Отговори
# 255
  • Italia
Полинче, тези дни д-р Тимева преглежда във филиала в Русе,но не съм сигурна докога. Тя е моя доктор и съм изключително доволна от нея.

# 256
  • София
Честит празник мили момичета, бъдете здрави, щастливи и от любов озарени!

# 257
Честит празник прекрасни дами! От сърце ви желая много здрве, щастие, любов и сбъдване на всички мечти!!!
За пола нямам никакво усещане - с първото ми дете също нямах. Исках момченце, а си имам момиченце. Сега нямам предпочитания!

# 258
Полинче, тези дни д-р Тимева преглежда във филиала в Русе,но не съм сигурна докога. Тя е моя доктор и съм изключително доволна от нея.

Ех, Елен, за малко съм я изпуснала, вчера до 12 е преглеждала, била е четвъртък, петък и събота до обяд.  Tired
Благодаря ти все пак   bouquet

# 259
Момичета ,честит празник,да сме здрави и обичани.
Аз съм добре и двете мишленца също,е малко ме изтормозиха,но се надявам ,че понеже сега си показа рогцата повече няма да ме тормозят
Полинче мила ,през цялото време те мислех и силно  Hug аз вярвам,че те има хубави новини и при теб,може да са били две и едното да го няма.Тук една дама и спасиха едното бебче,а друго го махнаха.
днес съм малко по-добре. за всички дами и мами   bouquet

# 260
Честит празник дами  Hug

Нямам много време да ви следя ,но ще се поправя  Blush

# 261
Привет момичета, Честит 8-ми март! Бъдете все така красиви, нежни и обичани!  Kissing Heart Flowers Bouquet
От няколко дни не съм писала, почивам си активно вкъщи. Взех окончателно решение да следя бременността си в Щерев и живи и здрави, да родя там. Изчетох доста мнения за специалистите там, наистина всички са много добри! Спрях се на д-р Тимева. Единственият проблем е,че няма свободни часове до края на месеца.Аз ще си платя пакет, дали ще се съгласят да ме вмъкнат някъде в графика й? Вече ми е време за БХС, който е включен в пакета. В 11 г.с.съм. Как да процедирам-да отида на място и на регистратурата да си платя пакета и да помоля служителките за съдействие?

# 262
  • Italia
Софи, и без час да отидеш при д-р Тимева няма да те върне. Гарантирано. Аз съм и пациентка повече от 2 год.и само един единствен път съм била с час. И аз ще следя бременноста там и раждане,можем да се засечем някой път из клиниката  Peace

# 263
Здравейте момичета, честит празник и от мен!
Аз за Щерев само хубави неща съм чувала от близки, които са раждали там. За болница Надежда също - за някое от двете места съм се ориентирала, но засега ще се следя в Полимед, смятам април - май да реша къде ще раждам.
Споделете дали пиете кафе.... аз щом разбрах, че съм бременна, търсих информация за клинични проучвания по въпроса от авторитетни онлайн издания и не намерих инфо, че е вредно в малко количество и сега си пия едно сутрин с мляко, но все се чудя дали пък не греша...
И за препаратите да ви питам.. с какво чистите? Аз ползвам препарат на Amway за подовите настилки, но имам проблем с тези за дезинфекция, навсякъде пише че са много вредни за вдишване. Сега се опитвам да науча мъжа ми да търка с четка банята, но той нещо не я върши както трябва тази работа и аз се дразня и ми се иска да намеря заместител на дезинфектантите с хлор.     

# 264
  • София
аз в момвнта в който  разбрах, че съм бременна спрях изцяло кафето.

# 265
На мен за съжаление ми става лошо от миризмата на кафе, иначе мислих да пия по едно кафе с мляко. Сега си ходя цял ден сънена и заспала. Confused

# 266
Има много информация, че кафето по време на бременност е вредно. Но на много места пише, че 1 кафе на ден не може да навреди. Аз си пия 1 кафе, но го правя по-слабо от преди - или с мляко или 3в1...Обаче го пия по-късно, че сутрин ми се гади като си помисля за кафе  Sick

Скрит текст:
Честит празник! Бъдете обичани и ценени smile3525

# 267
Пия едно кафе сутрин,  а следобед безкофеиново.Като кърмех бях изцяло на безкофеинова Лаваца.

# 268
  • София
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения? Аз съм на 25 г, от София, 2-ра бременност. По мои изчисления терминът трябва да ми е 23.10.2015г.
В четвъртък бях на лекар, видя плодно сакче, но за ембрион каза, че още е раничко. Днес пак ще ходя, ще оформим документите за ЖК и се надявам да има новини.

# 269
  • В къщурката на хълма на феите
Аз с предната бременност пиех бяло фрапе следобяд като вече много ми се доспеше, а нямаше как да си легна .. сега сутрин си правя едно кафе и го пия цял ден .. според братята американци през деня до 3 шварц кафета /от тия бози дето те ги пият/ са позволени ..

Прозерпина всичко, което те кара да се чувстваш добре и е в умерени количества е разрешено .. според мен всякакви крайни ограничения са по-опасни ..

Общи условия

Активация на акаунт