Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 629
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 605
Audrey Hepburn, ако да си каже човек мнението е конфликт, то останете си с лигавщините, кексовете и дежурните комплименти.
Да дойдеш от нищото и да кажеш колко са лицемерни всички и подобни глупости не е мнение, а пълна простотия. Аз не ходя по темите, който не ми харесват да им обяснявам колко са долни. И тук има потребители към които имам особено мнение, но им пропускам мненията, както и съм сигурна, че има такива, които не харесват мен.

# 1 606
Аз и Тонка сме най - добре явно, накиснати, коя с вино, коя с греяна ракия.
Пак не разбрах драмата дами.
Бела, отивай да спиш, че за утре сум заложила.
Кое и е толкова лицемерното на темата? Наистина не съм засичала, никой от тук да говори срещу съфорумка.
Наистина вярвам, че всички пожелания за здраве са от сърце.
Харесването на снимки не винаги е лицемерно. Просто показваш съпричастност.

# 1 607
Оцеляхме, де, но си е живо предизвикателство пътуването вече.

Кога не е било? Мен от дупките не ме е страх, а от шофьорите. И тук има дупки, особено по малките пътища, но съм спокойна на пътя, защото няма джигити. Въпреки че всички са леко хамави и редовно карат по средата на платното, а за мигач са чували по радиото.  Mr. Green По-добре че рядко ги ползват, защото обикновено забравят да ги изключат.

# 1 608
Много съжалявам, че съм причина темата да вземе такава насока. Всеки може да мисли и казава, каквото му е на сърце. Една стара потребителка преди време ми каза, че в момента, в който започна да приемам форумът по- лично ми е време за почивка. Не съм искала да засегна никого. Казвала съм, каквото мисля. Оставам с добри чувства към хората, с които съм общувала.  Когато се науча да не взимам навътре нещата, тогава ще пиша. Моля за извинение.

# 1 609
  • Ямбол
Audrey Hepburn, ако да си каже човек мнението е конфликт, то останете си с лигавщините, кексовете и дежурните комплименти.
Да дойдеш от нищото и да кажеш колко са лицемерни всички и подобни глупости не е мнение, а пълна простотия. Аз не ходя по темите, който не ми харесват да им обяснявам колко са долни....
И все пак темата е за това, да каже всеки каквото иска. Няма такива от нищото, всички сме потребители на форума и ако някой е негативен, безинтересен или трол, то всички знаем как да го отсвирим, не ни е за пръв път. Но не ми се ще да се чувстваме като някакво затворено общество, което да пропъжда всеки новодошъл, независимо колко остър е бил. Щом не е нарушил правилата, смятам всеки, че може да каже, каквото иска.
Дано да ме разбереш правилно, но това е, което искам да кажа в този случай.

# 1 610
"Да дойдеш от нищото!".  Joy От къде идваме всички останали ?Не ставайте смешни и не се вживявайте особено.

Лиляна, казах ли ти?!

# 1 611
  • София
Дами, аз викам всички да се успокоите и да спрете да се фръцкате.  Hug
Явно съм супер завеяна, може и от ракията да е, но така и не разбрах каква е тая драма и изобщо има ли драма...
Отправям апел към Нефертари и Жаки да не спират да пишат в темата. И двете ще ми липсвате и това не е лицемерие.

Да си поговорим и за лицемерието. Защо ми е, по дяволите, да лицемерствам? Моля, ако някой лицемерства, да използва настройката за анонимност и да ми обясни като на малоумна защо и с каква цел може да се лицемерства във форум. Честно, не мога да разбера!

# 1 612
  • Ямбол
Да. Първоначално не те разбрах.
Нищо, стискам палци темата да оцелее.

# 1 613

Да си поговорим и за лицемерието. Защо ми е, по дяволите, да лицемерствам? Моля, ако някой лицемерства, да използва настройката за анонимност и да ми обясни като на малоумна защо и с каква цел може да се лицемерства във форум. Честно, не мога да разбера!

Този въпрос и мен ме вълнува.

# 1 614
  • някъде ... тук ...
Каси, още ли си ми сърдита? Не помня и не знам кога не съм те познала  Rolling Eyes

# 1 615
Каси, още ли си ми сърдита? Не помня и не знам кога не съм те познала  Rolling Eyes

Кат купуваше обувки на един от тримата си мъжове.  Grinning

Да ти кажа ли за лицемерието? Пускам снимка- на мен, на децата ми, на мъжа ми, на свекървата, на котарака ... обаче аз съм с големи уши, децата ми са кривогледи, мъжът ми е като карикатура на квазимодо, котката е като котешкия франкенщайн и, питам, кой от вас ще ми каже в очите: Касито, деба, видела ли си кви са ти гуеми ушите, кви са ти смешни децата, къв ти е страшен мъжът, и ква ти е грозна котката?! Само свекърва ти е чудна жена, само да си махне тая космата брадавица от носа...
Стиска ли ви? На мен, казвам ви честно. И грозни съфорумки съм видяла, и грозни деца, и грозни мъже, и грозни животни, ама как, Бога ми, ако искам да съм част от групата да кажа истината?! Просто няма начин. И да, налага се да пъшкам, или да си мълча, но отстрани е ясна картинката- лицемерие.

# 1 616

Този въпрос и мен ме вълнува.
Необходимо ти е, за да се почувстваш супер. А аз ей сега ще ти де метна на лична да ти обясня колко си гадна  Laughing. Все пак си проекто тъща.
Мисля, че е време за снимки Simple Smile
nostalgia by Otnesena, on Flickr

# 1 617
Добре де, ама защо да го прави. Като си с големи уши, да не може да се снимаш ли па. Просто ще коментирам големите ти очи, не уши. И в живота е така. Да не би ако най-добрата ти приятелка например роди кривогледо или грозно бебе, ще коментирате това, а не че е родено живо и здраво. И аз не разбирам драмата с лицемерието, честно.

# 1 618
  • Ямбол
Кас, ако никой не ти го каже, не е лицемерие, а само, ако ти кажат, че си супер, но пък пак може да не е лицемерие, понеже не всеки гледа ушите ти.

Ненавиждам лицемерието. Пестелива съм на хвалби, но пък понякога усещам, че някой има нужда само от една добра дума. А това не е лицемерие, това е съпричастност. За снимките - обичам снимки, които показва Янтра, там винаги е забавно.

# 1 619

Общи условия

Активация на акаунт