.Влюбена съм един инди аромат на Slumberhouse Sadanne с който се запознах благодарение на I walk alone.Много ми хареса ,но усещам ,че трудно ще го намеря ,а и цената ще е нещо стряскащо предполагам.Ако някой има информация моля да сподели.  bouquet

# 554
Вчера пробвах доста нови парфюми. В БЗ Ринг мол има 30 % намаление на няколко парфюма до края на Март месец и Велвет Орхидея на Том Форд 50 мл. струва 120 лв. Който я търси сега е момента да се възползва може би. Има и Карвен, и Черна рокля Кутюр намалени.

За Белия Еликсир на Клиник видях, че при покупка в Сефора Парадайз /не знам дали е на всички мл./ подаряват несесер с 4 мини продукта на Клиник. Има табелка под парфюма, не съм виждала несесера какъв е, струва ли си и какво съдържа. Който се интересува да попита директно, защото несесерите на Клиник са много хубави и шарени.

Изненадващо аз вчера харесах новата Зелена МЧР. Усещам много хубаво в началото посоченото пистачио в пирамидата и понеже много харесвам шам фъстък във всякакъв вид, парфюма ме радва. Развитието и края обаче не са нещо особено и ще претърпи още много тестове на кожа, за да го преценя добре дали става да дойде при мен.

Не харесах новата Нина Ричи и никак новия Феери рубин Ван Клийф. Шишето обаче на последния е великолепно. Познатата фея, но с червен цвят.

Тествах и новата Муза Шик на ЕЛ, въобще не ми харесва, както и първата.

Общи условия

Активация на акаунт