Отговори
# 195
Всички сме с теб и се молим :*

# 196
Стискаме палци и чакаме добри новини  newsm17

# 197
Ох, какво ли става с Полито?

# 198
  • София
И аз постоянно влизам да видя дали е писала.

# 199
Идвам, идвам, големи сте сладурани  Heart Eyes
Благодаря ви, милички, за всичките стиснати палчета, но не идвам с добри новини. Tired

Аз би трябвало да съм някъде в 8 г.с +6 дни, даже 9 г.+ 0 дни, а ембрионалната сянка по размери е 6 г.с + 6 дни. Този път и аз успявах да виждам всичко на монитора, но наистина има нещо като сенчица на ембрионче, разливаща се на екрана, но не и ясен образ с пулсираща точица.
Даде ми направление за кюртаж, да си е в мен, и се разбрахме, че ще отида и за още едно мнение другия петък, макар, че аз вече не се надявам, че ще стане чудо.

Това е засега, ще ви държа в течение какво се случва.
И все още ще си бъда тук при вас, поне засега.   bouquet

# 200
  • Сливен
Поли, как ще издържиш до петък, нямаш ли вариант за по-рано. Надявах се на по-добри новини от теб  Hug. Дано се случи чудо  Praynig

# 201
Ох, то чакането е най-гадното! А утрогестана спря ли го?

# 202
Поли, a порaснaло ли е сaкчето от предния преглед? Отиди все пaк и нa друго място зa консултaция. Може дa си билa с къснa овулaция. Стискaм пaлци! Aз не бих издържaлa до петък.

# 203
Poli, не знам какво да кажа освен, че много съжалявам и дано се окаже грешка или срамежливо ембрионче. Все още има шанс. Не знам до колко би ти дало някаква инфо, но ако пуснеш ЧХГ дали няма да се разбере какво е развитието? При мен така се установи, че не се развива.
Ох, момичета, и аз съм много притеснена. Сутринта се събудих и останових, че болките и напрежението в гърдите ги няма. Направо ще се побъркам.... И по този повод да попитам мамите, ходили в Шейново - ако посетя дежурен кабинет дали ще ме прегледат?

# 204
Мацки мога да отида и по-рано не ми е проблем, но нали викам да му дам време да порасне  евентуално  Tired
Да, сакчето е понараснало, ама колко не знам, но доки я притесни също, че жълтъчното мехурче вътре в сакчето било неестествено голямо, трябвало да бъде по-малко.

И овулацията по последна ми редовна менструация(02.01), ми я дава календара, че е на 16.01, а зачеването е станало на 17.01 със сигурност, само тогава имахме контакт. Както и да го смятам с калкулаторите, днес съм в 9 г.с +0 дни.

Утрогестана не съм го спирала, но го намалих на 2 хапчета вечер преди лягане.

malachika, и ти ли си имала случай с кухо яйце?  Tired

# 205
  • София
malachika - да ще те прегледат, но имай предвид, че ако не те вкарат в болница си плащаш прегледа - 80 лв, освен ако доктора не извърти нещата да ти вземат по-малко.

# 206
Poli, миналата година имах кухо яйце. Сакчето растеше, но се оказа празно. Започна леко зацапване, след което пуснах ЧХГ през 2 дни и се оказа, че пада. В крайна сметка завърших със спонтанен аборт.
Ивка, мерси мила! Парите не са проблем стига да се съгласят да ме вземат защото не се срщам къде има работеща частна клиника събота и неделя.

# 207
 Полинче ,много съжалявам за теб.При тези лоши обстоятелства обаче обсъдихте ли с АГ-то приема на Утрогестан?
 malachika Ако е само заради гърдите няма смисъл да тичаш по болници.Според мен симптомите са променливи величини.
 На мен гаденето определено ми намаля или поне не е постоянно.Щом сега ми се дояде и сладичко работата е добре.Надявам се всички да сте добре.

# 208
Ами, Jojolinka, аз й казах, че съм го намалила само на един прием през деня, тя каза добре. Може би и след другия преглед, ще обсъдя и с другата лекарка да го спра, ако и тя потвърди диагнозата и ще чакам до към 20.03, ако само тръгне да пада, защото и работата ми е свързана с почти задължително присъствие до 20-то число на месеца, и затова ще правя кюртажа около тази дата.  Tired

# 209
Полинче , много съжалявам и дано се окаже грешка и всичко да се развие по най-добрия възможен начин  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт