Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 850
  • 844
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен.
Малко сме болнички с малката Cry но се оправяме.Аз съм украсила отдавна,за да има коледен дух.Пожелавам на всички весело посрещане на празниците 🌷🌸🌼⚓

# 586
  • Бургас
Здравейте,
Ухажва ме един моряк и се поразрових в темите и намерих вашата:) надявам се скоро да стана една от вас:)
А вие как се запознахте с половинките си?

# 587
  • Варна
Здравей, ние се запознахме в сайт за запознанства.
Ще се радвам да станеш една от нас, от къде сте?

# 588
Весели празници, момичета! Много щастие, здраве и успехи на всички и попътен вятър на момчетата ни!

Веси, теб специално те поздравявам за вчерашния ти празник Kissing HeartHug

Ние се запознахме на кораба, на който работехме и двамата. Онзиден станаха 10г откакто официално сме семейство, направо не мога да повярвам как отлетя това време. ММ още го няма, голямо забавяне пак, с този негов късмет. Ние с децата си спретнахме чудесна ваканция, мислех утре да пътуваме обратно към нас, но ще останем още ден-два, че то времето само за разходки.

# 589
  • Бургас
От Варна съм, ние се запознахме преди много години, работихме на едно място още докато следваше, после малко ни се изгубиха дирите и сега пак пламна искрата Simple Smile

# 590
Честита нова година!

Веси, поздрави от мен за празника.

Мария, честита годишнина! Още много х10 да имате. Времето бързо е минало като се обърнеш назад.

True lady, добре дошла и успех в нова връзка. Ако се получат нещата ще осъзнаеш минусите на така връзка, но пък ако това е твоя човек то минусите са преодолими.
На въпроса ти ...с майка му бяхме колежки. Около 6 години по-късно ние станахме двойка.

# 591
Честита нова година момичета ! Бъдете живи и здрави,много щастливи и усмихнати!
Благодаря за поздравите! Новата година болна ме завари, но отразих празника с приятели!
Единственото ми желание е и моето моряче синче, да срешне подходящо момиче ....да милее и да брои дните до завръщането, както вас. Че досега все попада на едни "хубавици" ...дето 72 часа не могат сами да останат....Хич не ми се говори, големи драми и сериали преживяхме...тия дето са по тв, бледо копие на нашия....Няма значение кой къде се е запознал, важно е да има доверие, уважение, чувства...Щом усещаш, че това е твоята половина, не наранявай, уважавай ...а обичай.

# 592
  • Бургас
Честита нова година момичета ! Бъдете живи и здрави,много щастливи и усмихнати!
Благодаря за поздравите! Новата година болна ме завари, но отразих празника с приятели!
Единственото ми желание е и моето моряче синче, да срешне подходящо момиче ....да милее и да брои дните до завръщането, както вас. Че досега все попада на едни "хубавици" ...дето 72 часа не могат сами да останат....Хич не ми се говори, големи драми и сериали преживяхме...тия дето са по тв, бледо копие на нашия....Няма значение кой къде се е запознал, важно е да има доверие, уважение, чувства...Щом усещаш, че това е твоята половина, не наранявай, уважавай ...а обичай.

Права си:) лично за мен мога да кажа, че водя достатъчно интересен живот, за да се занимавам с изневери.. Случвало ми се е да съм без партньор доста време и не ми е пречило. Гледам да си уплътнявам времето с работа, различни курсове Simple Smile
Пожелавам ти от сърце да си намери достойна дама:)

# 593
Здравейте момичета-кокичета! Как сте? Има ли весели очички? ...При мен все е акшан, дори и великата Дата, когато си даваш равносметка, че половината живот ти е минал...я отбелязах от болницата...Не се оплаквам, майка ми беше мн зле и с помоща на спешна медицинска помощ стигнахме там...но това което искам да споделя, е че ММ е помислил да всичко . Изненадана, беше много приятна, но мястото не...Само си представете , неделя спешно отделение в провинциален град....Като по филмите...сълзи в моите очи и един голям букет....и безброй погледи...не знаеха какво става 😁 абе луда работа....

# 594
  • Варна
Ех, тез морски момчета бе, много готина неговата част, за теб в болницата само казвам - да не се повтаря.
Стискам палци да се стабилизира майка ти и да се видим скоро, не си идвала май?

# 595
О, Веси, да си жива и здрава и все така да те глези морския! И да нямаш поводи да доближаваш болниците!
Няма весели очички, няма, от октомври чакам и вече съм накрая на търпението си! Поне днес имах добра новина, че ще си имам малко компания от една сладурана за колкото ѝ се седи у нас Heart Eyes
Имам си и ново хоби, не че сварвам и със сегашните Joy Започнах да ходя за рибка, вече съм оборудвана за по-сериозни рибоци, че досега само за каламарчета, октоподчета и сепии съм ходила!

# 596
Здравейте, дами. Имах лоша вечер и реших да почета малко за моряците, а взех, че открих жените им. 😃 Хареса ми идеята да поговоря с някой, който знае какво е да чакаш. Едва за втори път изпратих моя приятел, но този е по-тежък от предния, тъй като успяхме най-накрая да направим бебчо преди да замине и вече втори месец не мога да се зарадвам истински за това, че най-хубавото ми се случва. Моля, дайте ми съвет, като вече ветерани в тази област. 🙄

# 597
  • Варна
Ilyy, добре си ни дошла и няма да се даваш на кофти мислите Simple Smile
Попадна тъкмо на мястото си, че и с бебешор на борда Simple Smile Как искам и аз да сътворим моряшкото бебе и да го посрещна момчето си кит Simple Smile Китка де Simple Smile
Ще спя сега, че утре няма да мога да си събере ума, лека нощ и до утре Simple Smile

# 598
Ilyy, добре си дошла! Щом обичаш, свиква се! Аз посрещнах и къщата пълна....но почти не може да се видим...Аз с доста нови и непознати ангажименти, доста е ми е трудно...не съм и предполагала, че да гледаш стар и болен родител е толкова тежко. Но това е живота, поднася ти неочаквани изпитания.

# 599
То като ти дойдат такива ангажименти на главата, дори нямаш време да мислиш, че чакаш някого или се е върнал. За съжаление ми е познато. Но всичко се оправя! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт