Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 611
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
А, бинго!

# 1 696
  • някъде по морето
Акаша, жестоко се лъжеш, няма начин да е тази, за която си мислиш.  Peace
Жокер - прави торти и гурме. Толкоз.
Красимира?????
Тонка, ако си спомняш, преди години имаше една тема покрай абитуриентските балове "Хубавици ли сте ?"
2012 , та тогава почти всички се видяхме. А аз тогава се учудих, че почти всички са наистина, ако не красавици, то доста хубави и интересни жени... Simple Smile

# 1 697
Уж се споразумяваме някак да се редуваме, но накрая някой пиян чалгар винаги осира работата и почва да иска само от неговото, че и на бой скача. Поне за 2 такива случки се сещам в момента. ooooh!

Ужас!
На Коледа се бяхме събрали в къщата на един англичанин. Много гости, джингъл белл, весели хора, беснеещи деца и т.н. Само ние бяхме българите, имаше две двойки румънци, другите всичките англичани. По едно време румънците свързаха един лаптоп с телевизора и почнаха да пускат румънски чалги.  Не знам знаете ли за какво става въпрос, но Азис е като Мерилин Менсън пред това, което видяхме и чухме.  Sick Въобще обаче не им пукаше, даже луди танци заиграха по средата на хола и после с подскоци се изнесоха да празнуват на покривната тераса.  Crazy Добре че англичаните не бяха пили много, че ако беше възникнал спор е ясно как и в чия полза щеше да завърши.  Mr. Green

# 1 698
Брей...Четох, четох. Но явно не достигнах до извора.
Какво е вдигнало градусите в темата?
Точно днес ли?

Малката рожденничка е много сладка! Пожелавам й безгрижно детство Simple Smile

За състоянието на 'магистралата' София-Пловдив няма да говоря. Напоследък предпочитам подбалканската.

# 1 699
  • някъде ... тук ...
То и моето предположение е това, ама с дописаното в предния постинг на Тони се разколебах. Такива теми от нея не съм забелязала Rolling Eyes

# 1 700

Градусите са същите, но клапанът най-сетне изби и излезе парата.  Laughing

п.п. Стига сте говорили за хора, които не пишат в темата. Ще ни изкарат клюкарки накрая, не че не сме в Клюкарник.

# 1 701
Не съм я виждала Краси, ама и не ми дреме де.
Всеки си има някакви положителни качества, не може всички да са красавици. Simple Smile

# 1 702
  • В Космоса

Нито съм я виждала, нито съм чела от Краси да претендира, че е красавица, но се носят такива слухове, така че явно съм пропуснала.

Чек, "...и после с подскоци се изнесоха..." Joy Joy. Живо си го представих. Laughing

# 1 703
  • някъде ... тук ...
То и Хемус е едно цвете...

Забавно е да слушаш уроците по история в 8 клас за кръстоносните походи в уча.се  Crazy

# 1 704
  • София
Мдаа, нямах намерение да се разчепка дамата, за която писах. Съжалявам. Не че ще си променя мнението де, но предпочитам да не обсъждаме хора, които не са тук и не могат да се защитят. Аз и затова не исках да й спомена ника.
Акаша, малко си чела творчеството на въпросната. Аз имах удоволствието да се засичам много често с нея из темите преди години.

# 1 705
Аз не съм виждала почти никой на снимка, т.к. все изпускам.
Да кажа, че осигурих материалите, сега ми остана само да стискам палци всичко да е успешно. Благодаря ви, че ме окуражихте Hug ЕлиТ, още веднъж ти благодаря и на теб, ако не се бях справила, вярваш ли ми, че наистина щях да ти звънна  Hug

# 1 706
Листовките наистина са подвеждащи.
Лиляна, видях кадри от днешния празник в Ямбол. Уникални маски! И нито снежинка сняг Simple Smile

Градусите са същите, но клапанът най-сетне изби и излезе парата.  Laughing

п.п. Стига сте говорили за хора, които не пишат в темата. Ще ни изкарат клюкарки накрая, не че не сме в Клюкарник.
Ааа, моля, моля! Ние не клюкарим. Само се информираме Wink

# 1 707
  • някъде ... тук ...
Нямаш грижи, Коте!
Ще се справи младежа, ще видиш Simple Smile

# 1 708
  • Ямбол
...
Лиляна, видях кадри от днешния празник в Ямбол. Уникални маски! И нито снежинка сняг Simple Smile
Ми то вчера до обяд валя сняг, после го обърна на дъжд и после вятъра го изсуши и сега е сухо, все едно нищо не е било, даже и слънце пекна.
Дано поне днес да успеят да покажат нещо, макар вятърът да е все още много силен.

# 1 709
В много теми съм го споменавала, но много слабо ме вълнува кой как изглежда. Има хора, които заради начина си на мислене/писане/поведение НИКОГА няма да ми станат симпатични, ако ще да са най-красивите и доближаващи се до личния ми идеал. И обратното, харесвам и чета с удоволствие хора, за които многократно се е коментирало, тайно или явно, че са дебели, грозни, нелицеприятни... Голяма работа, няма да се женя за тях...

Сега, когато някой САМ свръх натрапчиво във всяка тема намеква и натвърдява колко е убав, накрая си казваш - бе дай да я видим тая убавиня... Любопитство. Човещинка. Но пак няма значение ЗА МЕН. Защото в повечето случаи човекът ми е бил забавно-смешен още преди да го видя, неистовото желание да се изтъкне външния вид, си е симптоматично, и всеки знае какво означава    costumed034

Общи условия

Активация на акаунт