Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 780
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Нещо много любимо на свежо-елегантна тема ми е Chanel Cristalle Eau Verte, може би е единственият цитрус, който така страстно харесвам Simple Smile

# 631
  • Стара Загора
Нещо много любимо на свежо-елегантна тема ми е Chanel Cristalle Eau Verte, може би е единственият цитрус, който така страстно харесвам Simple Smile
И на мен ми е много любим, толкова, че миналото лято изпръсках половин бутилка от 50 мл. Много свеж, леко кисел цитрус, с алдехидена подложка, която усещам, въпреки, че не виждам в пирамидата.

# 632
  • Belgium
Само да се похваля, че приютих последната 50-тичка на Мосю Ли от Дъглас Сердика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ужасно съм щастлива! При мен няма никакъв джин с тоник обаче. Колко различно седи на различните кожи този аромат  Grinning

# 633
  • София
Лу, честито! Аз отивам тази вечер за него, помниш ли цена? И междувременно се сдобих и с Escale a portofino, който много харесвам през лятото и ми дава жизнерадостно настроение и усещане за летни ваканции!

# 634
  • Belgium
Илли, мерси  Party

Дам, редовната цена на 50 мл е 138 лв, с отстъпката - 110.40 лв.
30-ката на редовна цена мисля беше 97-98 лв, 100-цата не видях колко е.

Но имаше буквално 3-4 броя от 30 мл и няколко 100-тици.
Момичетата казаха, че се купува много, а не знаят кога ще е следващото зареждане.

Dior Escale a Portofino и на мен ми е много любим, да ти е честит Simple Smile Трябва да го подновя това лято.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 15:03 от Лу

# 635
Записвам се да ви слея и се връщам назад, за да ви изчета.

# 636
  • София
Лу - честит нов парфюм  Simple Smile Много се радвам, че Le Jardin de Monsieur Li  ти е харесал толкова и си си го взела...Аз също съм му от големите фенове, може би защото част от мен смята, че сътворяването на качествен аромат от чист и свеж тип е доста сложна задача, въпреки, че уж става въпрос за простоват на пръв поглед мирис.

Илли - честито и на теб за хубавата придобивка  Simple Smile
Вчера го "разглеждах" във франгратика  и ми се стори перфектен аромат за пролет-лято, без никога да съм го тествал. Дори гледайки нотките му, представям си го като отличен унисекс...

# 637
Лу, за каква отстъпка говориш - картите на"Дъглас"  ли?

# 638
  • Belgium
Deetron, напълно подкрепям мнението,че създаването на класен и най-вече траен свеж, цитрусов аромат си е истинско предизвикателство  Laughing

Парфюмът на Dior за мен е ултимативният яхт парфюм - навява точно асоциации с китни, луксозни яхт пристанища, летен бриз и колосани, трептящи от чистота дрехи плюс полъх от нагорещените листа на дръвчетата от близкия планински склон. Като излязъл от реклама на Ла Кост и Поло Ралф Лорън е.
И мисля, че спокойно може да се носи и от мъже, макар че аз лично не долавям отявлена мъжка нотка.

Tsugumi, да 20%-та отстъпка за картодържатели - важи до 5 април  Peace

# 639
  • Бургас
Лу на кожа не съм го пробвала, но може от моя човек много се хареса и сега отивам да го пробвам на кожа как ще е. Но наистина в първия момент ми напомня от блотер на джин с тоник, за мен това не е лошо . Grinning

# 640
  • Варна
Сега като минаха 24 часа, помирисах блотера, напръскан с Ароматикса в бяло и .. усетих нещо от Sensuous Noir Estée Lauder, който харесвам. Ама кой ти чака 24 часа? Wink

# 641
Сега като минаха 24 часа, помирисах блотера, напръскан с Ароматикса в бяло и .. усетих нещо от Sensuous Noir Estée Lauder, който харесвам. Ама кой ти чака 24 часа? Wink

Sensuous noir ми беше първата асоциация с белия Ароматикс.

# 642
  • Germany
Джин с тоник в парфюм звучи много добре  Flutter, и аз ще чакам да го пробвам с нетърпение вече. Най-близко до джин с тоник възприемам ето тази красота http://www.penhaligons.com/juniper-sling-eau-de-toilette/, но е безсрамно скъп и нетраен, та предпочитам да наблегна на консумацията на коктейла през лятото  Wink, отколкото на аромата  Wink
Escale a Portofino е безспорният ми летен парфюм EVER! Любов от първи дъх! Много ме изненадахте сега с тази любов към него, защото съм останала с впечатление от темата, че май само аз го харесвам  newsm78 Общите впечатления за него бяха за химичен и препаратен лимон, а за мен е най-прекрасния и свеж лимонов сок, най-младите лимонови листа и най-хубавата млада хвойна в парфюм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хладен и красив! Нося си го редовно и през зимата и през лятото, прекрасно се развива в различните сезони и винаги ме радва. Освен това при мен доказано облекчава мигрена, така че го използвам и с медицински цели  Mr. Green Много се радвам, че има и други почитатели! Мъжете могат да го носят смело, ако търсят хубав цитрус. Лу, много хубаво описание  Heart Eyes

# 643
  • София
Джин с тоник - не, но мента с капка лайм е ужасно близо до новата градина. Grinning
Аз също харесвам много Escale a Portofino  Peace, всъщност той и Пюр пойзън са ми единствените любимци сред Диорите.

# 644
  • Belgium
Веси, джин с тоник си звучи свежо и за мен не е лоша асоциация, въпреки че не обичам джин  Laughing

Но vekа e права за ментата, и аз я усещам по-назад в аромата, мисля че я има и в съставките на парфюма.

kovatcheva, може като цяло в Escale a Portofino да не е бил популярен в темата нямам идея, но аз си го обичам. И точно на него не бих му лепнала определение химичен лимон  Laughing А щом ти облекчава мигрената значи е направо вълшебен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт